برادر خیلی بالاست
85 برمیدارم
ببخشيد جسارت نباشه شما نوشتيد در حد آک درسته؟
پس ديگه جنس آکبند نيست قيمت رم شما در شيراز که گرون هم هست و قيمت ها مثل تهران به روز نيست اين رم 116 تومن هست
مي خواهيد شماره تلفن کامپيوتر مرکزي هم مي زارم بپرسيد 07116473374
حالا رم شما که خوب ديگه آکبند که نيست شما قيمت 100 تومن زديد خود شما باشي مي خريد اين قيمت؟
اون زماني که هم که قصد فروش داشتيد رم دوم گيگ باس 800 (چهار گيگ خبر ندارم از افت قيمت اش) قيمت اش حدود 8 - 10 تومن بالا تر بود الان کشيده پايين
پس رم شما به نظر من خيلي که بارزه و دست بالا بخواي بخري 70 - 80 هست
اين دوستي هم که پيشنهاد داده 85 که هر وقت خريد و واريز کرد بعد مي شه گفت خريدار واقعي از اين پشنهادها زياد مي کنند
ممنون از اطلاع رسانیتون
وقتی كه این تاپیك رو زدم قیمت كف بازار رو گرفتم و تو تاپیك زدم و طبیعتا اگه قیمت اومده باشه پائین منم تو فروشش تجدیدنظر میكنم كه البته بعید میدونم اومده باشه پائین . ولی با این حال باید بازم قیمت بگیرم
رم هم خودتون میدونید اگه ضمانت اصلی و لایف داشته باشه تفاوت قیمتش با آكبندش نهایت تا 10 تومانه
خواهش مي کنم به هر حال نمي دونم مدلش همين باشه ولي در کل اين ليست قيمت که عرض شد:
http://www.markazicomputer.com/list/print4.PDF??????
در مورد گارانتي فرمايش شما متين ولي ديگه رم DDR 2 در صورتي بعدها به در بخور هست که جز عتيقه ها بشه و براي پيدا کردنش بعضي ها حاضر به پرداخت پول بيشتري بشن ولي در کل رم DDR 3 که امده بعيد مي دونم ديگه رم DDR 2 طالب پيدا کنه و شايد ديگه شرکت هاي توليد کننده مادربوردهاي DDR 2 رو توليد نکنند که امکانش خيلي زياد هست
قیمتتون خیلی بالاست
کلا در پی تی ادب رعایت نمیشه همه یا به هم گیر میدن یا دارن تیکه میندازن یا بی حرمتی میکنن من برای پ خ اگر میخاستم پست بدم میرفتم تو دوتا بخش موزیک یا گفتگو ازاد پست میدادم من هم اشتباه کردم که پست اخر رو نخونده پست دادم ولی شما هم بلاخره باید طبیعت خودتون رو در تایپکتون نشون بدیننیش عقرب نه از سر کینه است اقتضا طبیعتش این است
واقعا در پوست خودم نمیگنجم وقتی میبینم یوزرهایی مثل شما اینقدر دلسوزانه یك تاپیك رو دنبال میكنند و به صاحب تاپیك نصیحت های برادرانه مینمایند . من كه فیض بردم
بیخیال شوخی كردم
آخه چرا دوست داری بزنی تو سر مال ، شما اگه واقعا اینكاره ای و اطلاعات داری خودت باید بهتر بدونی كه قیمتش قرار نیست سقوط كنه . یه جوری نوشتی كه دیگه انگار یه نفر هم تو ایران پیدا نمیشه كه اصلا به ddr2 نگاه كنه و همه ملت رفتن برا ddr3 صف كشیدن ( با صف شیر اشتباه نشه ) نه داداشم محض اطلاعت باید بگم آمار فروش واقعی بازار همین هفته كه گذشت برای فروش رم به این صورت بوده
ddr. .........8%
ddr2........78%
ddr3........14%
هفته های قبلش فقط درصدها نوسان داشته و ردیف های فروش بر اساس درصد همین بوده
با این حال به نظر من همین ddr هنوز كه هنوز مشتری داره چه برسه ddr2
منم دلسوزانه یه نصیحت برادرانه خدمتت بكنم :
1. اگه قصد خربد داری بیا بگو من به این قیمت خریدارم ، حتی اگه قیمت بز باشه ، باز رو راست حرفت رو زدی و لقمه رو دور سرت نچرخوندی
2. اگر هم قصد خرید ندارید و میخواید دلسوزانه اطلاع رسانی كنید ، قبلش یه آمار از بازار بگیرید و یا یه چرخی هم كه برای تنوع شده تو بازار بزنید تا نصیحتتون جنبه " رو هوایی " نداشته باشد
در آخر رم ها فروش رفتن . ختم تاپیك
ممنون و متشكر
نه قصد بدي نداشتم قيمت واقعي اش رو بدونيم خوب هم مشتري راحت خريد مي کنه هم اينکه ديگه وسواس بازي در نمي ياره و احتمال انصراف از خريدش هم تقريباً به صفر مي رسه
اتفاقا خودم خيلي وقت نيست که مين بورد ddr2 خريدم گيگابايت از اقاي حسيني ليون کامپيوتر
GA-MA785G-UD3H
http://www.gigabyte.com.tw/products/product-page.aspx?pid=3138#ov
و خودم هم قصد داشتم رم بخرم که مزاحمتون شدم در کل شما که فروختيد رفت و من هم بي خيال رم شدم