• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

را خلقت جهان

pcnet4352

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من جوانی 27 ساله هستم که سالهای ساله در زمینه عرفان و خداوند فکر و تحقیق میکنم. من بر اثر یک حادثه بسیار ناچیز در سن 16 سالگی از یک نو جوان پرهیاهو و شلوغ به ادمی متفکر و محقق تبدیل شدم و تا الان به چیزهایی رسیدم که در حقانیت آنها برای خودم شکی ندارم ولی از شما انتظاری ندارم که باور کنید زیرا نیازی به باور شما ندارد و این واقعیت وجود دارد.
ما در دنیا 2 دانشمند داریم که به حقایقی بسیار باارزش دست پیدا کردند حقایقی که تفسیر این جهان و جهانا های دیگر و زندگی مخلوقات می باشد. اولین دانشمند نیوتن بود که با ذهن کنجکاو و مغرور خود که طاقت دیدن کسی برتر از خود را نداشت ریاضیات و فیزیک طبیعی یا تجربی کلاسیک رو بسیار پیشرفت داده و چه بسا در زمینه هایی خالق آن بوده است. ولی مورد بحث بنده دانشمند دیگری است که با زندگی پر از تلاطم خود به جهانی دست یافت که همان جهانی است که قران میفرماید که طبیعت روی آن را پوشانده است. البته سالیان پیش یونانیها و فلاسفه بزرگ تا حدودی به واقعیت های موجود پی برده بودند و به کار میبستند ولی این دانشمند از لحاظ علمی و با ارائه یک فرمول کامل حقانیت خدا را اثبات کردند. بله آن دانشمند کسی جز انیشتین نیست. فرمول e=mc2 یک فرمول عادی نیست این فرمول همان خداست. یعنی خدا را اثبات میکند.
توجه کنید. این فرمول میگوید تبدیل انرژی به ماده و تبدیل ماده به انرژی . بزارید از اول شروع کنیم از انفجار بزرگ . در ابتدا چیزی وجود داشت و نداشت و آن چیز خدا بود( باور این که چیزی وجود دارد و در عین حال وجود ندارد بستگی به این دارد که شما چقدر در باره خدا و فلسفه آن مکاشفه و فکر کرده باشین. هرم وقت توانستید رنگی به غیر از 7 رنگ به وجود بیاورید مثلا یک رنگ هشتمی میتوانید به وجود خدا پی ببرید!!!!!!!) خدا برا اساس تصمیمی که میگیرد و دلیل آن تصمیم بر هیچ کس واضح نیست (شاید به دلیل اثبات قدرت خویش یه خود!!!!! یا خلق دنیایی برای خود) دست به خلق این جهان میگیرد آنهم با تبدیل قسمتی از انرژی خود به ماده من از این به بعد اسم خدا را انرژی مطلق مینامم. انرژی مطلق قسمتی از انرژی خود را در انفجار بزرگ به ماده تبدیل میکند و از هیچ این دنیا به وجود می اید(مصادیقش در قران هست) در میلیارد میلیارد ... میلیاردیم ثانیه این انرژی پرتاب و تبدیل به عناصر و اتمهای لازم برای تشکیل ماده شده و در عین حال ماده و پادماده با هم ساخته میشوند. میدانید که پادماده چیزی فراتر از تصور و دقیقا عکس العمل ماده است و اندک بسار ناچیز از آن باعث انفجاری بزرگ میشود و دریچه ای به سمت جهان های دیگر باز میکند. در این قیامتی که برپا شده بود میلیونها سال و میلیاردها سال طول کشید تا این جهان امروی ما شکل گرفت ولی هنوز هم از آن انفجار 13 میلیارد سال پیش جهان در حال انبساط میباشد. در این جهان بزرگ جایی بی نهایت کوچک به نام منظومه شمسی شکل گرفته و بر اساس آن زمین و خودمان.(این جهان بی نهایت است هروقت مغز شما توانست برای بی نهایت انتهایی بیابد می تواند واقعیت کامل خدا را دریافت کند) همه ما و تمام مادیات از انرژی تشکیل شده است انرژی ای که هیچ گاه از بین نمیرود و از نوعی به نوع دیگر تبدیل میشود ماده از اتم و اتم از ذرات ریزی که بین آنها نوعی انرژی و همچنین بین خود اتمها و همچنین خود عناصر و همچنین خود مولکولها و همچنین خود انسانها و تا ... انرژی برقرار است این انرژی در همه چیز هست آن انرژی همان انرژی مطلق یا خداست برای همین قران میفرماید که خدا از رگ گردن به مانزدیکتر است چون ما خود خدا هستیم همه چیز انرژی مطلقه و این انرژی مطلق به اشکال گوناگون درامده انرژی گرمایی، انرژی مغناطیسی، انرژی جاذبه، انرژی عشق، انرژی الکتریسیته، انرژی مغناطیسی و انرژی فرشته ای. فکر میکنید فرشته چیست؟ منظور از فرشته چیست؟ فرشته همان انرژی های متغیری هستند که طول موج مختلفی دارند مثل نور های خورشید و هر کدام کاری را انجام میدهند(چشمها را باید شست جور دیگر باید دید!!) خدا انرژی مطلق و فرشته های همان انرژی های تبدیل شده خدا هستند ما انواع فرشته داریم انرژی فکری انرژی جنسی انرژی غرور انرژی حسادت انرزی یکتاپرستی انرژی دوستی انرژی دشمنی انرژی نفسانی و غیره تمام این انرژی ها یا فرشته ها را خدا در هنگام خلقت انسان در اختیار انسان درآورد(همان معنی بچگانه تعظیم کردن فرشته ها بر انسان که برای عربهای بیسواد آن موقع گفته شد) مگر یک فرشته که از همه فرشته ها قوی تر بود یا انرژی قویتری بود و آن پاد انسان بود یعنی شیطان بله شیطان همان پادانسان هست و یعنی در اختیار انسان نیامده است و کاملا با انسان متقاوت است مثل ماده و پادماده ( به دلیلی فقط خدا میداند هر چیزی که خلق شد یک پادی هم از خود دارد یعنی یک خراب کننده مثل خوبی و بدی) این پادماده تو همه انرژی (فرشته)های در اختیار انسان دخالت میکند و تمام هدفش نابود کردن معنوی انسان هست چرا چون ماهیت انسان و بودن انسان به خاطر معنویت و رسیدن به خدا یا انرژی مطلق هست یعنی تمام جوانب بد یا خراب در انرژی انسانی خلل ایجاد میکند در هاله های انسانی خرابی ایجاد میکند و روح انسان یا انرژی انسان را کثیف و سنگین میکند که برای سبک شدن و رهایی انسان از این زشتی ها همه انسانها باید در هنگام معاد از جهنم عبور کنند. راستی جهنم چیست ؟ همانطور که گفتم این جهان مادی ما یک پرده ای است بر روی حقیقت کدام حقیقت؟ حقیقتی انرژیتیکی این جهان یعنی اصل ماجرا همان روحی بوده همه ماست. ما به واسطه یک اشتباه در بهشت که جایگاهی در همان جهان های موازی نزدیک ماست به این جهان مادی پر از اشتباه امده ایم تا سنجیده بشیم و بعد دارای لیاقت شویم و به دنیای انرژی وارد شویم .(مثل یک بازی بیدلیل و خنده دار ولی خوب خدا اینطور خواسته) در هنگام معاد همه انرژی هایی که به ماده تبدیل شده بودند دوباره به انرژی تبدیل و به سمت خدا میروند به سمت منبع . تمام کارهایی که ما در این جهان انجام میدهیم از خود انرژی ساطع و در جریان فضایی انرژی تاریک ناشناخته که همه ما را دربر گرفته به فضا پرتاب میشود و با سرعت نور در بینهایت فضا گسترش می یابد.همه زندگی ما عین یک فیلم با کیفیت در فضا پخش میشود( برای همین دانشمندان گفتند میتوانند صدای انسانهای 2000 سال پیش را هم بشنوند) چون همه چیز هست و از بین نمیرود چون انرژی هیچ گاه از بین نمیرود و در فضا پخش میشود برای همین وقتی شما میخوابید و در خواب روح یا همان انرژی به پرواز در می اید و به جهان های موازی اطراف ما در فضا میرود در حین رفتن ما در خواب میتوانیم حوادثی که در گذشته اتفاق افتاده یا در آینده اتفاق خواهد افتاد را ببینیم. روح ما به جهان های موازی که درجه انرژیتیکی بالایی داشته رفته خود را ریفرش کرده و سبک کرده و تازه کرده و به جسم باز میگردد.در هنگام مرگ قران گفته که تمام جوارح ما به حرف می آیند منظور این است که تمام سلول های بدن شما در حال ضبط زندگی شما هستند و به فضا بخش میکنند و شما در هنگام تبدیل شدن به انرژی و حرکت در فضا و رفتن به جهان های موازی( عالم های برزخی) می توانید زندگی خود را مرور کنید و افسوس بخورید!!! بعد ما وارد یک دنیای پر از انرژي پاک کننده به نام جهنم شده همه انسانها و انهایی که سبکند مثل پیامبرها سریع عبور میکنند ولی آنهایی که سنگینیند باید سبک شوند و سپس وارد دنیای انرژیتیکی خداوندی شده و سرنوشتی نامعلوم در انتظار ما خواهد بود.
جهان های موازی چیست؟
مفهوم جهان های موازی بسیار پیچیده است. این جهان میلیاردهای جهان دیگر دارد که در پیچ و خم هم هستند. تا حالا شده فکر کنید وقتی میخواهیم به مهمانی بروید و آماده میشوید که بروید ولی به دلیل یک مشکل ناخواسته کنسل شده و در خانه میمانید چه اتفاقی می افتد؟ بگزارید بگم تا بفهمید که دنیا از چه قراره و شما چقدر خوابید؟؟!!!! هر کاری که شما انجام نمیدهید همزاد شما و کسی درست عین خودتان یعنی خود خودتان در جهانی مثل همزاد این جهان آن کار را انجام میدهد. مثلا همزاد شما به مهمانی میرود ولی شما نمیروید. همزاد شما ماشینش تو راه پنچر میشود ولی شما بدون پنچری به مهمانی میروید همزاد شما در راه تصادف کرده و میمیرد ولی شما سالم به مقصد میرسید. ان همزاد ها خود خود شما هستید ولی شما در حال و در عین حال و هر ثانیه میلیاردها جهان میلیاردها احتمال که برای میلیاردها انسان در زمین اتفاق می افتد را انجام میدهید. تمام احتمالات حالت داشته و اتقاق می افتند برای همین شاید صدقه ای شما را از یکی از این احتمالات برهاند و برای همزاد شما این اتفاق بیفتد. برای همین در خواب صحنه هایی را میبینید مربوط به عملی که خود مرتکب نشدید ولی می بینید که کسی عین شما در خوابتان دارد آن کار را انجام میدهد این همان میلیارد جهان های موازی هست.
این مطالبی که عنوان کردم خیلی ناچیز از اون چیز هایی هست که باید باشه ولی مجالی برای ارائه همه آنها نیست.
بدانید درک آن چیزهایی که گفتم خیلی پیچیده بوده و اگر متوجه نشدید یا کتمان کردید بدانید باید بیشتر مکاشفه کنید و فکر کنید و تحقیق کنید.
همانا حقیقت همیشه تلخ است

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
با سپاس از شما ولی نوشتار شما متناقص هست و خودشو رد می کنه .. به یکی دو آیه از قرآن اشاره شده ولی از باقی اون ها به سادگی عبور شده ..از دانشمندان و از جمله نیوتن سخن به میان اومده ولی به سایر دانشمندان اشاره ای نشده .. کتاب های استفان هاوکینگ رو مطالعه کنید ایشون بر این باور هست که بنا بر همین قوانین فیزیک که شما بر اون تکیه می کنید جهان هوشمند نیست و بنابراین خالق هوشمندی هم نداره ..احساس می کنم این متن شما بیشتر تلاشش بر این بوده که تناقصات مذهبی رو توجیه کنه

azfandak

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
801
آورين تو خوب بخشي تاپيك زدي .حرفات داستاني بيش نبود

بالا