• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رشته برق قدرت داشگاه آزاد قبول شدم حالا با شرایط زیر میگین چیکار کنم

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام به خدمت همه دوستان :
رشته برق قدرت داشگاه آزاد قبول شده از طرفی الان 29 سالمه و کار هم ندارم و ا طرف دیگه تو پیام نور رشته صنایع میخونم و ترم سوم هستم
اینو هم بگم که اگه برق بخونم میتونم حدود 20-25 واحد هم تطبیق بزنم چون قبلا کاردانی فنی داشتم
حالا با شرایط بالا میگین چیکار کنم برق صنعتو برم بخونم آیا تو سن 32-33 سال میتونم کاری پیدا کنم ؟
چون برام کار خیلی مهمه فقط تو این قسمت موندم چون فکر میکنم برق صنعت یکی ار بهترین رشته ها هستش و از صنایع بهتره این طور نیست ؟
شهریش چقدره ؟
و برا من که 7-8 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم سخته یا نه خواهشا واقیعیت رو هر چی که هست بگین .

ممنون میشم دوستان کمک کنند

با تشکر

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
برق دیپلم گرفتنش خیلی سخته چه برسه به لیسانسش
به هر حال امیدوارم موفق باشی

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
رشته برق قدرت داشگاه آزاد قبول شده از طرفی الان 29 سالمه و کار هم ندارم و ا طرف دیگه تو پیام نور رشته صنایع میخونم و ترم سوم هستم
اینو هم بگم که اگه برق بخونم میتونم حدود 20-25 واحد هم تطبیق بزنم چون قبلا کاردانی فنی داشتم
حالا با شرایط بالا میگین چیکار کنم برق صنعتو برم بخونم آیا تو سن 32-33 سال میتونم کاری پیدا کنم ؟
چون برام کار خیلی مهمه فقط تو این قسمت موندم چون فکر میکنم برق صنعت یکی ار بهترین رشته ها هستش و از صنایع بهتره این طور نیست ؟
شهریش چقدره ؟
و برا من که 7-8 سال پیش دیپلم تجربی گرفتم سخته یا نه خواهشا واقیعیت رو هر چی که هست بگین .

با تشکر

اینقد مشوش نباش عزیزم!(ولی آواتارت نشون میده اعتماد به نفس داری و به خودت میرسی) شما همون صنایع رو ادامه بده! کارش سبکتره - سه ترم عمرتو گذاشتی-بازار کارش خوبه- کارش دفتریه نه اجرایی- برای شما که دختری برازندتونه(نه برق قدرت)-سنتون بالا رفته و دیگه وقت از این شاخه به اون شاخه پریدن نیست!(ولی منظورم این مساله نبود)
موفق باشی:happy:

Last edited:

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
صنایع رشته خوبیه ، به علاوه که خیلی راحت هم هست . منم خودم صنایع خوندم . .قتی تموم بشه میتونی توی کنترل پروژه و یا کنترل کیفیت کار گیر بیاری و کارتم راحته از طرف دیگه اگر بری برق قدرت بخونی بعید میدونم به این راحتی ها توی تهران کار گیرت بیاد چون باید بری توی عسلویه و ماهشهر و اینا کار کنی اولش . خوب بحثی هم نیست که کلی برق سخت تر از صنایع اه خیلی سخت تره ! من خودم بیچاره شدم مبانی برق رو پاس کردم ( میشه مدار 1 این بدبخت ها ! ) .

کلا صنایع رشته خوبی اه ، با برنامه نویسی هم میخونه اگر بخوای حتی میتونی توی برنامه نویسی ادامه بدی . فقط میمونه اینکه دانشگاه آزاد خیلی بهتر از پبام نوره که اونم اگر موقع کار گرفتن آشنا داشته باشی حله نداشته باشی در هر صورت بیچاره ای !

بازم این نظر منه !

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان لطفا کمکم کنید
برام خیلی مهمه که این رشته در مقایسه با عمران سحته یا نه ؟
این هم گفتم که میتونم حدود 25-30 تطبیق برنم ابن خودش یه امتیاز نیست ؟

خواهشا کمک کنید

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
دختر برو صنایع بخون تازه خوشتم نمیاد برو کامپیوتر

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
عمران از نظر سختی جلو برق هيچی نيست،شما بايد 1 چيزی رو هم حساب کنيد ،تموم کردن درس برق سر موقع کار سختيه،بايد تو ترم درس زياد بخونی ،رياضياتت خوب باشه و... و اين که ميگی سنت زياده اينم بايد در نظر بگيری که خيلی بايد تلاش کنی که به موقع تموم کنی،من خودم ترم 5 ام البته کنترل ميخونم،بعضی وقتا از دست بعضی درس ها از امدن به اين رشته پشيمون ميشم

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
فکر نمیکنم درباره سختی یا آسونی بشه اینقدر راحت اظهار نظر کرد. اگر هدف پاس کردن باشه همشون آسون هستن فقط کافیه در طول ترم برید سر کلاس ها! ولی اگر بخواید 20 بگیرید همون طور که درس های برق سخته، درس های مکانیک و عمران هم سخت هستن. منتها هر کس درس های رشته خودش رو میبینه و فکر میکنه سخت ترین درس هست! من خودم عمران خودندم. همون قدر که از درسهایی مثل دینامیک و مکانیک خاک خوشم میومد و برام آسون بود از الکتریسیته و مغناطیس فراری بودم!
28-29 سال هم که سنی نیست! در مورد شهریه هم فکر کنم حدود 700 باشه.

مجموعا به نظر من کسی از درس خوندن ضرر نکرده ولی اگر نخونید ممکنه یه روزی پشیمون بشید.

شهریش چقدره ؟

با تشکر

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
با phonix موافقم!

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
به نظر من هم با توجه به اینکه دیپلمتون تجربی بوده بهتره همون صنایع رو ادامه بدید چون اگه برید برق احتمال پشیمونیتون در اواسط راه زیاده .
در مورد بازار کار و مدرک و رشته هم اگه قصد موندن تو ایران رو دارید فقط دو چیز مهمه : 1 . پارتی 2 . کارهایی که واقعا بلدید انجام بدید نه اینکه فقط به طور تئوری تو دانشگاه خونده باشید .

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من خودم برق قدرت خوندم، البته از دانشگاه تهران. چون خانمها توي اين رشته كمتر هم هستند، بازار عرضه و تقاضا براي كار شرايط بهتري داره. كارش كه بد نيست، كار دفتري هم ميتونيد پيدا كنيد. اما يك چيز رو در نظر داشته باشيد، برق رشته فوق العاده سختي هست. علي الخصوص كه در زمان ما بچه ها انتخاب رشته هاشون اول از برق شروع ميشد، اين بود كه رقابت در جو برقي ها خيلي سخت بود. حالا رو نميدونم، من شخصا شايد اگر دوباره شانس انتخاب داشتم ميرفتم معماري، عمران، علي الخصوص مكانيك... در هر حال به نظرم اولا خودتون شرايط خودتون رو بررسي كنيد، صنايع هم خوندنش راحت تره، هم بعدا كار راحت تري داره. ثانيا اگر باز هم ميخواين برق بخونيد بدونيد خوندنش فوق العاده سخته، مخصوصا واسه كسي با ديپلم تجربي.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من خودم برق قدرت خوندم، البته از دانشگاه تهران. چون خانمها توي اين رشته كمتر هم هستند، بازار عرضه و تقاضا براي كار شرايط بهتري داره. كارش كه بد نيست، كار دفتري هم ميتونيد پيدا كنيد. اما يك چيز رو در نظر داشته باشيد، برق رشته فوق العاده سختي هست. علي الخصوص كه در زمان ما بچه ها انتخاب رشته هاشون اول از برق شروع ميشد، اين بود كه رقابت در جو برقي ها خيلي سخت بود. حالا رو نميدونم، من شخصا شايد اگر دوباره شانس انتخاب داشتم ميرفتم معماري، عمران، علي الخصوص مكانيك... در هر حال به نظرم اولا خودتون شرايط خودتون رو بررسي كنيد، صنايع هم خوندنش راحت تره، هم بعدا كار راحت تري داره. ثانيا اگر باز هم ميخواين برق بخونيد بدونيد خوندنش فوق العاده سخته، مخصوصا واسه كسي با ديپلم تجربي.
میشه ما رو این قدر از برق نترسونید:D منم امسال برق دانشگاه تهران قبول شدم، علیرغم تمام صبحت هایی که پیرامون این رشته هست، به نظر من رشته جذابیه، البته برای کسی که درس رو دوست داره نه فقط بازار کار;)

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
صنایع بهتره .

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از همه دوستان این صنایع رو چیکار کنم
خدایا چیکار کنم موندم تو برزخ ؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102

اگر علاقه داری ادامه بده . مشکل چیه ؟
اگر خوب توی رشته ات درس بخونی و کارو یاد بگیری ؛ کار هم گیر میاد .

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
صنایع بخون...
مطمئن باش ضرر نمیکنی..
برق قدرت بازارش خوبه . اما راحت بگم تاپ های آزاد هم توش میمونن. اما صنایع خیلی بهتر هست و روان تر .. حتی از عمران هم راحت تره

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
میشه ما رو این قدر از برق نترسونید:D منم امسال برق دانشگاه تهران قبول شدم، علیرغم تمام صبحت هایی که پیرامون این رشته هست، به نظر من رشته جذابیه، البته برای کسی که درس رو دوست داره نه فقط بازار کار;)

اولا تبريك ميگم. اميدوارم موفق باشيد. اگر دكتر جبه دار هنوز اونجا باشه سال دوم خيلي بهتون خوش ميگذره! (باور نكنيد ها! شوخي بود!)

ثانيا مگر شما اين تاپيك رو زديد؟ مگر شرايط شما با كسي كه اين تاپيك رو زده يكيه؟ بعد هم مطالبي كه من گفتم محض ترسوندن نيست. ايشون هم از آخر بايد خودشون تصميم بگيرن، اما گفتم بهتره بدونند كه برق رشته سختيه، علي الخصوص در مقايسه با رشته صنايع، و با بكگراند ديپلم تجربي خوندنش بسيار مشكل خواهد بود. حالا ديگه كفه علاقه چقدر بچربه به مشكلاتي كه در پيش رو هست رو من نميتونم براي ايشون تعيين كنم.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
زودتر باید تصمیم بگیرید. قاعدتا امروز فردا باید ثبت نام کنید.
در مورد شغل و کار فکر نکنم بشه از الان چند سال دیگه رو دید و پیش بینی کرد بخصوص اینکه هر دوتای این رشته ها تو مهندسی مهم هستن و اگر درس بخونید و تلاش کنید جا برای پیشرفت و موفقیت تو هر دوتاش هست. اگر کار خوب میخواید و پارتی و رانت و آشنا هم ندارید تنها راهش اینه که تو هر رشته ای که درس میخونید سعی کنید بهترین بشید.

بهتره سیلابس های درسی هر دوتا رشته رو نگاه کنید و اونی رو که بیشتر علاقه دارید رو انتخاب کنید.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
اولا تبريك ميگم. اميدوارم موفق باشيد. اگر دكتر جبه دار هنوز اونجا باشه سال دوم خيلي بهتون خوش ميگذره! (باور نكنيد ها! شوخي بود!)

ثانيا مگر شما اين تاپيك رو زديد؟ مگر شرايط شما با كسي كه اين تاپيك رو زده يكيه؟ بعد هم مطالبي كه من گفتم محض ترسوندن نيست. ايشون هم از آخر بايد خودشون تصميم بگيرن، اما گفتم بهتره بدونند كه برق رشته سختيه، علي الخصوص در مقايسه با رشته صنايع، و با بكگراند ديپلم تجربي خوندنش بسيار مشكل خواهد بود. حالا ديگه كفه علاقه چقدر بچربه به مشكلاتي كه در پيش رو هست رو من نميتونم براي ايشون تعيين كنم.
مرسی ممنون دعا می کنیم نباشن ایشون :D

hyrcania

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم ليسانسم را تو برق گرفتم و فوق ليسانس را تو كنترل.
كنترل خيلى مشكلتر از برق است......ولى واقعا شيرينه (از نظر من)
من راستش تو دبيرستان شاگرد ممتازى نبودم..... ولى با ورود به دانشگاه سيستمم را تغيير دادم
جان كلام اينكه بستگى به علاقه خودت داره و پشتكارت
اينم بگم كه من تمام تحصيلات دانشگاهيم تو انگليس بوده

موفق باشى

بالا