اقا این دوستمون گفت سوخاری یاد کابوکی افتادم تو میدون تجریش(قدس نه)ضلع شمال غربی (بقل ولیعصر یه خیابون هست اسمش یادم نیست)
سوخاریاش حرف نداره انصافا تو تهران بهتر از اونجا جایی سوخاری نخوردم قیمت حدودا 8-10 البته من یه خورده شیکموام زیاد میخورم با سیب اضافه و اینا گفتم
من خیلی وقته نرفتم احتمالا حق باشماست و اونجام مثله 222 و بیگ بوی شدهمن 2 سال پیش هر شب اونجا بودم کنتاکی کابوکی توی خیابون ملکی هست اما کم کم کیفتشو پایین آورد اونقدر که خورد توی ذوقم و دیگه نرفتم قیمتاشم هم بالاس همیشم صفه و جای نشستن و پارک ماشین نداره
من خیلی وقته نرفتم احتمالا حق باشماست و اونجام مثله 222 و بیگ بوی شده
فبلا پاتوقم بود واقعا محشر بود ولی الان کیفیت و کمیت نسبت به فبل نصف شدهبیگ بوی یا همون نیک بو!!!!!!!!!!!!! پارسال رفتم بد نبود پیتزاش!! بله مدیرتشون عوض میشه کیفیت رو میارن پایین
فبلا پاتوقم بود واقعا محشر بود ولی الان کیفیت و کمیت نسبت به فبل نصف شده
یک پیتزا فروشی تو مجیدیه جنوبی قبل از اون رودخونه هست ماله یه ارمنیه به اسم زاون پیتزاهاش حرف نداره مخصوصا بیکنش ساندویچ بیکنشم معرکس به دوستان پیشنهاد میکنم حتما برن اسمش پیتزا پل قیافه مغازه خیلی ساده اس ولی غذاهاش توپ
منم سوال کردم ولی مثل اینکه کسی نمیدونه ! آرزوی یه کالزون (یا کالزونه یا کلزون و ...) به دلم مونده ! قدیما یه پیتزا کیوان توی ملاصدرا بود کالزون های محشری داشت ولی بعدش هیچ جا درست حسابی پیدا نکردم. بونو رفتم که کالزونش بیشتر مزه املت میداد و دو سه جای دیگه هم رفتم ولی 90%ـش هوا بود و محتویات درست حسابی نداشت !پیتزا کالزرونه یا چیز دیگست اسمش :دی؟
کسی خورده؟ کجا داره تو تهران :دی!؟
منم سوال کردم ولی مثل اینکه کسی نمیدونه ! آرزوی یه کالزون (یا کالزونه یا کلزون و ...) به دلم مونده ! قدیما یه پیتزا کیوان توی ملاصدرا بود کالزون های محشری داشت ولی بعدش هیچ جا درست حسابی پیدا نکردم. بونو رفتم که کالزونش بیشتر مزه املت میداد و دو سه جای دیگه هم رفتم ولی 90%ـش هوا بود و محتویات درست حسابی نداشت !
درودمنم سوال کردم ولی مثل اینکه کسی نمیدونه ! آرزوی یه کالزون (یا کالزونه یا کلزون و ...) به دلم مونده ! قدیما یه پیتزا کیوان توی ملاصدرا بود کالزون های محشری داشت ولی بعدش هیچ جا درست حسابی پیدا نکردم. بونو رفتم که کالزونش بیشتر مزه املت میداد و دو سه جای دیگه هم رفتم ولی 90%ـش هوا بود و محتویات درست حسابی نداشت !
ممنون اینجا بعضی وقتا یه گشتی میزنم خیلی سایت خوبیه !توی این سایت می تونی پیداش کنی شاید !!! فیدیلیو | راهنمای رستوران های ایران
تشکر فراوان ! اسم این رستوران رو زیاد شنیدم ولی تا حالا نرفتم ! باید حتمآ یه سری بهش بزنم.درود
کلا بهترین کالزونی که من امتحان کردم ، توی پیتزا جیووانی ( یا ژوانی) در مرزداران بوده ، رستورانیه که خیلی قیمتهاش بالا نیست و از طرفی ، کیفیت غذاها و پیش غذاهاش خیلی خوبه از نظر من ، فقط این که پیتزاهاش ایتالیایی هستن و من اصلا این پیتزاهای خمیر نون لواشی کچل رو نمی پسندم ، ولی خب مزه شون اصلا بد نیستن ، فضای رستورانش هم خوب و خواستنیه ، اکثرا پاتوق جوونهاست و دختر و پسر توش زیاده ، موسیقی وحشتناکی پخش می کنه ، ایتالیایی ، اونم از اون عر و عوررررا که بعید میدونم خود ایتالیاییا هم دیگه گوش کنن !، فاصله زمان سفارش تا آوردن غذاها خیلی طولانی نیست، کمی میزهاش به هم نزدیکن. امیدوارم بری و امتحان کنی بعد بیای نظر بدی.
درودرستوران اسفندیار هم عالیه ... مثلا استیک سفارش بدید میگه Welldone میخواید یا Grill یا Half Grill
یعنی با چند مدل پخت و حالت براتون میاره ... کسی آبدار دوست داره یا خشک یا نیمه خشک
ق