من فکر میکنم نزدیک به آپدیت شدنش باشیم آخه چند روزه ورودی سایت من تقریبا دو برابر شده از گوگل به شدت رشد پیدا کرده فکر کنم نزدیک باشه توی یه سایت خارجی هم خونده بودم تا آخر بهمن نهایتا حتمی
من فکر میکنم نزدیک به آپدیت شدنش باشیم آخه چند روزه ورودی سایت من تقریبا دو برابر شده از گوگل به شدت رشد پیدا کرده فکر کنم نزدیک باشه توی یه سایت خارجی هم خونده بودم تا آخر بهمن نهایتا حتمی
Anticipated Dates of Following Google Page Rank (PR) Update in 2012
1- Google Page Rank (PR) Update of 2012:
Between 30 January, 2012 to 2 February, 2012 2-
2- Google Page Rank (PR) Update of 2012:
Between 30 June, 2012 to 2 July, 2012 3-
3- Google Page Rank (PR) Update of 2012:
Between 30 September, 2012 to 2 October, 2012 4-
4- Google Page Rank (PR) Update of 2012:
Between 31 December, 2012 to 3 January, 2013
Above referred Google Page Rank (PR) update dates are compulsory but, Google can also make little updates between those dates in 2012.
یه سری نوسان های بی نظم تو گوگل داره ایجاد میشه که غیر طبیعیه !
مثل پیش لرزست :دی
احتمال داره به آپدیت رنک نزدیک باشیم .
هر چی دیرتر بهتر
شما که تبلیغ متنی دادی اره هرچی دیر تر باشه بهتره اما ما کارهامون رو کردیم منتظریم ببینیم گوگل چه میکنه
4 میشینه به خاطر تبلیغ متنی نیست
به خاطر اینه که یک 20روزی بود سایتمون رو هوا بود اگر طبق فاکتور های 3هفته پیش بخواهد رتبه بده دهنمون سرویس میشه
والا تبلیغ متنی اصلا مهم نیست چون از 2ماه پیش شروع کردم
والا طبق پیش بینی فضایی این سایت هایی که پیش بینی میکنند سایت ما رو رنک 6زدن
نه به خاطر تبلیغ متنی نیست
به خاطر اینه که یک 20روزی بود سایتمون رو هوا بود اگر طبق فاکتور های 3هفته پیش بخواهد رتبه بده دهنمون سرویس میشه
به این سایت های پیش بینی رنک دلخوش نباشید!! اصلا کلا به هیچ سایت پیش بینی اعتماد نکنید! اصلا به هیچ نوع پیش بینی امیدی نداشته باشید
پ.ن: اگه به پیش بینی رنک باشه، واسه یکی از وبلاگام رو زده 9
نه به خاطر تبلیغ متنی نیست
4 میشی
آقا چشم، ما کامل فهمیدیم هیچ چیز قابل پیش بینی نیست نه رنک، نه سایت ها و نه هر نوع پیش بینی:happy: گوگل که دیگه خدا بگم چیکارش کنه همیشه ضد حال میزنه و هر جور عشقش بکشه کار میکنهبه این سایت های پیش بینی رنک دلخوش نباشید!! اصلا کلا به هیچ سایت پیش بینی اعتماد نکنید! اصلا به هیچ نوع پیش بینی امیدی نداشته باشید
احتمالا وبلاگت پرشین بلاگ هست، کلا هر وبلاگ پرشین بلاگی که چک کنی رنک 9.20 و همین حدودا میده، ولی خودش هم بنده خدا نوشته برای ساب دامین ها چک نکنید من ساب دامین حالیم نمیشهپ.ن: اگه به پیش بینی رنک باشه، واسه یکی از وبلاگام رو زده 9