من سایتم 1 ماه ساسپند بود رنکم زیاد شدجدیدا گوگل داره ، هرماه رنکها رو آپدیت میکنه ، الگوریتمش هم مثه اینکه داره تغییر میکنه
.
2 یعنی 200 لینک و 1 یعنی 100 لینک بایگانی داریديكي از سايت هام از 0 به 2 و اون يكي از 0 به 1 رسيده ! دست گوگل درد نكنه ... :دي
2 یعنی 200 لینک و 1 یعنی 100 لینک بایگانی دارید
نحوه ورود به سایت - تعداد لینک های " ثبت شده " در موتور های سرچ
نحوه ورود به سایت - تعداد لینک های " ثبت شده " در موتور های سرچ
این که دقیق تر هست..با یه مثال توضیح میدی ؟
مثلا سایت خودتون رو .
چی رو باید توضیح بدمبا یه مثال توضیح میدی ؟
مثلا سایت خودتون رو .
چی رو باید توضیح بدم
خوب تقریبا 2 ماه قبل که هنوز سرور رو تغییر نداده بودم و تمام لینک های سایت سالم بود نتایج ما رو گوگل دین صورت در آورده بود..
خوب 35% از لینک ها شکست و افت داشتیم ولی در رنک تنزل نداشتم و همون 3 بود لبته پیش بینی شده بود که تا 4 ارتقاع پیدا می کنیم در دیتاسنتر ها ولی این افت و تغییر باعث شد...
یکی از محبوب ترین لینک های ما در گوگل
این مثال به صورت عادی بودهعزیز شما میگی رنک 1یعنی 100 لینک آرشیو ، رنک 2 ، یعنی200 لینک آرشیو ، خوب یعنی اینکه شما که رنک 3 داری این بایستی 300 باشه یا بین 300-400
که اینطور نیست .
http://www.google.com/search?q=link:www.shahriariha.com&filter=0
یا اینکه آرشیو لینک در گوگل چیزه دیگه ای باشه که من اطلاع ندارم !
+
واین فرمولی رو هم که دادی دقیقا یعنی چی ؟
"" نحوه ورود به سایت - تعداد لینک های " ثبت شده " در موتور های سرچ ""
عزیز شما میگی رنک 1یعنی 100 لینک آرشیو ، رنک 2 ، یعنی200 لینک آرشیو ، خوب یعنی اینکه شما که رنک 3 داری این بایستی 300 باشه یا بین 300-400
که اینطور نیست .
با احترام به شما "" آیا هدف دانستن هست "" ؟ یا !!عزیز شما میگی رنک 1یعنی 100 لینک آرشیو ، رنک 2 ، یعنی200 لینک آرشیو ، خوب یعنی اینکه شما که رنک 3 داری این بایستی 300 باشه یا بین 300-400
که اینطور نیست .
http://www.google.com/search?q=link:www.shahriariha.com&filter=0
یا اینکه آرشیو لینک در گوگل چیزه دیگه ای باشه که من اطلاع ندارم !
+
با احترام به شما "" آیا هدف دانستن هست "" ؟ یا !!
حالا این هم برای پرشین تولز خودمون
خوب فروم سایت ما عملا از کار افتاد ومطلب جدید نداره ولی پرشین فعال و عالی داره جلو میره..