• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رستوران های تهران

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
طرفداران مرغ سوخاری می تونن یه جا برن و خیلی حال کنن چیکن استریپس و اسپایسی . قیمت خوب هر نفر 7-8 تومن فست فود تی توو میراماد - دفینه 799219_barsmileys.gif

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
اقا این دوستمون گفت سوخاری یاد کابوکی افتادم تو میدون تجریش(قدس نه)ضلع شمال غربی (بقل ولیعصر یه خیابون هست اسمش یادم نیست)
سوخاریاش حرف نداره انصافا تو تهران بهتر از اونجا جایی سوخاری نخوردم قیمت حدودا 8-10 البته من یه خورده شیکموام زیاد میخورم با سیب اضافه و اینا گفتم

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
اقا این دوستمون گفت سوخاری یاد کابوکی افتادم تو میدون تجریش(قدس نه)ضلع شمال غربی (بقل ولیعصر یه خیابون هست اسمش یادم نیست)
سوخاریاش حرف نداره انصافا تو تهران بهتر از اونجا جایی سوخاری نخوردم قیمت حدودا 8-10 البته من یه خورده شیکموام زیاد میخورم با سیب اضافه و اینا گفتم

من 2 سال پیش هر شب اونجا بودم کنتاکی کابوکی توی خیابون ملکی هست اما کم کم کیفتشو پایین آورد اونقدر که خورد توی ذوقم و دیگه نرفتم قیمتاشم هم بالاس همیشم صفه و جای نشستن و پارک ماشین نداره

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
من 2 سال پیش هر شب اونجا بودم کنتاکی کابوکی توی خیابون ملکی هست اما کم کم کیفتشو پایین آورد اونقدر که خورد توی ذوقم و دیگه نرفتم قیمتاشم هم بالاس همیشم صفه و جای نشستن و پارک ماشین نداره
من خیلی وقته نرفتم احتمالا حق باشماست و اونجام مثله 222 و بیگ بوی شده

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
من خیلی وقته نرفتم احتمالا حق باشماست و اونجام مثله 222 و بیگ بوی شده

بیگ بوی یا همون نیک بو!!!!!!!!!!!!! پارسال رفتم بد نبود پیتزاش!! بله مدیرتشون عوض میشه کیفیت رو میارن پایین

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
راستی یه سایت خوب بهتون معرفی کنم که خیلی بهتون کمک می کنه مخصوصا اگه قرار های مهم داشته باشین می تونین کامل برنامه ریزی کنید و حتی بدونید چقدر پول همراهتون ببرید به من که خیلی کمک کرده

فیدیلیو | راهنمای رستوران های ایران

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
بیگ بوی یا همون نیک بو!!!!!!!!!!!!! پارسال رفتم بد نبود پیتزاش!! بله مدیرتشون عوض میشه کیفیت رو میارن پایین
فبلا پاتوقم بود واقعا محشر بود ولی الان کیفیت و کمیت نسبت به فبل نصف شده
یک پیتزا فروشی تو مجیدیه جنوبی قبل از اون رودخونه هست ماله یه ارمنیه به اسم زاون پیتزاهاش حرف نداره مخصوصا بیکنش ساندویچ بیکنشم معرکس به دوستان پیشنهاد میکنم حتما برن اسمش پیتزا پل قیافه مغازه خیلی ساده اس ولی غذاهاش توپ
بابت سایت ممنون معلومه سایته جامعی هست

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
فبلا پاتوقم بود واقعا محشر بود ولی الان کیفیت و کمیت نسبت به فبل نصف شده
یک پیتزا فروشی تو مجیدیه جنوبی قبل از اون رودخونه هست ماله یه ارمنیه به اسم زاون پیتزاهاش حرف نداره مخصوصا بیکنش ساندویچ بیکنشم معرکس به دوستان پیشنهاد میکنم حتما برن اسمش پیتزا پل قیافه مغازه خیلی ساده اس ولی غذاهاش توپ

تست می شود

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
پیتزا کالزرونه یا چیز دیگست اسمش :دی؟
کسی خورده؟ کجا داره تو تهران :دی!؟

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
پیتزا کالزرونه یا چیز دیگست اسمش :دی؟
کسی خورده؟ کجا داره تو تهران :دی!؟
منم سوال کردم ولی مثل اینکه کسی نمیدونه ! آرزوی یه کالزون (یا کالزونه یا کلزون و ...) به دلم مونده ! قدیما یه پیتزا کیوان توی ملاصدرا بود کالزون های محشری داشت ولی بعدش هیچ جا درست حسابی پیدا نکردم. بونو رفتم که کالزونش بیشتر مزه املت میداد و دو سه جای دیگه هم رفتم ولی 90%ـش هوا بود و محتویات درست حسابی نداشت !

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
سلام ،

یه فست فود کندو (کندوری) بود تو دوراهی قلهک ما همیشه به خاطر پیتزاهاش و همینطور بهداشتش میرفتیم اما از قبل عید دیگه تعطیل شد و الان هم شده بانک!!! کسی میدونه آیا به جای جدید منتقل شده یا نه؟

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
جاست برگر فوق العادس پیتزاهاش و همبر هاش حتما تیست کنید که پشیمون نمی شید

پاسداران، بین بوستان سوم و چهارم

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
خب پس
یکی از بهترین برگرهایی که من خوردم تو تهران ، برگر هاکوپیان تو خیابون ابوذر ، نزدیک پل سید خندانه ، اونجا یه چیزبرگر با یه سیب زمینی و یه نوشابه قوطی ، 7000 تومن براتون تموم میشه جای نشستن نداره و باید یا ببرین یا همون جلو مغازه کنار جوب یا تو ماشین میل کنین ، برگراش حرف نداره ولی تنوع غذاش زیاد نیست ، همبرگر ، چیزبرگر و دوبلش ، رست بیف ، ژامبون مرغ و ژامبون گوشت غذاهای اصلی ان ، البته تا همین هفته پیش گوشت گ ر ا ز هم می داد که ظاهرا گیر دادن بهش و ...تموم
کیفیت ساندویچش عالیه ولی ممکنه اگه خیلی بخور باشید یه ساندویچش براتون کافی نباشه ، امتحان کنین

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
منم سوال کردم ولی مثل اینکه کسی نمیدونه ! آرزوی یه کالزون (یا کالزونه یا کلزون و ...) به دلم مونده ! قدیما یه پیتزا کیوان توی ملاصدرا بود کالزون های محشری داشت ولی بعدش هیچ جا درست حسابی پیدا نکردم. بونو رفتم که کالزونش بیشتر مزه املت میداد و دو سه جای دیگه هم رفتم ولی 90%ـش هوا بود و محتویات درست حسابی نداشت !

توی این سایت می تونی پیداش کنی شاید !!! فیدیلیو | راهنمای رستوران های ایران

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
درود
کلا بهترین کالزونی که من امتحان کردم ، توی پیتزا جیووانی ( یا ژوانی) در مرزداران بوده ، رستورانیه که خیلی قیمتهاش بالا نیست و از طرفی ، کیفیت غذاها و پیش غذاهاش خیلی خوبه از نظر من ، فقط این که پیتزاهاش ایتالیایی هستن و من اصلا این پیتزاهای خمیر نون لواشی کچل رو نمی پسندم ، ولی خب مزه شون اصلا بد نیستن ، فضای رستورانش هم خوب و خواستنیه ، اکثرا پاتوق جوونهاست و دختر و پسر توش زیاده ، موسیقی وحشتناکی پخش می کنه ، ایتالیایی ، اونم از اون عر و عوررررا که بعید میدونم خود ایتالیاییا هم دیگه گوش کنن !، فاصله زمان سفارش تا آوردن غذاها خیلی طولانی نیست، کمی میزهاش به هم نزدیکن. امیدوارم بری و امتحان کنی بعد بیای نظر بدی.

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
توی این سایت می تونی پیداش کنی شاید !!! فیدیلیو | راهنمای رستوران های ایران
ممنون اینجا بعضی وقتا یه گشتی میزنم خیلی سایت خوبیه !

درود
کلا بهترین کالزونی که من امتحان کردم ، توی پیتزا جیووانی ( یا ژوانی) در مرزداران بوده ، رستورانیه که خیلی قیمتهاش بالا نیست و از طرفی ، کیفیت غذاها و پیش غذاهاش خیلی خوبه از نظر من ، فقط این که پیتزاهاش ایتالیایی هستن و من اصلا این پیتزاهای خمیر نون لواشی کچل رو نمی پسندم ، ولی خب مزه شون اصلا بد نیستن ، فضای رستورانش هم خوب و خواستنیه ، اکثرا پاتوق جوونهاست و دختر و پسر توش زیاده ، موسیقی وحشتناکی پخش می کنه ، ایتالیایی ، اونم از اون عر و عوررررا که بعید میدونم خود ایتالیاییا هم دیگه گوش کنن !، فاصله زمان سفارش تا آوردن غذاها خیلی طولانی نیست، کمی میزهاش به هم نزدیکن. امیدوارم بری و امتحان کنی بعد بیای نظر بدی.
تشکر فراوان ! اسم این رستوران رو زیاد شنیدم ولی تا حالا نرفتم ! باید حتمآ یه سری بهش بزنم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
شیشولی رستورانی هست نرفته باشی ؟ ماشالا همش در حال بخور بخور :دی

رستوران اسفندیار هم عالیه ... مثلا استیک سفارش بدید میگه Welldone میخواید یا Grill یا Half Grill

یعنی با چند مدل پخت و حالت براتون میاره ... کسی آبدار دوست داره یا خشک یا نیمه خشک

قیمتاش خیلی بالاست ... 100 مدل سس میاره میزاره جلوتون ... پیانیست داره

در کل خیلی جای خوبیه اما بابت هر نفر الان فکر کنم 40 تومنی در بیاد

جاشم که بین جردن ولیعصره

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
رستوران اسفندیار هم عالیه ... مثلا استیک سفارش بدید میگه Welldone میخواید یا Grill یا Half Grill

یعنی با چند مدل پخت و حالت براتون میاره ... کسی آبدار دوست داره یا خشک یا نیمه خشک

ق
درود
یعنی خاک تو سر اون رستورانی که اینو نپرسه برای استیک :lol:
استیک گفتی من یادم اومد که یه رستوران یونانی هست به اسم سانتورینی ، تو مرکز خرید گاندی ، طبقه پایین ، غذاهای محلی یونانی داره و کلا فرنگی، سانتورینی اصلا اسم یکسری جزیره هست در جنوب یونان ، میگن خشگله ما که نرفتیم ، اما رستورانش تو تهران که هم قیافه ش خوبه هم کلاس قیمتش بالاست ، نفری 40 تا 50 تومن خرجتون میشه ، ولی انصافا کیفیت غذاش عالیه ، استیکش هم خوبه اگه غذاهای یونانی نخواین ، کسایی که توش کار می کنن مثل ویتراش ، همه شعور دارن و مثل خیلی از ویتر های گنده دماغ رستورانهای ( مخصوصا سنتی ایرانی) با آدم برخورد نمی کنن، ما که جا خوش کرده بودیم تا ساعت 12.30 که رسما عذرمونو خواستن ! به خاطر تعطیلی پاساژ البته

بالا