من از خودم نميگم اينو تو گوگل سرچ كن تا روش شی. بزرگترين كلاهبرداري تاريخ دكترعباسياگر بر اساس گفته شما اقتصاد امریکا و اروپا ورشکست شده هست ، بر این اساس افتصاد ایران میبایست مادرش *** شده باشه.
من از خودم نميگم اينو تو گوگل سرچ كن تا روش شی. بزرگترين كلاهبرداري تاريخ دكترعباسياگر بر اساس گفته شما اقتصاد امریکا و اروپا ورشکست شده هست ، بر این اساس افتصاد ایران میبایست مادرش *** شده باشه.
اينو من نميگم خود آمريكاييها و غربی ها ك براش ميميريد ميگن - اينو تو گوگل سرچ كن تا روشن شی ( بزرگترين كلاهبرداری تاريخ دكترعباسی)اقتصاد آمریکا داره رو به افول میره؟ نه واقعا اینو خودت جدی گفتی یا ...
ابتدایی ترین و بی تاثیر ترین تحریمی که حرفشو زدم : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13941027001575امیدوارم اینطور نشه. هر چند حرفی که میزنید خیلی هم غیر محتمل نیست چون دولت در امریکا در حال تغییره در عین حال توی ایرانم با این موج رد صلاحیت ها نمیدونم آینده مجلس چه خواهد شد!
و با توجه به عدم هماهنگی مجلس مد نظرشون و دولت روحانی ، احتمال تغییرات در دولت ایران هم بالاتر میره ...
ولی در حال حاظر اتفاق خوبی افتاده حتی اگر احتمالاتی بدی هم وجود داشته باشه ولی احتمالات خوبی هم وجود داره.
پیروز باشید
تحریم های سویفت برداشته شد.برای برداشت درامد از ادسنس هم میشه استفاده کرد.
ابتدایی ترین و بی تاثیر ترین تحریمی که حرفشو زدم : http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13941027001575
البته فکر نمی کردم اینقدر سریع دست به کار بشند.
با قضیه مجلس که هیچی....
تحریم های سویفت برداشته شد.برای برداشت درامد از ادسنس هم میشه استفاده کرد.
میشه از فرصت هایی که با این اتفاق و در فضای کنونی پیش اومده چند مورد گفتنی را بفرمایید.این موضوع فقط به سوییفت بستگی نداره ، در حال حاضر بیشتر به این موضوع بستگی داره که گوگل با ایران کار میکنه یا نه. ولی مسلماً شرکت های اروپایی و شرکت هایی که در کشور های به جز امریکا محدودیت قانونی کار کردن با ایرانی ها ندارند ...
به نظر من تمرکز روی اهداف باعث میشه که فرصت ها و مسیر رسیدن به هدف رو ببینیم و کمتر روی موانع تمرکز کنیم. تمرکز روی مشکل راه به جایی نمیبره.
شاید محرومیت از گوگل ادسنس و پیپل و ... هست که ایرانی ها رو انقدر روی این سرویس ها حساس کرده. ولش کنید تا وقتی که قانوناً یا با دور زدن تحریم نمیتونید ازش درامدی داشته باشید روش تمرکز نکنید پتانسیلتون رو بذارین روی فرصتهایی که میتونید ازشون استفاده کنید که میتونه حتی ربطی هم به سایت داشتن نداشته باشه.جالبه که من مدتهاست که مشکل تحریم بودن هم ندارم ، از پی پلم فقط برای خرید آنلاین استفاده میکنم. مدت هاست که اکانت گوگل ادسنس هم ندارم.
پیروز باشید
من از خودم نميگم اينو تو گوگل سرچ كن تا روش شی. بزرگترين كلاهبرداري تاريخ دكترعباسي
اينو من نميگم خود آمريكاييها و غربی ها ك براش ميميريد ميگن - اينو تو گوگل سرچ كن تا روشن شی ( بزرگترين كلاهبرداری تاريخ دكترعباسی)
من از خودم نميگم اينو تو گوگل سرچ كن تا روش شی. بزرگترين كلاهبرداري تاريخ دكترعباسي
تا چندی پیش، امکان ثبت نام و دریافت اکانت از برخی سرویسدهندگان بزرگ اینترنتی برای کاربران اینترنتی ممکن نبود و نام ایران در لیست کشورهای مورد پشتیبانی آنها اساسا درج نشده بود.
همچنین با توجه به رواج تایید تغییرات در این سرویسدهندهها با ارسال پیامک، پیششماره ایران در برخی از این سایتها وجود نداشت و این مشکلاتی برای کاربران ایرانی به وجود میآورد.
اکنون، کاربران میتوانند براحتی و با یافتن نام و پیششماره تلفن کشور ایران، مراحل ثبت نام و دریافت نام کاربری را انجام دهند.
تصاویر زیر، صفحه ثبت نام سرویسدهندههای معروف مایکروسافت، یاهو، و جیمیل(گوگل) را در روز دوشنبه 28 دی ماه نشان میدهد که همگی حاوی نام ایران هستند.
البته سایت شرکت اپل همچنان به روال سابق، از درج نام ایران خودداری کرده است.
منبع: ایتنا
کریمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- Iran
- Cuba
- Syria
- Sudan North
- Crimea
کره شمالی پس کجاست؟
- Iran
- Cuba
- Syria
- Sudan North
- Crimea
میشه از فرصت هایی که با این اتفاق و در فضای کنونی پیش اومده چند مورد گفتنی را بفرمایید.
ممنون میشم.