• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رزبلاگ یا میهن بلاگ؟

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
به شدت باهاتون موافقم ! والا تو پادگان آدم آزادیش بیشتره تا بلاگفا :|
@hossein454545 من روی سیستم رزبلاگ چندتا وبلاگ فروشگاهی دیدم که تا حدودی موفق هم بودن و فروش خوبی داشتن
اتفاقا یکیشون هم تو قسمت بازارچه برای فروش گذاشته بود !‌
اما من خودم به شخصه میهن بلاگ رو بیشتر دوست دارم
تنکس برادر

irist

Registered User
لایک‌ها
11
سلامو درود.
رز بلاگ از لحاظ امنیتی خیلی مشکل داره تا میهن بلاگ.اینم در نظر بگیرید.من الان یوزر و پسوورد 1 سال پیششو دارم.تازگی هم باگ داده.

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
بلاگ اسپات فوق العاده بود
برای خود گوگل هم هست

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

عالیه ولی متاسفانه فیلتره ... از نظر ایندکس فوق العادس و مثل بلاگفا امکاناتی میده ک فقط در حد یک وبلاگنویسی باشه نه چیز دیگر

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324
عالیه ولی متاسفانه فیلتره ... از نظر ایندکس فوق العادس و مثل بلاگفا امکاناتی میده ک فقط در د یک وبلاگنویسی باشه نه چیز دیگر
من مثه موم باش ور میگرفتم و اونموقع دوستان کرکر برام روش پروتکل امنیتی گذاشته بودن.
چیش فیلتر شده؟
درضمن رایگانه دیگه انتظار زیاد هم نباس داشت و تبلیغ هم نداشت.

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
من مثه موم باش ور میگرفتم و اونموقع دوستان کرکر برام روش پروتکل امنیتی گذاشته بودن.
چیش فیلتر شده؟
درضمن رایگانه دیگه انتظار زیاد هم نباس داشت و تبلیغ هم نداشت.

بلاگ اسپات و وبلاگ وردپرس از سیستم های وبلاگدهی قوی ای هستن هم امنیت هم ایندکس هم سئو و... ولی خیلی وقت فیلترشون کردن چون نمیتونن رو محتواهاشون کنترل داشته باشن بعد از یک سو دیگه میخواستن کاربرای ایرانی رو بیارن سمت سرویس های وبلاگدهی ایرانی به خاطر همین فیلترشون کردن ...

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324
بلاگ اسپات و وبلاگ وردپرس از سیستم های وبلاگدهی قوی ای هستن هم امنیت هم ایندکس هم سئو و... ولی خیلی وقت فیلترشون کردن چون نمیتونن رو محتواهاشون کنترل داشته باشن بعد از یک سو دیگه میخواستن کاربرای ایرانی رو بیارن سمت سرویس های وبلاگدهی ایرانی به خاطر همین فیلترشون کردن ...
عجیبه
جدی فیل تر کردن
سیستم وبلاگ!!!!!

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
عجیبه
جدی فیل تر کردن
سیستم وبلاگ!!!!!

اره خیلی وقته ... یادمه اون موقع فقط بلاگفا مهین بلاگ و بلاگ اسکای بودن بلاگ اسپات فیلتر بود ...

fozol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بلاگ اسپات از سیستم بلاگ وردپرس ایندکس کردنش خیلی بهتره

niazha

Registered User
لایک‌ها
123
بیشتر بازاریاب ها و فروشنده ها در رز بلاگ فعال هستند
چون کامنت زیادی در میهن بلاگ ارسال کردم می دونم که فروشنده و بازاریاب کمتر در میهن بلاگ هست نه اینکه نباشه!
ولی یادش بخیر پارسفا !! هر مطلبی توش می ذاشتیم مثل فشنگ می رفت صفحه اول گوگل که نابودش کردند

intbir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان من چطور میتونم قالب این سایت رو برای وردپرس پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید نیاز دارم
http://ehsas.net

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
بلاگفا همین روزاست که از دنیایی مجازی محو بشه و از این بابت هم خوشحالم چون مدیر عقده ای داره!
چندتا وبلاگ داشتم 3 یا 4 تا با یک ایمیل ساخته بودم مطلب هم داشتن بعد یک ماه همرو بست و وقتی که میخواستم وارد شم برای همشون میگفت به دستور مراجع قضایی بسته شده!! وبلاگی که فقط متن و مطالب معمولی داشتن بهتون قول میدم با این سیاست مزخرفش که قشنگ معلومه مدیرش از کجاش داره میسوزه! تا یکی دو سال دیگه کلا باید جم کنه اسمشو باید زهرمار بلاگ گذاشت ;)

Last edited:

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
بلاگفا همین روزاست که از دنیایی مجازی محو بشه و از این بابت هم خوشحالم چون مدیر عقده ای داره!
چندتا وبلاگ داشتم 3 یا 4 تا با یک ایمیل ساخته بودم مطلب هم داشتن بعد یک ماه همرو بست و وقتی که میخواستم وارد شم برای همشون میگفت به دستور مراجع قضایی بسته شده!! وبلاگی که فقط متن و مطالب معمولی داشتن بهتون قول میدم با این سیاست مزخرفش که قشنگ معلومه مدیرش از کجاش داره میسوزه! تا یکی دو سال دیگه کلا باید جم کنه اسمشو باید زهرمار بلاگ گذاشت ;)

عجیبه رتبه الکساش با دی جی کالا جابجا شده.

بالا