• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رتبه سه رقمی الکسا کمتر از یک ماه برای سایت شما (با قیمت عالی)

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
دوست عزیز با توجه به اینکه مشتری ها زیاد مایل نیستند بقیه بدونند که از این راه به این الکسا رسیدند ولی با این حال به مشتری های واقعیکه واقعا بخان که این کار رو انجام بدهند فقط نمون کار داده می شود و شما اگه میدونید ک بعد از نمونه کار واقعا میخاید خرید کنید توجه کنید واقعا میخاید خرید کنید پخ بدید تا براتون ارسال بشه و بعداز اون سفارش بدید.
باتشکر
موفق باشید

دوست عزيز كلام شما درست بايد حفظ امانت كنيد.ولي بدون ديدن نمونه كار نميشه بايد نموه كار رو ببينم بررسي كنم چشم بسته كه نميتونم بگم حتما خريداري ميكنم نمونه كار ارسال كنيد

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
۱.اصلا روش پاپ آپ درکار نیست.
۲.کاملا همه ی بازدیدها نمایش داده می شوند.
۳.پس از پایان کار قطعا شما باید وقت بسیار بیشتری برای آپ کردن سایت خود بگذارید و همچنین مقداری بازدید با قیمت خیلی کم از ما خریداری کنید تا در هر روز برای شما ارسال شود تا کمترین افت را نتیجه کار داشته باشد
۴.اکثر افرادی که (حدودا همه)برای بازدید سایت شما خواهند آمد تولبار الکسا نصب کرده اند و بونس ریت بسیار بالایی بازدید ها خواهد داشت.
۵.بنده به هیچ وجه نمیگم نمونه کار نمیدم ولی اگر واقعا بعداز دیدن نمونه کار حتما حتما خرید انجام می دهید درخصوصی برای شما ارسال خواهد شد

باتشکر
موفق باشید
سلام
چند تا سوال دارم :
1- آیا با پاپ آپ ترافیک را می دهید؟
2- آیا در گوگل آنالیتیکس ترافیک را نشان می دهد؟
3- آیا پس از پایان کار، رتبه الکسای من مجدداً به حالت اولش برمیگردد؟
4-در نمونه کارهای قبلی شما Bounce Rate ترافیکی که دادید چقدر بوده است؟
5- دوست خوبم، شما حتماً خودتان سایت دارید، آیا این کار را برای سایت خودتان انجام داده اید؟ سایت مشتریانتان را نمی توانید معرفی کنید، اما اگر سایت خود را معرفی کنید و به نحوه ای من مطمئن شوم که سایت شماست، بسیار عالی خواهد بود.

به هر شکل، این سوالات در ذهن من ایجاد شد، اگر پاسخ دهید که لطف کردید، در غیر این صورت هم، به هر حال برای شما آرزوم موفقیت دارم.

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
دوست عزيز كلام شما درست بايد حفظ امانت كنيد.ولي بدون ديدن نمونه كار نميشه بايد نموه كار رو ببينم بررسي كنم چشم بسته كه نميتونم بگم حتما خريداري ميكنم نمونه كار ارسال كنيد
دوست عزیز بنده به هیچ وجه نمیگم نمونه کار نمیدم ولی اگر واقعا بعداز دیدن نمونه کار حتما حتما توجه کنید حتما حتما خرید انجام می دهید درخصوصی برای شما ارسال خواهد شد
باتشکر
موفق باشید

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
ممنون که پاسخ سوالاتم را دادید.

اکنون یک مرحله سوالم، جلوتر است. آیا فقط یک پکیج ددارید ! مثلاً من بودجه ام اگر کمتر باشد، برای من آپشنی ندارید؟

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
ممنون که پاسخ سوالاتم را دادید.

اکنون یک مرحله سوالم، جلوتر است. آیا فقط یک پکیج ددارید ! مثلاً من بودجه ام اگر کمتر باشد، برای من آپشنی ندارید؟
بله دوست عزیز داریم وب سایتتون رو میگید و میگید که تاحدود چه رتبه ای رو میخاید و بعد از واریز وجه براتون انجام میشه.

باتشکر
موفق باشید

Saeed1988

Registered User
لایک‌ها
45
درود بر شما
میدونم تاپیک قدیمی هست لطفا به سوال زیر پاسخ بدید
اینمورد رو هنوز انجام میدید دوست گرامی عزیزانی که استفاده کردند رضایت داشتند ؟

بالا