پ.خ ارسال شد.سلام
من 5 تومن واریز کردم ، افزونه رو هم نصب کردم ولی ارور میده
نه میشه لیست اضافه کرد نه کار دیگر
پیگیری کنید
عزیز چه مشکلی از طرف این افزونه برای ورودی گوگل شما به وجود اومده؟این افزونه هیچ مشکلی با ورودی گوگل سایت نداره.اقای محترم
وقتی میبینید افزونه شما مشکل داره به چه حقی درگاه پرداخت رو فعال کرده اید ؟؟؟
من سایتم با 40000 گوگل داشت به فنا میرفت ، روز بعد نصب 10000 گوگل سایتم از بین رفت و خدا خواست فهمیدم مشکل از افزونه کزایی شماست
کلی ضرر مالی به بنده خورد تو این چند روز ایا شما جوابگو هستید ؟؟
پول بنده رو پس بدید ضرری که کردم باشه حساب اخرت
این افزونه مشکل داره و باعث از بین رفتن ورودی گوگل سایت میشود
نمیدونم چه تغییری به وجود امده فقط میدونم تمام لینک های سایت رو ریدایرکت میکرد به فرم و حالتی عجیب ! که سرعت سایت به شدت پایین اورده بود و در کل اختلال ایجاد شده بود در سایتعزیز چه مشکلی از طرف این افزونه برای ورودی گوگل شما به وجود اومده؟این افزونه هیچ مشکلی با ورودی گوگل سایت نداره.
فقط در مورد عملکرد افزونه در چند روز اخیر به دلیل مشکل در سرور افزونه مشکلاتی وجود داشته که این مشکلات فقط برای کسانی به وجود اومده که در 5-6 روز اخیر خرید داشتند + عدم امکان آپدیت لیست برای کاربران قدیمی.
این افزونه مشکلی با ورودی گوگل شما ندارد!
بررسی هایی رو انجام بدم تا ببینم مشکلی به این شدت در افزونه نباشه تا ضرر مالی به کاربران بزنه.نمیدونم چه تغییری به وجود امده فقط میدونم تمام لینک های سایت رو ریدایرکت میکرد به فرم و حالتی عجیب ! که سرعت سایت به شدت پایین اورده بود و در کل اختلال ایجاد شده بود در سایت
و همین باعث کاهش شدید ورودی شد که من خدارو شکر فهمیدم تنها تغییری که دادم نصب این افزونه بود که تا غیر فعالش کردم لینک ها درست شد
الانم خدارو شکر ورودی تا حدودی به حالت قبلی برگشت ،
دوست عزیز وقتی افزونه مشکل داره پرداخت رو غیر فعال کنید این کار درستی نیست
از این بگذریم که اینجا تاپیک شماست و اینطور برخورد درخور بودبررسی هایی رو انجام بدم تا ببینم مشکلی به این شدت در افزونه نباشه تا ضرر مالی به کاربران بزنه.
متاسفانه یک روز فعال شده بود که شما در اون روز خریداری کردید فعلا چند روزه که درگاه پرداخت غیر فعال است.
خداروشکر ورودی به حالت قبل برگشته
واقعا ازتون عذرخواهی میکنم اگه مشکلی به وجود اومده(هر چند میدونم این عذر خواهی ضرر مالی شما رو جبران نمیکنه)
از طرز برخودرت خوشم اومدبررسی هایی رو انجام بدم تا ببینم مشکلی به این شدت در افزونه نباشه تا ضرر مالی به کاربران بزنه.
متاسفانه یک روز فعال شده بود که شما در اون روز خریداری کردید فعلا چند روزه که درگاه پرداخت غیر فعال است.
خداروشکر ورودی به حالت قبل برگشته
واقعا ازتون عذرخواهی میکنم اگه مشکلی به وجود اومده(هر چند میدونم این عذر خواهی ضرر مالی شما رو جبران نمیکنه)
متاسفانه چند هفته اخیر سرم شلوغ بود به کارای افزونه زیاد نتونستم برسم.سلام
من قبلا نو پیام خصوصی گزارش یه مشکل با نسخه 4.3.1 وردپرس رو داده بودم خدمتتون
ولی هنوز هم این مشکل پا برجاست و میخوام یه سایت اضافه کنم پیغام مشکلی به وجود آمده است.لطفا دوباره امتحان کنید میده
ممنون میشم پیگیری کنید
ارسال شد.سلام وقتتون بخیر شماره ام پخ شد لطفا به مبلغ پرداختی شارژ ارسال نمایید
با تشکر
شرمنده دوست عزیز کارت گرافیکم مشکل پیدا کرده بود 1 هفته ای دسترسی به اینترنت نداشتم.سلام من هم خریداری کردم اما هنگام نصب ارور میده