• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ردبول بخورم یا نه؟

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
سلام. فردا مسابقه دو در مدرسه داریم . واسه افزایش توان و انرژی چی رو پیشنهاد میکنید؟
نظرتون راجع به ردبول چیه؟:p

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
خوب دیگه ردبول می زنی بعد پرواز می کنی مربی جریمت می کنه چون نباید دوپینگ کنی ! :D

Ac120

Registered User
لایک‌ها
61
رد بول بزن
پرواز کن

zlatan

Registered User
لایک‌ها
21
هیچ فایده ای نداره من خودم زیاد میخورم.اگه بتونی از این پمپها که بدنسازا استفاده میکنن گیر بیاری عالیه( من خودم میخورم حرف نداره واسه نیرودادن)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
یه کم قبل از دویدن مقداری آب قند بخور یا یک شکلات شیرین.قند بدنت که تامین باشه عملکردت بهتر میشه.رد بول رو تا حالا تست نکردم.ولی ندیدم کسی با خوردنش زیاد فرقی بکنه

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
امروز باید 200-300 گرم جگر گوسفند میخوردی که ذخایر گلیکوژن بدنت پر بشه... کراتین هم بصورت موقتی 20% ذخایر ATP رو بیشتر میکنه و آستانه ترشح اسید لاکتیک رو افزایش میده و دیرتر خسته میشی ولی بعد از فعالیت شدید بدن یهو خالی میکنه و دچار fatigue یا exhaustion میشی و فاک عظمای ولایت میری بعد باید 2-3 روز بخوابی :D

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
این نوشابه ها همشون یه مشت طعم دهنده و آب شکره بقیشم یه درصد نامعلوم کافئین (قهوه!) قاطیش کردن و اینکه قیمت بعضیاش بالاس به خاطر حضور بازیکنای معروف فوتبال تو تبلیغاتشونه همین !
خوردن اینا واقعاً اشتباه بچه گانه ایه
حیف نیست وقتی میتونی از همین آبمیوه فروشیا یه لیوان آب انار خوشمزه بگیریو کلی هم ویتامین به بدن بزنی یا اصلاً از همین دوغا که بازم بهتر از هیچیه و یه کم لبنیات توش هست استفاده کنی قند خون بگیریو ضربان قلبت بالا بره و استرسو اعتیادو هزارجور مرض بگیری ؟
حیفه نخور آقا اینقدر ساده نباش نخور ما میدونیم که میگیم ما دیدیم چه کسایی بابت خوردن همین نوشابه ها زخم معده گرفتنو حتی تا مرض مرگ گرسنگی کشیدن و ماجرای نجات از خطرات بالای زخم معده رو برامون تعریف کردن کسایی مثل یکی از استاد دانشگاهامون و خیلیای دیگه که دوره ای از زندگی جاهل بودن اونم از نوع جهل مرکب !
ما توصیه میکنیم استفاده نکنید دوست من چون خودتونم خواهید فهمید که هیچی جز طعم نداشته و سرتون کلاه رفته

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
توصیه میکنم یلو دیک بخوری . نوشیدنی معرکه ایه . به شدت انرجیش زاست . از تقطیر عرق سگگی بدست میاد .

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
توصیه میکنم یلو دیک بخوری . نوشیدنی معرکه ایه . به شدت انرجیش زاست . از تقطیر عرق سگگی بدست میاد .

Yellow Dick?!!! :eek: زشته! نگو! خوبیّت نداره

از تقطیر عرق سگی (یا هر نوع دیگه عرق یا ودکا) چیزی بدست نمیاد جر همون ماده اولیه یعنی عرق... فقط خلوصش بیشتر میشه

Ac120

Registered User
لایک‌ها
61
هیچ فایده ای نداره من خودم زیاد میخورم.اگه بتونی از این پمپها که بدنسازا استفاده میکنن گیر بیاری عالیه( من خودم میخورم حرف نداره واسه نیرودادن)

آره منم سر هر جلسه میخورم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بخور فقط سعی کن نفر اخر بشی تابلو نشه

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
Yellow Dick?!!! :eek: زشته! نگو! خوبیّت نداره

از تقطیر عرق سگی (یا هر نوع دیگه عرق یا ودکا) چیزی بدست نمیاد جر همون ماده اولیه یعنی عرق... فقط خلوصش بیشتر میشه

بعد از تقطیر عرگ سقی ته ظرف یه سری ذرات ریز مغذی باقی میمونه که مزه شاش میدن . بهش میگن urea powder یا پودر کاربامید . تو صنایع شیمیایی کاربردای زیادی داره

Ac120

Registered User
لایک‌ها
61
ببین یه چی میگم بریز تو چایی هم بزن بخور حالت میاد سر جاش
چطوره؟

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
برنده شدن با این چیزا لطفی نداره. هر چی هستی همان باش و مردانه بدو. نفر آخر هم بشی بازم بردی.

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
برنده شدن با این چیزا لطفی نداره. هر چی هستی همان باش و مردانه بدو. نفر آخر هم بشی بازم بردی.
نه بحث برنده شدن و خوردن حق بقیه نیست. بحث گرفتن نمره هست. ماشاالله بقیه بچه ها هم در همین فکر هستند...من از خوردن ردبول منصرف شدم !

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
ببخشید داداش، قصد توهین ندارم ولی یه سوال برام پیش اومد الان، مزه ادرار (شاش) رو چطوری فهمیدی؟ :blink:

یعنی با این سوال کلاستو باطل کرد :lol:

پ.ن: بیچّه جــــان... هر نوکته سخنی و هر جا مکانی دارد! :D شوما اون شاشو بمن نیشان بده :D

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
ببخشید داداش، قصد توهین ندارم ولی یه سوال برام پیش اومد الان، مزه ادرار (شاش) رو چطوری فهمیدی؟ :blink:

گفتم که اورست . اوره انسانی ترکیب شده با املاح دیگه به نظرت مزه چی میده ؟ کتلت ؟!!

پ . ن : ابله ! برای چشیدن بعضی چیزا که حتما نباید مزشون کنی . قصد توهین ندارما ولی وقتی یه نفر بهت میگه گه نخور و متوجه میشی نباید ادامه بدیُ دهنتُ میبندی چطور مزه گه هایی رو که خوردی روی زبونت حس میکنی ؟

Last edited:
بالا