• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رتبه سه رقمی الکسا کمتر از یک ماه برای سایت شما (با قیمت عالی)

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستانی که تمایل دارند می توانند به بنده اعلام کنند تا رتبه ی سه رقمی الکسا برای سایتشون در کمتر از یک ماه انجام بشه.

قیمت فقط 550 هزار تومان می باشد.

برای اطمینان بیشتر میتونید قیمت بگیرید و در حال حاضر برای اینکار افراد دیگر تازه اگه با انصاف باشند 700 تا 800 هزار تومان دریافت می کنند.

همچنین می توانید با آی دی یاهو من در تماس باشید:
آی دی یاهو: segaone1

باتشکر
موفق باشید

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
چطور هست این کار؟
با بازدید هست.
ما بازدید های ایرانی که به سایت شما میفرستیم این کار انجام میشه.و تمام بازدید ها هم توسط افراد واقعی انجام میشه و ازآیپی های ایرانی.
با تشکر
موفق باشید

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
درود ...
قیمت ها برا کسی ک الکساش 100 هزار با کسی ک الکساش 5 هزار فرق نداره ؟
با توجه ب این ک یک امتیاز منفی هم دارید از کجا تضمین میدید واقعن این کار شدنیه ؟

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
درود ...
قیمت ها برا کسی ک الکساش 100 هزار با کسی ک الکساش 5 هزار فرق نداره ؟
با توجه ب این ک یک امتیاز منفی هم دارید از کجا تضمین میدید واقعن این کار شدنیه ؟
با سلام و احترام خدمت شما دوست گرامی.
دوست عزیز خیلی ممنون از سوالاتت خوبتون.
عزیز اول خدمتتون عرض کنم که اون امتیاز منفی برای این هست که یک کاربر چون بنده چند پست متوالی در تاپیکش دادم اعصایش خورد شد و امتیاز منفی داد و خوب بنده هم اشتباه کردم و قبول هم دارم کارم اشتباه بوده و شکی درانجامش نداشته باشید.بنده هم کاربر جدید نیستم که برای کلاه برداری اومده باشیم و امیدوارم که اعتماد کنید:general601:
بازهم اختیار باخودتون هست.
در ضمن سایتی که میخاید الکساش سه رقمی بشه رو برام بفرستید تا جزییات کاملتری رو خدمتتون ارایه کنم.
باتشکر
موفق باشید

Devil-2009

Registered User
لایک‌ها
52
خب این کاهش رتبه دائمیه یا باز بر می گرده سر جاش؟

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
تو توضیحات امتیاز منفی نوشتن شیادی و کلاه برداری
دوست عزیز بنده این امتیاز شیادی و کلاهبرداری رو به یک فرد کلاه بردار دادم و شما دارید با امتیاز داده شده به من اشتباه می گیرید.و لطف کنید یکم دقت کنید و تهمت نزنید.البته اشکالی نداره،فقط لطف کنید پستتون رو تغییر بدید که همه فکر نکنند ما کلاه برداریم(از کارتون خیلی ناراحت شدم)
اینم عکس که متوجه بشید:
aaaaaa.PNG

با تشکر
موفق باشید

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
دوست عزیز بنده این امتیاز شیادی و کلاهبرداری رو به یک فرد کلاه بردار دادم و شما دارید با امتیاز داده شده به من اشتباه می گیرید.و لطف کنید یکم دقت کنید و تهمت نزنید.البته اشکالی نداره،فقط لطف کنید پستتون رو تغییر بدید که همه فکر نکنند ما کلاه برداریم(از کارتون خیلی ناراحت شدم)
اینم عکس که متوجه بشید:
aaaaaa.PNG

با تشکر
موفق باشید

بله عذرخواهی میکنم دقت نکرده بودم

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
سلام
روش کار به چه صورته ؟

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,102
قربان به نظر میاد شما سنتون کمتر از شانزده سال باشه
این کار امکان پذیر نیست . یا اگر هم امکان پذیر باشه سایتی برای طرف باقی نمیمونه ...
شما پنجاه تومن خودتون بر میدارید به فرض مثال پانصد تومن تبلیغ میکنید که قطعا با پانصد هزار سایت کسی سه رقمی نخواهد شد .
در ضمن اگه حوصله کردین این " عکس پرفایلتون عوض کنید ... :general710: خوب اپلود نشده
شما نمونه کار + مدرک این که واقعا قبل این کار کردین + اثبات کنید که بالایی 18 سال هستین :general609: من خودم یک تومان هزینه میکنم ...

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
قربان به نظر میاد شما سنتون کمتر از شانزده سال باشه:لازم نیست که مدرک بدم ولی اگه خیلی شک دارید پ خ پیام بدید تا تصویر از کارت ملی خودم براتون بگذارم
این کار امکان پذیر نیست . یا اگر هم امکان پذیر باشه سایتی برای طرف باقی نمیمونه ...:این صحبتتون نمیدونم برای چیه چون گفتم آیپی های واقعی که کاربران ایرانی اون رو انجام می دهند
شما پنجاه تومن خودتون بر میدارید به فرض مثال پانصد تومن تبلیغ میکنید که قطعا با پانصد هزار سایت کسی سه رقمی نخواهد شد .: روشی که شما میگید تبلیغ میکنم اصلا خنده دار هست(البته ببخشید) و اصلا به این شکل نیست و اکثرا سایت هارو بنده توی سه هفته به سه رقمی میرسونم که البته اینجا گفتم یک ماه که مدیون نشم.
در ضمن اگه حوصله کردین این " عکس پرفایلتون عوض کنید ... :general710: خوب اپلود نشده :بنده عکسی برای پروفایلم نگذاشتم و نمیدونم چرا اینطور هست.اشکال از پی تی هست.(یه چاره ای براش می اندیشم)
شما نمونه کار + مدرک این که واقعا قبل این کار کردین + اثبات کنید که بالایی 18 سال هستین :general609: من خودم یک تومان هزینه میکنم ...فقط افرادی که واقعا مایل به خرید باشند با شرایطی بهشون نمونه کارها رو نشون میدیم(چون مشتری ها زیاد علاقه ای به این کار که بقیه بدونند چطور الکساشون به اینجا برسه ندارند)+بالاترم نوشتم که اگه واقعا شک دارید پخ بدید عکس از کارت ملی و شناسنامه بهتون میدم.گفتید یک میلیون میخاید هزینه کنید، بنده درخدمتم.

دوست عزیز با قرمز جواب هارو براتون نوشتم
میتونید با دقت بخونید
بنده درخدمتم
باتشکر
موفق باشید

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
روش کار به چه صورته ؟
دوست عزیز برای دوستان دیگه گفتم.
با آیپی ها و بازدیدهای ایرانی که توسط کاربران واقعی ایرانی انجام میشه.
باتشکر
موفق باشید

Last edited:

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
ببخشید دوست عزیز بازدیدها در رفرال امارگیر قابل نمایش هست؟

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
دوست عزیز برای دوستان دیگه گفتم.
با آیپی ها و بازدیدهای ایرانی که توسط کاربران واقعی ایرانی انجام میشه.
باتشکر
موفق باشید
خوب دوست من آی پی رو با هزار روش میشه فرستاد
مهم اینه به چه روشیهست آیا موندگاره یا نه یا همینطوری یه مدت میاد بالا بعد برمیگرده
یا اصلا آی پی با ای فریم هست و ...
منچند تا سایت دارم اگر درست انجامبدید برای همه میخوام البته رتبه خودشون خوبه زیر 2000 ایرانه

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
خوب دوست من آی پی رو با هزار روش میشه فرستاد
مهم اینه به چه روشیهست آیا موندگاره یا نه یا همینطوری یه مدت میاد بالا بعد برمیگرده
یا اصلا آی پی با ای فریم هست و ...
منچند تا سایت دارم اگر درست انجامبدید برای همه میخوام البته رتبه خودشون خوبه زیر 2000 ایرانه
دوست عزیز بازدید آی فریم هیچ ارزشی ندارند و تمامی بازدید های بنده واقعی هستند.

برای اینکه رتبتون راحت نیاد پایین و افت چشمگیری پیدا نکنه و در همون حدود بمونه،اول اینکه باید سعی بیشتری برای سایتتون،بعد از سه رقمی کردن بکنید

و دوم اینکه میتونیدیه هزینه ای بدید (خیلی کم تر)که تا چندوقت براتون روزانه تعدادی بازدید ارسال بشه که افت نکنه رتبتون

بازم بگم بازدید های آی فریم هیییییچ ارزشی ندارند و بازدید های ما واقعی و توسط کاربران ایرانی انجام میشه و هیچ شکی نکنید.

تمامی بازدید هایی هم که بنده ارسال میکنم بالاترین بونس ریت رو دارند و بازم میگم هیچ شکی نکنید.

سوال دیگه ای بود درخدمتم.

باتشکر
موفق باشید

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
دوست عزیز بازدید آی فریم هیچ ارزشی ندارند و تمامی بازدید های بنده واقعی هستند.

برای اینکه رتبتون راحت نیاد پایین و افت چشمگیری پیدا نکنه و در همون حدود بمونه،اول اینکه باید سعی بیشتری برای سایتتون،بعد از سه رقمی کردن بکنید

و دوم اینکه میتونیدیه هزینه ای بدید (خیلی کم تر)که تا چندوقت براتون روزانه تعدادی بازدید ارسال بشه که افت نکنه رتبتون

بازم بگم بازدید های آی فریم هیییییچ ارزشی ندارند و بازدید های ما واقعی و توسط کاربران ایرانی انجام میشه و هیچ شکی نکنید.

تمامی بازدید هایی هم که بنده ارسال میکنم بالاترین بونس ریت رو دارند و بازم میگم هیچ شکی نکنید.

سوال دیگه ای بود درخدمتم.

باتشکر
موفق باشید
وقت بخیر دوست عزیز
ممنون میشم نمونه کار ارسال کنید

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
وقت بخیر دوست عزیز
ممنون میشم نمونه کار ارسال کنید
دوست عزیز با توجه به اینکه مشتری ها زیاد مایل نیستند بقیه بدونند که از این راه به این الکسا رسیدند ولی با این حال به مشتری های واقعیکه واقعا بخان که این کار رو انجام بدهند فقط نمون کار داده می شود و شما اگه میدونید ک بعد از نمونه کار واقعا میخاید خرید کنید توجه کنید واقعا میخاید خرید کنید پخ بدید تا براتون ارسال بشه و بعداز اون سفارش بدید.
باتشکر
موفق باشید

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
سلام
چند تا سوال دارم :
1- آیا با پاپ آپ ترافیک را می دهید؟
2- آیا در گوگل آنالیتیکس ترافیک را نشان می دهد؟
3- آیا پس از پایان کار، رتبه الکسای من مجدداً به حالت اولش برمیگردد؟
4-در نمونه کارهای قبلی شما Bounce Rate ترافیکی که دادید چقدر بوده است؟
5- دوست خوبم، شما حتماً خودتان سایت دارید، آیا این کار را برای سایت خودتان انجام داده اید؟ سایت مشتریانتان را نمی توانید معرفی کنید، اما اگر سایت خود را معرفی کنید و به نحوه ای من مطمئن شوم که سایت شماست، بسیار عالی خواهد بود.

به هر شکل، این سوالات در ذهن من ایجاد شد، اگر پاسخ دهید که لطف کردید، در غیر این صورت هم، به هر حال برای شما آرزوم موفقیت دارم.

بالا