• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رستوران های تهران

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
توی رستوران های مثلآ لوکس هفته پیش چندتا مهمون بردم اسفندیار واقعآ افتضاح بود. من نمیدونم چرا تصور میکنند خواننده با اون صدای بلند و شعرهای مزخرف برای یک رستوران انتخاب خوبی هست!
درود
مهمونهاتو ببر الیزه ، پشیمون نمیشی ، قبلا همینجا معرفی اش کردم .
کاملا موافقم ، خواننده و موزیک زنده اصلا مناسب یک شام شب اونم اونجوری که از یه رستوران لوکس انتظار داری نیست...

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
سلام بر دوستان

چه تاپیک هایی تو این PT پیدا می شه؟!! :blink::D

ولی کلا خیلی جالب بود!

- پیتزا الوند (خیابان الوند آرژانتین) ---- سال 70 قیمت یه دونفره اش حدود 500 تومن بود و کیفیتش هم اون شب به نظرم خیلی خوب اومد, یادمه ساعت 12 شب بود بود با یکی از آشناها رفتیم و من هم که مهمان ایشون شده بودم واسم خیلی تازگی داشت یه رستورانی تا اون ساعت شب بلز باشه و تازه جای نشستن هم نداشته باشه!! می گفتن ساعت 12 شب تازه مشتری های اصلیش میان!!

- پیتزا پارک (روبروی پارک قیطریه) ---- کیفیتش خوب بود, ولی از پیتزاش بهتر ساندویچ های روست بیفش بود که شدیدا مشتری داشت و اگر دیرتر از 10 شب می رفتید دیگه تموم شده بود, کلا من ساندویچ هاش رو بیشتر قبول داشتم, الان هم که دیگه تبدیل به بانک شده.

- پیتزا بوف ----- دو زار غذاهای این رستوران های زنجیره ای رو قبول ندارم حالا هر چی هم که عین قارچ این ور و اون ور سبز بشن, توفیری نمی کنه نظرم!!
درود
دوست عزیز ، اون موقعها ، تقریبا یعنی اول دهه 80 بود که اون اکیپ پیتزا الوند دیگه رفتن و همون مغازه رو عده دیگه ای و البته با یه دکور جدید اداره کردن که اصلا و ابدا به پای قبلی ها نرسید ، اون موقع یعنی آخرهای دهه 70 که محشر بود ، هنوزم پیتزا به اون لذیذی کم پیدا میشه
پیتزا پارک رو نیستم ، خیلی خاطره بد دارم ، اصلا خوشم نیومد
با نظرت راجع به زنجیره ای ها و از جمله بوف کاملا موافقم ، بوف مخصوصا به شدت افتضاحه ، این زنجیره ای ها رو نمیشه در حد رستوران درنظر گرفت ...
و اما
انتخاب خود من از پیتزا ، هنوز هم پیتزاهای عالی و خوش عطر و طعم "خانه کوچک" هست توی سیندخت ، رودست نداره ، البته فکر کنم قبلا معرفی کرده بودم .

persiansag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساندویج یه غذای واقعی!خیلی از ما ساندویچو یه غذای واقعی نمیدونیم و تعریفمون ازش سوسیس و کالباس و ژامبونو همبرگره که فقط تو شرایط خاص و اضطراری سراغش میریم، اما تغییر روش و افزایش سرعت زندگی و تمایل نسل جوون و بچه ها به فست فود این روزا حضور ساندویچو تو وعده های غذایی ما پررنگ تر کرده، اما ساندویچ هم میتونه یه غذای خوب و کامل و واقعی باشه به شرطی که ... بقیشو نمی گم فقط یه آدرس بهتون میدم، آدرس یه ساندویچ فروشی ... یه سری بهش بزنین، بقیشو خودتون می فهمین. اینم آدرس: جردن، خ گلفام، پاساژ امیر، رستوران دلسین، تلفن: ۲۲۶۶۱۰۵۶

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
درود
دوست عزیز ، اون موقعها ، تقریبا یعنی اول دهه 80 بود که اون اکیپ پیتزا الوند دیگه رفتن و همون مغازه رو عده دیگه ای و البته با یه دکور جدید اداره کردن که اصلا و ابدا به پای قبلی ها نرسید ، اون موقع یعنی آخرهای دهه 70 که محشر بود ، هنوزم پیتزا به اون لذیذی کم پیدا میشه
پیتزا پارک رو نیستم ، خیلی خاطره بد دارم ، اصلا خوشم نیومد
با نظرت راجع به زنجیره ای ها و از جمله بوف کاملا موافقم ، بوف مخصوصا به شدت افتضاحه ، این زنجیره ای ها رو نمیشه در حد رستوران درنظر گرفت ...
و اما
انتخاب خود من از پیتزا ، هنوز هم پیتزاهای عالی و خوش عطر و طعم "خانه کوچک" هست توی سیندخت ، رودست نداره ، البته فکر کنم قبلا معرفی کرده بودم .

درود

این خانه کوچک بالاخره اسمش رو یادم اوردین باز از دوستام تعریفشو شنیده بودم اما بدون آدرس ! شما لطف می کنین ما رو به فیض برسونید آدرس بدین؟

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
خانه کوچک عالیه ! همه جور غذا هم داره ولی تقریبآ هر دفعه رفتم پیتزا خوردم چون دلم نمیاد نخورم ! :دی یه مزه معرکه ای داره که بقیه جاها ندیدم.
آدرس هم از روی کوچه و خیابون نمیدونم ولی توی فیدیلیو این طور نوشته :
تلفن: 66433600, 66945421
آدرس: فاطمی غربی، سیندخت شمالی
اینجا روی نقشه هم داره.

حتمآ امتحانش کنین !

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
دوستان کسی رستوران نوید تو سهروردی رفته ؟؟؟ نظر ؟؟؟
درود
خب اون دوستمون آدرس خانه کوچک رو که داد
من نوید نرفتم ولی ازش برامون غذا می فرستن شرکت
نمی تونم نظر بدم در مورد فضای رستورانش
ولی غذاش خوبه ، خوب دیگه یعنی مثلا کبابش مثل شاندیز نیست ، غذاهاش مثل البرز نیست ولی در حد مثلا اروندکنار و لوکس طلایی هست ...

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
توی اصفهان بهترین کدوم هستش؟!

بهترین رستوران اصفهان :
در رتبه اول شهرزاد قرار داره! فضای بسیار با کلاس و سنتی داره بیشتر به درد شام خانوادگی می خوره تا قرار های دو نفره اما جاش رو خیلی دوست داشتم
منو شامل غذا های سنتی می شه اما از نظر قیمت و کیفیت حرف نداره! و از نظر کیفیت با رستوران های درجه یک تهران (شاندیز-البرز...) می تونه مقایسه بشه
چیزی که برام جالب بود قیمت منو ها بود!
8 نفر آدم گنده هر چی دلمون خواست سفارش دادیم ! گرون ترین منو هم سفارش دادیم! از پیش غذا و دسر و ... هم کل منو رو سفارش دادیم!در مورد نوشیدنی هم که هیچی نگم بهتره :D
در نهایت قیمت زیر 150 تومن شد که واقعا عالی بود
بدترین غذا در اصفهان هم (بر عکس اسمش) پیتزا پیترا بود.کیفیتش در حد پیتزا های میدون انقلاب بود! قیمت هم که ماشالله! شلوغ هم که بعله! امکانات هم که هیچ!

coldplay_AFN

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
روبروی وزارت کشور تو خیابان فاطمی یه پیتزا فروشی هست
اسمشو یادم نیست.برید پشیمون نمیشید

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
رستوران قاراشی همایون
پاسداران بود فکر کنم،مهمون یکی از دوستان بودیم،توی منوش یه غذای مخصوص بود که شعله ور روی میز میوردنش.بسی لذت بردم از دست پخت آشپز

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

سلام دوستان
روبروی وزارت کشور تو خیابان فاطمی یه پیتزا فروشی هست
اسمشو یادم نیست.برید پشیمون نمیشید

فکر کنم منظورتون دکتر آرین هست.

رستوران قاراشی همایون
پاسداران بود فکر کنم،مهمون یکی از دوستان بودیم،توی منوش یه غذای مخصوص بود که شعله ور روی میز میوردنش.بسی لذت بردم از دست پخت آشپز

آخر پاسداران هست . نوبنیاد در اصل .
رستوران همونطور که از اسمش هم پیداست متعلق به همایون کمدین قدیمی ایران هست.
اما من استیک اونجا رو به سایر غذاهاش ترجیح میدم. به نسبت قیمت و حجم خیلی خوب بود.

شاد و پیروز باشید

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
رستوران قاراشی همایون
من اونجا شنیتسل زیاد خوردم و خیلی خوشم میاد ازش ! پیتزاهاش هم داداشم دوست داره و چیز خیلی خوبیه ولی به نظرم فوق العاده نیست و بقیه غذاهاش بهتر از پیتزاهاش هست ! :دی
خود همایون هم تقریبآ همیشه اونجا هست و پدر و مادرم و بقیه بزرگترها که فیلماش رو دیدن میشناسنش !

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
درود
خب اون دوستمون آدرس خانه کوچک رو که داد
من نوید نرفتم ولی ازش برامون غذا می فرستن شرکت
نمی تونم نظر بدم در مورد فضای رستورانش
ولی غذاش خوبه ، خوب دیگه یعنی مثلا کبابش مثل شاندیز نیست ، غذاهاش مثل البرز نیست ولی در حد مثلا اروندکنار و لوکس طلایی هست ...

آدرس البرز رو لطف می کنی و اینکه چه غذاییش واقعا خوبه و قیمت :دی

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
آدرس البرز رو لطف می کنی و اینکه چه غذاییش واقعا خوبه و قیمت :دی
درود
دوست عزیز ، البرز توی سهروردی شمالی هست ، یک کمی از چهار راه عباس آباد بالاتره ، سر نبش یه کوچه ایه که اسمش نیک قدم یا نیکو قدمه ، اگه از چهار راه عباس آباد ، سهروردیو بیای بالا میشه سمت چپ خیابون ... خب اگه در نظر بگیریم که بهترین کباب شیشلیگ توی شاندیز و بهترین لقمه توی نایب وزرا سرو میشه باید بگم بهترین برگ تهران رو میتونی توی همین البرز پیدا کنی ، باقالی پلو با ماهیچه ش هم خوبه ، کبابهاش کلا خوبن ، و توی سایزهای مختلفی عرضه میشن ، بستگی به غذایی که سفارش میدی داره ولی با استفاده از سالاد بار ، ما دو نفر 128 هزار تومان غذامون شد ، من برگ خوردم ، طرفم جوجه با لقمه اضافه ... رستوران داریشون هم خوبه ، دو سه بار که مهمون خارجی بردیم اونجا ، فوری پرسیدن اهل کدوم کشور هستن و بعد رفتن پرچم اون کشورو آوردن گذاشتن رو میز ، سالاد بارش خیلی متنوعه و امیدوارم لذت ببرید....

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
درود
چند وقت پیش ، با برادرم رفته بودیم رستوران "مسلم" توی سبزه میدون ، روبروی بانک ملی ، تعریف ته چین شو شنیده بویدم که انصافا معرکه بود ، ما باقالی پلو با گردن هم سفارش داده بودیم که خوب بود ولی به پای باقالی پلو و گردن رستوران اروندکنار نمی رسید ، حالا بعدش که غذای این مسلم رو که قیمتهاش هم خیلی مناسب بود برای دوستام تعریف می کردم ، همه گفتن که شرف الاسلامی که همون بغل بوده هم ته چین های معروفی داره و چرا اونو نرفتی و از این داستانا ، حالا میخواستم ببینم احیانا اینجا کسی هست که هر دوتاشونو امتحان کرده باشه ؟ که بگه کدوم بهتره؟ مرسی

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
شک نکن از لحاظ غذا شرف الاسلام بهتره ، ولی از لحاظ جا و مکان و بهداشت مسلم بهتره.
شرف الاسلام همه غذاهاش خوبه بخصوص ته چین و باقالی پلو هاش ، جالبیش اینه هنوز هم از سیستم قدیم استفاده می کنه و برای غذا بهت از این ژتون پلاستیکی ها میده :D
فقط یادت باشه اگر رفتی حتما به اون پیرمرده انعام بدی :دی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
شماها چقدر میخورید :دی

بسه دیگه ! :دی

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
آره؟ بده؟؟؟
الان میخواستم با داداشم بریم همون شرف الاسلامی ، ولی رونان که اینجوری گفت تصمیم گرفتم همین سالاد کاهو بی سس بخورم عوضش برم باشگاه !!!

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود

ممکنه رستوران های مکزیکی ، ژاپنی ، کره ای و هندی رو هم معرفی کنید و بگید که کدوم غذاهاشون رو امتحان کردید و کدوم رو بیشتر پسندیدید؟

بسیار سپاس گزار خواهم شد!

paymanparsa

کاربر فعال
لایک‌ها
237
درود
لیلی رز عزیز
در تهران ، من رستوران مکزیکی فقط اون دوتا شعبه پنتری رو رفتم که زیاد جالب نیستن ( شماره یک در قائم مقام و شماره دو در ویلا) ، قدیمی هستن با سر و ریخت کهنه و تا حدی ناتمیز و اسمهای غذاهاشون اریجینال نیست ، برداشتن اسمهای فیلمها و کارگردانای معروف رو روی غذاها گذاشتن و همین مانع از این میشه که شما با اریجینال اون غذا بتونی مقایسه کنی ، چون ظاهرا توی ترکیباتشم دست برده ن ، ولی توی همون رستوراان الیزه که قبلا معرفی کردم و طبقه بالای تندیس سنتره ، چند تا دیش مکزیکی دیدم که امتحان هم نکردم ، نباد اونجا بد باشه ، امیدوارم دوستای دیگه بیشتر بتونن کمک کنن ، انچیلادا و کیوسک هم که به رستوران مکزیکی مشهورن بیشتر تاکوفروش هستن تا رستوران ، هیچکدومشونو نرفتم ممکنه بد نباشن.
در مورد هندی ، من هم شبهای بمبئی رو رفته بودم ( الان تعطیله) ، هم دهلی دربار ( قبلی و الان) ، دهلی دربار اولش توی ولیعصر بود ، الان توی پاسدارانه ، الان کیفیت غذاش با اون موقع فرقی نکرده ، عالیه ، خیلی خوشم اومد ، رستوران داریشون هم خوبه ، اون که سر همت هست تو شیراز اسمش تاج محل هست رفتیم و اصلا دوست نداشتم ، به نسبت گرونیش هم سالنش خیلی بی خوده و هم رفتار گارسوناش تعریفی نداره ، غذاش هم پیش دهلی دربار بازنده ست ،البته یکی هم رستوران هندی توی مفتح هست ( چینگاری هست اسمش فکر کنم) ، پایین تر از تخت طاووس که اونو امتحان نکرده م .
کره ای و ژاپنی نرفتم
این بود انشای ما در مورد شکم چرانی های بین المللی شماره یک :lol:

بالا