• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رفع اشکال : حل مشکلات دوستان در زمینه ترجمه و گرامر زبان انگلیسی

phn_uk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
کسی میتونه تو معنی این 2 جمله کمکم کنه:

It's Morning After In America
Sex doesn't sell: Miss Prime is in.

جری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
غلط های اینو بگیرید و متن درست رو اینجا بزارین.خیلی ضروری هست. ممنون میشم
متن اصلی :
چرا شما فکر میکنید که شخص ثالثی برای من بازی میکند ؟ چون منطقی نیست که یک بازیکن حرفه ای برای من بازی کند ، او میتواند برای خودش بازی کند و مبالغی را که برنده می شود برای خودش بردارد.پس چرا باید برای من بازی کند ؟
من قبل از این در سایت های زیادی بازی کرده بودم و مبالغ خیلی زیادی برنده شده بودم اما هیچ وقت کسی از من چنین درخواستی نکرده بود.گاهی از من آیدی می خواستند اما هیچ کس تا کنون از من وب کم نخواسته بود.در ایالات متحده و بر اساس قوانین فدرال اگر ما چنین اطلاعاتی در اختیار اشخاص غیر دولتی قرار دهیم و بعد از آن اعمالی خرابکارانه با هویت ما انجام شود آنگاه مقامات قضایی ما را مسئول میدانند.
شما از من یک مدرک معتبر در اختبار دارید و محل زندگی من را هم میدانید و اگر من از طریق وب کم این اطلاعات را هم توسط یک واسطه در اختیارتان قرار دهم ، ممکن است افراد سود جو از این اطلاعات سوئ استفاده کنند.من نمی گویم که شما چنین کاری میکنید چون شما یک شرکت با سابقه و شناخته شده هستید اما چون این اطلاعات از طریق اینترنت و یک واسطه بدست شما میرسد احتمال چنین چیزی وجود دارد و من باید این اطلاعات را به صورت مستقیم و بدون واسطه در اختیار شما قرار دهم.
لطفا آدرس نمایندگی رسمی خود در ایالات متحده را بدهید تا من ظرف سه روز کاری آینده به آنجا مراجعه کنم و حضورا بازی کنم.
هزینه ایاب و ذهاب نیز بر عهده شما می باشد.
ترجمه نه چندان خوب من :
why do you think that a third person play for me ? Because this is not rational that a pro player assist me for playing , he can play for his and take all of the winnings for himself , so why he should play for me ?
I play at many different gambling sites befor this and i won a lots of money but anybody didn't request me some things like this. Some times they requested an id or some things like that but never anybody requested a webcam.at united states according to federal laws if we consign these informations to non-states persons and then some subversive actions happen with our identity so judicature recognize us and we are responsible.
You have a valid id from me and also you know that where i am living and if i consign this information through internet too , so jobbers can misuse from these informations. I don't say that you may do this work because you are a big trusty company .but whereas you obtain these informations through internet , may this happen ! And i must to give this informations directly to you.
Please give me your deputation address in united states. I try go btw 3 busines day and play personal there.
You hade to pay this travel charge​

_underline_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام معنی کامل این جملرو میگین؟البته بیشتر معنی shat رو متوجه نمیشم.اگه معنیش خیلی بده تو پیغام خصوص بگین ممنون.
u look already like your face has been shat on so dont fucking contact me again u ugly fucker

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
كلا طرف شاكي بوده وفحش داده و گفته كه ديگه باهاش تماس نگيري(وارد جزئيات پيام نميشم!) معني اون لغت هم "G-O-H,A-N" هست به فارسي

saskscevisa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

indonesian mp3 downloads yh j70 20gb hdd mp3 player Too Short wav Breakage wav prague men's mp3 and data storage watch polyphonic ringtones australian Vision Bleak wav Bone Thugs mp3 Steven Halpern and Lin video exorcist nextel ringtone into the woods mp3 firmware mp3 player usb xclef hd 500 mp3 player bardasht mp3 Los Secretos wav mp3 player classical music free mp3 real music ringtones full songs Sinergy ringtones Bobby Bare ringtones roger alan wade mp3 Planet P Project mp3 jechts theme mp3 free disney songs mp3 how to create a mp3 cd immortal technique download mp3 convert free mp3 ram trial aska chage mp3 something there verge mp3 players audacity mp3 converter country mp3 old western Hans Zimmer and Stanley Myers mp3 oryan take it slow mp3 sweety the chick download mp3 were not gonna take it mp3 Kola Kid music i just cant wait to be king mp3 Bassnectar video NeBeLNeST ringtones tegan and sara mp3 downloads charge download mp3 no Vito Marotta - Anna Tatangelo download 99 red balloons nena mp3 Trial By Stone download free gwen luxurious mp3 stefani pussycat dolls stick wit you mp3 the eagle hotel california free mp3 goodbye yellow brick road mp3 Alessandro Safina download the sounds mp3 download muppets mahna mahna ringtone

light moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
آقا من یه سوال دارم
سوتی دادن
آمار دادن
و تابلو بازی دراوردن به انگلیسی چی میشن؟

ممنون!

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سوتی دادن
goof up
آمار دادن
make eye at somebody

yasmin_1984

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می خواستم بدونم گرفتن مدرک Ielts تو ایران به درد میخوره یا نه.یعنی کسی که این مدرک رو بگیره تو ایران میتونه ازش استفاذه کنه یا فقط به درد رفتن به دانشگاههای خارج از کشور می خوره! گیج شدم!ممنون میشم راهنماییم کنید.

sepid12ir

Registered User
لایک‌ها
0
می خواستم بدونم گرفتن مدرک Ielts تو ایران به درد میخوره یا نه.یعنی کسی که این مدرک رو بگیره تو ایران میتونه ازش استفاذه کنه یا فقط به درد رفتن به دانشگاههای خارج از کشور می خوره! گیج شدم!ممنون میشم راهنماییم کنید.
بله به دردر میخوره
برا تدریس در آموزشگاه ها که رو هوا قبولت میکنن با حقوق و مزایای بالاتر...
بعضی از شرکتهای خصوصی هم هستند که افرادی که مدرک معتبر زبان دارند کار خوب با حقوق نسبتا خوب را جذب میکنند...

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
تاپیک التس رو داریم میتونه بهت کمک کنه.کلا مدرک ایران فقط تو ایران به درد میخوره.شایدم تو هند و مالزی.

بله به دردر میخوره
برا تدریس در آموزشگاه ها که رو هوا قبولت میکنن با حقوق و مزایای بالاتر...
بعضی از شرکتهای خصوصی هم هستند که افرادی که مدرک معتبر زبان دارند کار خوب با حقوق نسبتا خوب را جذب میکنند...
چه حقوقو مزایایی،ما که مدرک رسمی داریم خیری از اموزشگاه ندیدیم.حالا به یه مدرک ایلتس ایرانی دیگه چی میخاد بشه.

sepid12ir

Registered User
لایک‌ها
0
تاپیک التس رو داریم میتونه بهت کمک کنه.کلا مدرک ایران فقط تو ایران به درد میخوره.شایدم تو هند و مالزی.

چه حقوقو مزایایی،ما که مدرک رسمی داریم خیری از اموزشگاه ندیدیم.حالا به یه مدرک ایلتس ایرانی دیگه چی میخاد بشه.
خب ولی من تا آنجا که اطلاع دارم، در آموزشگاها یکی از معیارهای حقوق مدرکی هست که ارائه میدی و با داشتن مدرک نسبتا معتبر حقوق بهتری هم دریافت میکنی...
البته شاید در همه ی آموزشگاه ها صدق نکنه
از طرفی، کلا زبان پول ساز نیست، حقوق ممکنه بهتر بشه ولی باز هم حقوق چشم گیری نیست!

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
دیگه اموزشگاه خیلی بخاد بده ساعتی 3 یا دیگه 4 تومنه !
یه کلاس دورش میشه 17 جلسه.الان واسه 17 جلسه تو کلاسهای سطح پایین 40 یا 45 تومن میدن.
زبان پول ساز هست اگه زرنگ باشی

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
بستگی داره جملش چی باشه.
وقتی یکی میگه i am cool یعنی من خوبم !(استفاده غیر رسمی و در گفتار هست)
وقتی یکی دیگه میگه he is so cool یعنی ادمی باحالیه طرف(خوش تیپه).
وقتی میگه he can keep cool all the time یعنی خونسردیشو میتونی حفظ کنه.

البته معانی دیگه ای هم داره که کمتر ازشون استفاده میشه

sherodinger

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
یه قسمتی از یه متنی هستش که راجع به حسابداریه، ممنون میشم راهنمایی کنید.

firms have long-term relationships with economic agents such as managers, auditors, and suppliers that can be characterized as sequences of shorter lived agents interacting with a longer lived firm.

if the relationship is governed by long-term contracts and if the length of the contract can be chosen ex-anate, and commitment to a certain tenure is possible, is there an optimal ex-anate tenure from the firm's ownners' point of view?

برای قسمت هایی هم
که bold شده یه معادل مناسب میخوام

ممنون

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
ex-anate: از پيش
tenure: حق تصدي

sherodinger

Registered User
لایک‌ها
3
ex-anate: از پيش
tenure: حق تصدي

سلام Amadea ی عزیز

ممنونم از شما

جمله اول رو این جوری ترجمه کنم خوبه به نظرتون:

شرکت ها دارای روبط بلند مدت با عوامل؟(یا نماینده بهتره؟) اقتصادی همچون مدیران, حسابرسان و فروشنده ها یی که به عنوان نتایج عوامل کوتاه مدت در ایجاد رابطه با عوامل بلند مدت در نظر گرفته می شوند, می باشند.

خودمم هم نفهمیدم چی شد:blush:

لطف کنید تصحیحش کنید؟ اگه بعدی رو هم بگید ممنون میشم.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
سلام. خواهش ميكنم.

اولي:

... و فروشنده هايي كه ميتوان آنها را به عواملي كوتاه مدت در طول عملكرد نسبتا درازتر يك شركت تشبيه كرد.

دومي:

اگر اين رابطه به واسطه قرارداد هاي بلند مدت تنظيم گردد، و اگر بتوان طول مدت قرارداد را از پيش تعيين نمود و تعهد نسبت به تصدي پست خاصي امكان پذير باشد، آيا شرايط از پيش تعيين شده بهينه اي از نقطه نظر كارفرما وجود دارد؟

sherodinger

Registered User
لایک‌ها
3
متشکرم

لطف می کنید اینا رو هم بگید..بعضی هاش فقط معنی یه کلمه است.

Lowballing تو این جمله:
For auditors, beliefs about tenure are important for multi-period pricing under pserfect competition which leads to lowballing.

Welfare ?
The agent's behavior and principol's welfare are influenced by…

Turnover? و equilibrium?
Tenure beliefs determine auditor turnover in equilibrium

این جمله:
A new N-period model of ratcheting in a pure moral hazard context.

و این:
Incumbant auditors price engagements at the amount necessary to deter auditor change by clients.

Fees are such that management cannot compensate the auditor from compromising independence.

Ratcheting effect‌یعنی چی؟ ضامن دار کردن؟!!

The regulator may infer that low costs are not hard to achieve and tomorrow offer a demanding incentive scheme.

The agent's certainty equivalent of future compensation, conditional on available information is set to the reservation level at the start of each period.

When the correlation is positive, using a different agent eliminates the risk premium dur to the correlation between the optimal compensation scheme for each action.

شرمنده! یه کم عجله دارم..ممنون میشم اگه امشب پاسخ بدین

Last edited:
بالا