این رستورانایی که شما برا دو دست کباب معرفی کردید تیدوس کلا زد زیر قولش
این رستورانایی که شما برا دو دست کباب معرفی کردید تیدوس کلا زد زیر قولش
یه شیرینی فروشی بلوار مطهری هست از فلکه میری به سمت پایین؟ تازه باز شده سر نبش...اون عالیه و همیشه شلوغشیرینی فروشی خوب معرفی کنید
همه قدیمی ها گند زدند و مشتری ندارن و شیرینی ها همه مونده هست
من قبلا از گلستان میگرفتم ولی الان بدرد نمیخوره
یه شیرینی فروشی بلوار مطهری هست از فلکه میری به سمت پایین؟ تازه باز شده سر نبش...اون عالیه و همیشه شلوغ
یدونه هم اول بلوار کاج اسمش یادم نیست توش ت داشت. اونم قدیمی و عالیه نمی دونم فهمیدی کجارو میگم یا نه D;
امروز برات عکس و لوکیشن میفرستم شب .هیچ کدوم رو نفهمیدم
امروز برات عکس و لوکیشن میفرستم شب .
فلکه اول گوهردشت رو که میشناسی که, نیکامال...خیابون نیکامال رو که 1 دقیقه بری,سمت راستت یه شیرینی فروشی بزرگ سر نبش یه خیابون هست که جلوش هم کانتین از این کوچیکا گذاشتن الکل و اینا توشه... خیلی تابلوئه
باز حالا هر دو رو میفرستم
رنگارنگ ، سه باندی گوهردشت . هر روز رد میشم میبینم کیپ آدمهشیرینی فروشی خوب معرفی کنید
همه قدیمی ها گند زدند و مشتری ندارن و شیرینی ها همه مونده هست
من قبلا از گلستان میگرفتم ولی الان بدرد نمیخوره
مطهری؟ شیرینی توتکیه شیرینی فروشی بلوار مطهری هست از فلکه میری به سمت پایین؟ تازه باز شده سر نبش...اون عالیه و همیشه شلوغ
یدونه هم اول بلوار کاج اسمش یادم نیست توش ت داشت. اونم قدیمی و عالیه نمی دونم فهمیدی کجارو میگم یا نه D;
نه قبل توتک بزرگتر خیلی . نزدیک لباس ورزشی پرسپولیسهمطهری؟ شیرینی توتک
محل ماست اینجا3000 کیلو همبرگر غیربهداشتی از یک کارگاه کشف شد
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار از کشف سه تُن همبرگر غیربهداشتی از یک کارگاه در باغستان شهریار خبر داد.www.iscanews.ir
@Hamid2day
@MihanV
باز همبرگر بخورید... ...
ممنون حتما میرم. این بهترین لبنیاتی کرجه دیگه یا بهترم هست؟
آدرس یا شماره شربت فروش خوبم لطف کن
ببینیم این دوغ و شربت چه تاثیری رومون میگوذاره
آدرس یا شماره شربت فروش خوبم لطف کن
کی میخوای ببریمون کبابی حاج عباس برامون کباب ابتیاع کنی
کی میخوای ببریمون کبابی حاج عباس برامون کباب ابتیاع کنی
منم شربتم یه مقدار مونده میدم بهشبهش شربت میدم اگر ببرتمون حاج عباس
کارن کارش درسته. یزدی هستن و ماست بند هستن جدن در جدخواهش میکنم
این چون پرفروش هست محصولاتش همیشه تازه هست. من ماست و دوغ و شیر ازش میگیرم
کارن هم خوبه، یه بستنی و لبنیاتی کنار هم هست
باباطاهر هم برای حاجی صدیقیه. بستنی منصور هم برای صدیقیه. اینا هم پدر در پدر ماست بند و .. بودن. یه سری خونه شون آنتن بستم ، هوا گرم بود یه لیوان دوغ یخ آورد پشت بوم خوردم ، قشنگ مست شده بودم : )))))اون کارن هست نرسیده به میدون مادر
این بابا طاهر میدون ولفجر کنار بستی منصور سابق(مهرگان فعلی) هست
لوکیشن
لبنیات زیاد میگیرم از کارن ولی تا حالا بستنیش رو نخوردمکارن کارش درسته. یزدی هستن و ماست بند هستن جدن در جد
باباطاهر هم برای حاجی صدیقیه. بستنی منصور هم برای صدیقیه. اینا هم پدر در پدر ماست بند و .. بودن. یه سری خونه شون آنتن بستم ، هوا گرم بود یه لیوان دوغ یخ آورد پشت بوم خوردم ، قشنگ مست شده بودم : )))))