• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رنکم کم شده

hamid911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر یه سوالی دارم . من تو سرچ دیدم که بعضی سایاها مثل همین مثالی که زدی اینجوری نشون داده میشن . یعنی طبقه بندهی شاخه هاشونم زیر لینک ÷یدا شده نشون داده میشه . این جریانش چیه و چجوری میشه اینکار رو کرد ؟

اگه کسی بتونه من رو راهنمایی کنه ممنون میشم
مرسی

وقتی یه سایت توی یک کیورد خیلی قوی باشه و به قول معروف حرف اول رو توی اون کیورد بزنه که البته معمولا این کیورد مهم خود دومین هست مثل همین (forum,persiantools.com ) این زیر شاخه ها نشون داده میشه , البته به نظر میرسه قدمت دومین و رنک هم تاثیر زیادی داره
فقط هم توی نتیجه اول جستجو این شاخه ها نشون داده میشه.

hamid911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از اطلاعات بسیار مفید این تاپیک
آیا میزان بازدید از وب سایت (میزان ترافیک) صرفه نظر از تعداد لینک های موجود در وب سایت تاثیری در Google Ranking داره؟
به عنوان مثال آیا تبلیغ در سایت های PTC که منجر به افزایش چشمگیر ترافیک می شه می تونه تاثیر مستقیم در رتبه بندی گوگل داشته باشه یا اینکه تعداد لینک ها به وب سایت اهمیت بیشتری داره؟
با تشکر

بازدید از وب سایت توی رنک تاثیر داره ولی نه چندان !! بیشتر ورودی از سایت های دیگه تاثیر داره تا بازدید.
البته بازدید زیاد هم به مرور غیر مستقیم باعث بالا رفتن رنک میتونه بشه چون لینک هایی که بازدید بیشتری دارن اهمیتشون برای گوگل بیشتره . مثلا اگه شما یه دومین با رنک سه داشته باشید , و توی سایت چهارتا لینک داشته باشید لینکی که بیشتر بازدید داشته باشه رنک بیشتری میگیره , البته این رنک رو از دومین خودتون میگیره . و همینجور به مرور رنک لینک های داخلی سایت بالاتر میره که خود این هم باعث میشه رنک دومین بالا بره

بالا