• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رشته برق قدرت داشگاه آزاد قبول شدم حالا با شرایط زیر میگین چیکار کنم

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
من خودم ليسانسم را تو برق گرفتم و فوق ليسانس را تو كنترل.
كنترل خيلى مشكلتر از برق است......ولى واقعا شيرينه (از نظر من)
من راستش تو دبيرستان شاگرد ممتازى نبودم..... ولى با ورود به دانشگاه سيستمم را تغيير دادم
جان كلام اينكه بستگى به علاقه خودت داره و پشتكارت
اينم بگم كه من تمام تحصيلات دانشگاهيم تو انگليس بوده

موفق باشى

پس همون صنایع رو ادامه بدم ؟

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
شک نکن ....

""اگر هر روز راهت را عوض کنی هیچگاه به مقصد نمیرسی""(بالانش)

hyrcania

Registered User
لایک‌ها
0
پس همون صنایع رو ادامه بدم ؟

خودت چى دوست دارى؟ دنبال اون برو. بهت گفتم كه من تو دبيرستان شاگرد زرنگى نبودم.....چونكه درس نميخوندم. ولى تو دانشگاه سيستمم را تغيير دادم.

خواستن، توانستن است

sosann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام من خودم لیسانس برق ازاصفهان گرفتم الانم ترم اول ارشداین رشته هستم همین قدر بهت بگم شایدانصراف بدم برم مدیریت خیییییییللییی سخته:wacko:

alireza_3d

Registered User
لایک‌ها
29
برق رشته فوق العاده سختي هست. علي الخصوص كه در زمان ما بچه ها انتخاب رشته هاشون اول از برق شروع ميشد، اين بود كه رقابت در جو برقي ها خيلي سخت بود. حالا رو نميدونم، من شخصا شايد اگر دوباره شانس انتخاب داشتم ميرفتم معماري، عمران، علي الخصوص مكانيك...
جانا سخن از زبان ما میگویی... :snitch:
بعد از یه دیپلم و فوق دیپلم و لیسانس برق گرفتن احساس میکنم تحصیل توی یه رشته ای مثل معماری حکم تفریح رو داشته باشه :graduated

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
برق واقعا مشکل هست دوست عزیز !

دیوانه می شی ! :دی

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
جانا سخن از زبان ما میگویی... :snitch:
بعد از یه دیپلم و فوق دیپلم و لیسانس برق گرفتن احساس میکنم تحصیل توی یه رشته ای مثل معماری حکم تفریح رو داشته باشه :graduated

اره انصافا . من پارسال یه عالمه به خودم اعتماد به نفس دادم تا تونستم چند ماه واسه کنکور ارشد بخونم ، ترم اخر هم بودم ... در کمال تعجب بهترین امتحانی که داده بودم رو افتادم !:D به خاطر همون 1 ترم تحصیلم ادامه دار شد و همون افتادن باعث شد کنکور سراسری رو فقط واسه دور هم بودن با بچه ها برم بدم و ازاد هم با اینکه 30 ت داده بودم دفترچه و تا 1 روز قبلش شهر محل کنکور بودم بازم نرفتم ازمون بدم چون واقعا درس خوندن واسم زجر اور شده بود .

به همه هم گفتم اگه 1 جای مخصوص توی دانشگاه شریف هم بهم بدند حاظر نیستم 1 ثانیه برم ادامه بدم . 3 سال کارشناسی 10 سال منو پیر کرد :eek:
عشق است مهندسی گلابی ( صنایع ! ) ، معماری ، روانشناسی ، اقتصاد و ... ادم با وجود این رشته ها لذت درس و تحصیل رو میچشه که قسمت نبود ما بچشیم .

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
تاپیک های قدیمی نبش قبر میشوند
و دیگر هیچ

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
من فکر نکنم هیچ رشته ای از فیزیک محض و ریاضی محض و اینا سخت تر باشه.

دقیقا باهات موافقم و تایید می کنم.

دوستان متوجه نیستن چهار سال فیزیک خوندن یعنی چی

اسمایل گریه و عجز و لابه

بالا