• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ردبول بخورم یا نه؟

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
ما که خوردیم نه بال در اوردیم نه عاقل تر شدیم...چقدرم گرونه! من باشم نصف اون پولو می دم یه چیزه مقوی تر مثل کله پاچه می خورم...هرچند کله پاچه هم گرونتره!! پاچه بخور پاهات سریع می شه

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
پیشنهاد من اینه که جای رد بول
نیمساعت قبل ورزشت. یه فنجون. قهوه ی تلخ بخوری

به دلیل داشتن کافعین بالا انرژی تو به شدت افزایش میده
طوری که خودتم تعجب میکنی

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
منظورش تریاکه باوو:D

f_sabzmoom_58d78cf.gif

نگو دیگه !

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
پیشنهاد من اینه که جای رد بول
نیمساعت قبل ورزشت. یه فنجون. قهوه ی تلخ بخوری

به دلیل داشتن کافعین بالا انرژی تو به شدت افزایش میده
طوری که خودتم تعجب میکنی

کافئین آستانه ترشح اسید لاکتیک رو افزایش میده و از اینرو کافئین میتونه در ورزشگاه های استقامتی هوازی موثر باشه. مثل دو استقامت، دوچرخه سواری، قایقرانی... ولی در ورزش های قدرتی-انفجاری که کل انرژی ورزشکار باید طی چند دقیقه تخلیه بشه، (مثل دو 100 متر، کشتی، تکواندو) کافئین حتی مضر هم هست به دلیل اینکه در ورزش انفجاری در کسری از ثانیه ATP ذخیره شده در تارهای عضلانی مصرف میشه و ذخایر گلیکوژن تخیله میشه و کافئین این وسط فقط باعث شده که غلظت خون و در نتیجه تعداد ضربان قلب بره بالا و در کل هیچ فایده ای نداره...

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
آقا من مسابقه دو دادم . دو تا شکلات خوردم و بچه ها هم ردبول آوردن و به زور یکمشو خوردم. نتیجه هم راضی کننده بود و از رکورد قبلیم ، 20 ثانیه کمتر شد! از همگی ممنون

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
رد بول و تمام نوشابه های انرژی زا تنها تفاوتشون در داشتن کافیین بیشتر هست و بس .. کافیین شما رو high میکنه برای همین بنظرتون انرژی تون بیشتر شده

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
لا اقل عکس تختی رو از اواتارت بردار بعد پیشنهاد دوپینگ بده =))

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
کلا بنظرم با این قیمت نمی ارزه اما بعضی ها خیلی بهش اعتقاد دارن

Last edited:

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
چرته عزیز
ردبول بخوریم و بال درآریم
با دمپایی تو انباری
.....
چی بود بقیش؟ :D

داستان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
منم سابقه زیادی دارم تو خوردن این انرژی زاها از همون اوایل که تو ایران اومدن که همین رد بول 1500 تومن بود تا الان که رسیده به 5 تومن...به نظ رمن ردبول بدرد نمیخوره به 2 دلیل 1 جنسینگ نداره 2 گوارانا نداره

هایپ بهتره به همون 2 دلیل که هم جنسینگ و هم گوارانا داره ..جنسینگ باعث بالا رفتن قوای ذهنی جسمی و گوارانا ضد استرس و + همه ویتامینها ی گروه ب که برای سرحال کردن مغز و خلاصه کلی انرژی به نظرم بیشتر مغزی میده....من نظرم اینه که اتفاقا برای دویدن هایپ نخور!!

چون کافئین بدنت زیاد میشه و گردش خونت زیاد میشه و سریع خسته میشی....من یادمه میرفتم روزی 4 کیلومت رپیاده روی روزهایی که سر راه هایپ میخوردم سریع بر میگشتم خونه اصلا حوصله راه رفتن نداشتم دیگه...

عوضش وقتی هایپ میخوری میری پای کامپیوتر اولا خیلی آدم رو اجتماعی تر میکنه بخاطر اون جنسینگ و گوارانایی که داره اگر آدم خجالتی باشی اجتماعی میشی...حرف میزنی..شاید نکته سنج تر بشی.. و خلاصه وقتی میری بازی آنلاین مثل مدرن وارفار 3 عکس العملت نسبت به بقیه بازیکنا بیشتر میشه به همون دلیل که ویتامین گروه ب کافیئن شکر زیاد جنسیگ و گوارانا به مغزت رسیده و دوپینگی..

اگرم دقت کرده باشی مثلا 12 شب هایپ بزنی شاید خابت نبره تا صبح..علاجش 1 قرص کلونازپامه که شل کننده عضلات و خواب آور به دلیل اثری که داره همون تسهیل عبور آنزیم مها رکننده گابا در مغز که باعث اثراث خواب آور و ضد ترس این قرص میشه..

یه فرقی هم بین کافئین خالی مثل قهوه و کاقی میکس و بقیه خانوادشون با هایپ وجود داره اینه که اونا فقط کافئین دارن.. فقط سرحال میکنن اما هایپ هم کافئین داره هم ویتامین داره هم جنسینگ داره و هم گوارانا..پس مغزی که کافئین خالی بهش برسه ضعیفتر از مغذیه که هم کافئین با ویتامینها ی گروه ب و جنسینگ و گوارنا بهش برسه واسه همینه که کسی که قهوه بخوره دوپینگتر ا زکسیه که چایی بخوره و کسی که هایپ بخوره دوپینگ تر از کسیه که قهوه خورده و..

موفق باشید...

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
ولی این رد بول مثل اینکه خیلی هم پولدار هست !!! جالبه تو ایران هم خیلی طرفدار داره

بالا