• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رزبلاگ یا میهن بلاگ؟

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
سلام.دوستان قصد دارم که روی یک وبلاگ که فروشگاهی باشه کار کنم.بین رزبلاگ و میهن بلاگ نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم.
رزبلاگ=سریع ایندکس میشه و تنظیمات خوبی داره ولی به نظرم با رزبلاگ سخت میشه صفحه اول اومد
میهن بلاگ=مطالب سریع ایندکس نمیشه و تنظیمات حرفه ای و زیادی هم نداره ولی باهاش میشه صفحه اول اومد (وبلاگ فروشگاه میهن بلاگ صفحه اول زیاد داریم)
الان موندم کدوم رو انتخاب کنم؟لطفا کمکم کنید

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
اتفاقا زود هم میشه اومد صفحه اول . فقط رزبلاگ .

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
پرشین بلاگ + بلاگفا برای اومدن به صفحه اول و ایندکس فوق سریع
میهن بلاگ برای شیکی و سادگی
رزبلاگ =>> باهاش مخالفم، پیچیده، امکانات زیادی و اینکه به سادگی صفحه اول نمیاد
پ ن: رزبلاگ اسم خودش را سایت ساز گذاشته ! خوب کسی که سایت بخواهد یه هاست کوچولو و وردپرس بهترین امکانات را به او میدهد و همچنین وردپرس ساده هست و سئو بالایی دارد در حالی که رزبلاگ اینچنین نیست.

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
رزبلاگ مثل پادگان میمونه سریع مسدود میکنه
میهن بلاگ بهتره

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
رزبلاگ امکاناتش بیشتره انجمن و فروشگاه ساز هم داره
میهن بلاگ رو خودم بیشتر دوست دارم فقط بخاطر سادگی و اون اپلیکیشنش که نصب میشه رو گوشی.

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
میهن بلاگ ریسکش کمتره. خیلی کم پیش اومده وبلاگی رو مسدود کنه.

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
دوستان یه سرویس معرفی کنید با این شرایط :
ایندکس خوب
به تعداد پست حساس نباشه (روزی چند هزارتا)
شماره هم برای تایید نخواد

سرویس خارجی هم blog.com هست اما نمیدونم روی تعداد پست حساس هست یا نه, ولی امکانات خوبی داره

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
هیچ کدوم !

فقط سیستم بلاگ بیان با ایندکس فوق العاده بدون تبلیغات
http://blog.ir
بیان فقط در نگاه اول خوبه
ولی واقعا پنلش با آدم حرف میزنه
باید یه مدتی با بیان کارکنی تا متوجه بشی که اونقدرها هم خوب نیست

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
بیان فقط در نگاه اول خوبه
ولی واقعا پنلش با آدم حرف میزنه
باید یه مدتی با بیان کارکنی تا متوجه بشی که اونقدرها هم خوب نیست

درسته ولی من خودم به شخصه با پنل بلاگ بیان خیلی راحت تر کار میکنم و از نظر ایندکس مطالب در بین سیستم های وبلاگدهی حرف اول رو میزنه همچنین سئو

باز بهتون پیشنهاد میکنم از بیان استفاده کنید اگه ایندکس و سئو براتون مهمه ... ولی در آخر خودتون میدونید کدوم رو انتخاب کنید

موفق باشید ;)

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
درسته ولی من خودم به شخصه با پنل بلاگ بیان خیلی راحت تر کار میکنم و از نظر ایندکس مطالب در بین سیستم های وبلاگدهی حرف اول رو میزنه همچنین سئو

باز بهتون پیشنهاد میکنم از بیان استفاده کنید اگه ایندکس و سئو براتون مهمه ... ولی در آخر خودتون میدونید کدوم رو انتخاب کنید

موفق باشید ;)
راستش من از وبلاگ بیان هم استفاده میکنم.
بعضی اوقات که مطلب می نویسم مثلا مطلب x تو گوگل ایندکس میشه ولی اینطوری ایندکس میشه
با آدرس mysite.ir/x ثبت میشه ولی عنوان این مطلب عنوان اصلی سایتم میشه ولی بعد از چند روز درست میشه.
نمیدونم متوجه شدی یا نه ولی این مشکل برای وبلاگ به وجود میاد

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
همه امکانات چرت پرت رزبلاگ رو ول کنین بابا همشون اضافی هستن و به هیچ دردی نمیخورن
رزبلاگ سئوی مزخرفی داره !
اگه اومدن به لینک اول گوگل خیلی برات مهمه برو تو بلاگ بیان باز کن
میهن بلاگ هم عالیه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
بلاگفا=ملک شخصی شیرازی هر زمان خواست وبلاگت پر اجازه نداری حتی یه لینک محصول بزاری توش فقط باید واسه ایشون مطلب تولید کنید و شما وظیفتون تولید مطلبه درآمدش برا صاحب سیستم هر چند وبلاگ هاشو همیشه تمیز نگه داشته با اینکارش و نمی تونم زیاد از این بابت بهش ایراد بگیرم اما خب برا وبمستر جماعت خوب نیست
میهن بلاگ = تو همه چیز عالی اما سر 50 تا ارسال می بنده باید 24 ساعت صبر کنی
بلاگ اسکای=صبح یه روز آفتابی که بلند شدی می بینی کلا وبلاگ نداری و همه از دم رفتتینا
رزبلاگ = انگار چه خبره شماره موبایل و تائید تلفنی از اون سرم تا چیزی میشه حذف و مسدود خب شماره می گیری اقلا به طرفت بگو یه خاکی به سرش بریزه زحماتش نره
بلاگ دات آی آر=خوب اما این همه هم دنبال پول بودن که درست نیست سر هر چیزی باید پول بدی کاربر می خواست این همه پول بده یه سایت وردپرس می زد خلاص

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
بلاگفا=ملک شخصی شیرازی هر زمان خواست وبلاگت پر اجازه نداری حتی یه لینک محصول بزاری توش فقط باید واسه ایشون مطلب تولید کنید و شما وظیفتون تولید مطلبه درآمدش برا صاحب سیستم هر چند وبلاگ هاشو همیشه تمیز نگه داشته با اینکارش و نمی تونم زیاد از این بابت بهش ایراد بگیرم اما خب برا وبمستر جماعت خوب نیست
بلاگ اسکای=صبح یه روز آفتابی که بلند شدی می بینی کلا وبلاگ نداری و همه از دم رفتتینا
رزبلاگ = انگار چه خبره شماره موبایل و تائید تلفنی از اون سرم تا چیزی میشه حذف و مسدود خب شماره می گیری اقلا به طرفت بگو یه خاکی به سرش بریزه زحماتش نره
بلاگ دات آی آر=خوب اما این همه هم دنبال پول بودن که درست نیست سر هر چیزی باید پول بدی کاربر می خواست این همه پول بده یه سایت وردپرس می زد خلاص
میهن بلاگ مطالبش دیرایندکس میشه چرا؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
میهن بلاگ مطالبش دیرایندکس میشه چرا؟
میهن بلاگ مانند سیستم های دیگر برخی موارد رو رعایت نمی کنه اما تو بحث وبلاگ به نظر من مهمترین فاکتور 3 مورد هست اول اینکه وبلاگدهی ریشه دار باشه تا فردا با یکم استفاده بیشتر از سی پی سرور طرف نبنده بره مورد دوم اینکه اجازه تبلیغ داشته باشی مورد سوم هم اینه که نزنه راه به راه وبلاگ ها رو پاک کنه که نمی دونم فلان قانون منو رعایت نکردی میهن بلاگ برخلاف تمام مواردی که ممکنه براش ایراد گرفته بشه سیستم قدرتمندی هست و بهترین مکان برای وبلاگ فروشگاهی هست

amir_coolboy

Registered User
لایک‌ها
902
به شدت باهاتون موافقم ! والا تو پادگان آدم آزادیش بیشتره تا بلاگفا :|
@hossein454545 من روی سیستم رزبلاگ چندتا وبلاگ فروشگاهی دیدم که تا حدودی موفق هم بودن و فروش خوبی داشتن
اتفاقا یکیشون هم تو قسمت بازارچه برای فروش گذاشته بود !‌
اما من خودم به شخصه میهن بلاگ رو بیشتر دوست دارم

بالا