• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رهن خانه

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
میخواهم رهن کامل کنم یه خونه تو جای خوب تهران واسه خودم. رهن بهتر از اجاره هست ؟ در دوسال مثلا چقدر ضرر میکنم ؟
بعد چه طور بفهمم یک خونه مهندسی ساخت هست و با ده ریشتر زلزله هم خراب نمیشه ؟ آخه بالای شهر ریسک چیزش بیشتره
چقدر پول لازم دارم برای رهن کامل مثلا طرف های شهرک غرب ؟

mr hitler

Registered User
لایک‌ها
8
میخواهم رهن کامل کنم یه خونه تو جای خوب تهران واسه خودم. رهن بهتر از اجاره هست ؟ در دوسال مثلا چقدر ضرر میکنم ؟
بعد چه طور بفهمم یک خونه مهندسی ساخت هست و با ده ریشتر زلزله هم خراب نمیشه ؟ آخه بالای شهر ریسک چیزش بیشتره
چقدر پول لازم دارم برای رهن کامل مثلا طرف های شهرک غرب ؟

طرف شهرک غرب حداقل 40 تومن

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
40 تومن خیلی خوبه. من فکر میکردم بیشتر از صد تومن باشه ...
من راحت ۶۰ - ۷۰ تومن برام ردیف هست. خوب پس بگین مثلا برای رهن تو دو سال چقدر ضرر میکنم ؟
بعد این رو هم بگین اگه یه مهندس ببرم اونجا میتونه بگه این تا چند ریشتر دوام میاره ؟

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
طرف شهرک غرب حداقل 40 تومن

چند متری ؟؟؟؟:blink:
بعید می دانم با این قیمت چیزی پیدا بشه

-----------------------------------------------
زلزله 10 ریشتر که چیزی باقی نمی مونه، یه پول تپلی رسیده کلاً قصد تهران کردید؟ شهر بیخودیه براش وقت نزار
با 60 -70 احتمالاً یک سوئیت تمیز پیدا کنید اگر موجود باشه، الان دیگه کمتر کسی رهن کامل میده همه اجاره می خواهند

Last edited:

mr hitler

Registered User
لایک‌ها
8
چند متری ؟؟؟؟:blink:
بعید می دانم با این قیمت چیزی پیدا بشه

-----------------------------------------------
زلزله 10 ریشتر که چیزی باقی نمی مونه، یه پول تپلی رسیده کلاً قصد تهران کردید؟ شهر بیخودیه براش وقت نزار
با 60 -70 احتمالاً یک سوئیت تمیز پیدا کنید اگر موجود باشه، الان دیگه کمتر کسی رهن کامل میده همه اجاره می خواهند

60-65 متری 10 سال ساخت به بالا یکم بگردی پیدا میشه
ولی با 60-70 تومن خیلی راحت میتونی یه مورد مناسی پیدا کنی شک نکن
ولی اکثرا اجاره میخوان البته رهن هم پیدا میشه
شهرک واقعا حرف نداره از هر لحاظ
ولی یه سر طرف کامرانیه و چیذر هم بزن

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
پس بهترین جا به نظر شما شهرک هست درسته ؟
خانه تقریبا نو میخواهم که مهندسی ساز باشه و در برابر زلزله شدید مقاوم باشه

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
زلزاه 9 ریشتری ژاپن رو زیر رو کرد اون وقت میخوای تو تهران خونه 10 ریشتر مقاوم پیدا کنی؟! خیلی باحالی!
در ضمن بگم مقاوم ترین منازل در ایران شهرک های نظامی هستند که در زمان ان ملعون!!! ساخته شده اند بعد اون خدابیامرز هر چی ساخته شده با کوچکترین باد معده ای تخریب خواد شد.
مناازل شهرک اکتابان هم که در همان زمان ساخته شده اند گویا تا 9 رشتر توانایی تحمل زلزله دارند
پ.ن
کشته مرده تاپیک هات هستم!

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
اکباتان برای زندگی خیلی ذاقارته
اون خونه های مورب اول شهرک غرب رو خدا بیامرز ساخته ؟ چقدر دوام میارن ؟ چون زلزله ای مهیب وقتش رسیده کلک هممون کندس

Last edited:

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
الان سوالم فقط این هست که شهرک غرب آیا بهترین جا هست ؟ چون هم شرق هست و چون باد از شرق میاد هوای شرق همیشه تمیز تر هست و همچنین نزدیک بزرگراه رسال هست. هر چقدر از بزرگراه رسالت به بالا بری به گسل ها نزدیک تر میشی و ریسک میره بالا ...
اگه محله بهتری هست بگین.
مهمترین چیز هم برای من ایمنی ساختمان هست. حالا که خودم نمیخواهم بسازم ساختمون باید بسیار مقاوم در برابر زلزه باشه و تا ۸ ریشتر را طاقت بیاره

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
الان سوالم فقط این هست که شهرک غرب آیا بهترین جا هست ؟ چون هم شرق هست و چون باد از شرق میاد هوای شرق همیشه تمیز تر هست و همچنین نزدیک بزرگراه رسال هست. هر چقدر از بزرگراه رسالت به بالا بری به گسل ها نزدیک تر میشی و ریسک میره بالا ...
اگه محله بهتری هست بگین.
مهمترین چیز هم برای من ایمنی ساختمان هست. حالا که خودم نمیخواهم بسازم ساختمون باید بسیار مقاوم در برابر زلزه باشه و تا ۸ ریشتر را طاقت بیاره

اینکه خونه مسکونی تو زلزله بالای 7 ریشتر دوام بیاره محاله- البته زازله تو تهران هم بالای6.5 ریشتر هم احتمالش خیلی کم میشه و اضافه شدن هر یک درجه به بزرگی زلزله، انرژی آزاد شده آن را تقریبا ۳۱٫۶ برابر بیشتر می‌کنه
ولی در کل چون هر سال که میگذره سختگیری و درنتیجه کیفیت ساختمان ها بالاتر میره -هرچی ساختمان نوساز تر باشه -ایمنیش بیشتره - سوای مسئله دور از گسل بودن- کیفیت ساختمان های شمال غرب تهران در کل بهتر از جاهای ذیگه هست

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
ای بابا ، الان تنها چیزی که برا هیچ کس مهم نیست همین زلزله ، مستاجر بیشاره چکار داره به این حرفها این سوسول بازی ها چیه طرف خونه هم می خواد بخره نمیره بپرسه این حساسیت نداره چه برسه به اجاره کردن ، توی این وا نفسا خونه دیدی پسند کردی باید سری بگیری خیلی چیزای مهم تر از زلزله هست تو خونه گرفتن ، مگه میخوای اونجا فانتوم هوا کنی که می خوای مقاوم باشه
حالا هروقت زلزله اومد قبلش برو مدیریت بحران تو قوی کن انشالله که چیزیت نمیشه

My_Computer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تهران فقط اونایی که ناچارند زندگی می کنند...مثلا طرف کارش اینجاست مجبوره اینجا زندگی کنه...
وگرنه دود و آلودگی از سر و کولش داره بالا می ره...

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
اینکه خونه مسکونی تو زلزله بالای 7 ریشتر دوام بیاره محاله- البته زازله تو تهران هم بالای6.5 ریشتر هم احتمالش خیلی کم میشه و اضافه شدن هر یک درجه به بزرگی زلزله، انرژی آزاد شده آن را تقریبا ۳۱٫۶ برابر بیشتر می‌کنه
ولی در کل چون هر سال که میگذره سختگیری و درنتیجه کیفیت ساختمان ها بالاتر میره -هرچی ساختمان نوساز تر باشه -ایمنیش بیشتره - سوای مسئله دور از گسل بودن- کیفیت ساختمان های شمال غرب تهران در کل بهتر از جاهای ذیگه هست
به به مهرداد جان به نکات خوبی اشاره کردن و خوشم میاد انسان بسیار فهمیده ای هست و مساله رو درک میکنه
ولی من یک جایی خوندم تو اینترنت که در کل شهر تهران هر ۲۰۰ سال یک بار به طور دوره ای زلزله ای مهیب میاد و چیز اصلا جدیدی نیست و کاملا هم عادیه و آخرین زلزله مهیب گویا ۱۸۰ نود سال پیش بوده مثل اینکه و دیگه وقتش تقریبا رسیده و اگر دو سال دیگه نیاد تا ده سال دیگه صد در صد میاد چون روالش همینطوریه. الان این معمار آپارتمان ذاقارت ما رو ساخت گفت تا هشت ریشتر دوام میاره ...
منظورت از خونه مسکونی خونه یکی دو طبقه معمولیه ؟
برج چه طور ؟ امنیت برج یعنی خیلی زیاده ؟ اگه اینطوریه برم برنج پیدا کنم رهن کنم پنت هاسوی چیزی
پس شما میگی یک برج نو تقریبا شما غرب پیدا کنم تقریبا شهرک غرب خوبه ؟ یک برجی بود تلویزیون تبلیغ میکرد هلکوپتر رو پشت بومش پیاده می شد اون اسمش چی بود ؟ کجا بود اصلا. فقط یادم هست بچه بودم تبلیغش رو از تلویزیون داد کف هممون برید

ای بابا ، الان تنها چیزی که برا هیچ کس مهم نیست همین زلزله ، مستاجر بیشاره چکار داره به این حرفها این سوسول بازی ها چیه طرف خونه هم می خواد بخره نمیره بپرسه این حساسیت نداره چه برسه به اجاره کردن ، توی این وا نفسا خونه دیدی پسند کردی باید سری بگیری خیلی چیزای مهم تر از زلزله هست تو خونه گرفتن ، مگه میخوای اونجا فانتوم هوا کنی که می خوای مقاوم باشه
حالا هروقت زلزله اومد قبلش برو مدیریت بحران تو قوی کن انشالله که چیزیت نمیشه
سرنوشت تو از الان معلومه و به فنا خواهی رفت بدبختانه

تهران فقط اونایی که ناچارند زندگی می کنند...مثلا طرف کارش اینجاست مجبوره اینجا زندگی کنه...
وگرنه دود و آلودگی از سر و کولش داره بالا می ره...
احتمالا شما تهران نیستی. اگه تهرانی باشی خوب میدونی که تقریبا محال ممکن هست بتونی تهران رو ترک کنی ... در نظریه شاید به نظرت خوب باشه اما در عمل غیر ممکنه یه تهرانی بتونه از تهران بره

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
عزیزم چند متری میخوای ؟ چند خوابه ؟ چه انتظاراتی داری از خونه غیر از ضد زلزله بودن !:دی
شهرک هزار تا جا داره ! قیمت هر کدوم هم فرق میکنه !

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به به مهرداد جان به نکات خوبی اشاره کردن و خوشم میاد انسان بسیار فهمیده ای هست و مساله رو درک میکنه
ولی من یک جایی خوندم تو اینترنت که در کل شهر تهران هر ۲۰۰ سال یک بار به طور دوره ای زلزله ای مهیب میاد و چیز اصلا جدیدی نیست و کاملا هم عادیه و آخرین زلزله مهیب گویا ۱۸۰ نود سال پیش بوده مثل اینکه و دیگه وقتش تقریبا رسیده و اگر دو سال دیگه نیاد تا ده سال دیگه صد در صد میاد چون روالش همینطوریه. الان این معمار آپارتمان ذاقارت ما رو ساخت گفت تا هشت ریشتر دوام میاره ...
منظورت از خونه مسکونی خونه یکی دو طبقه معمولیه ؟
برج چه طور ؟ امنیت برج یعنی خیلی زیاده ؟ اگه اینطوریه برم برنج پیدا کنم رهن کنم پنت هاسوی چیزی
پس شما میگی یک برج نو تقریبا شما غرب پیدا کنم تقریبا شهرک غرب خوبه ؟ یک برجی بود تلویزیون تبلیغ میکرد هلکوپتر رو پشت بومش پیاده می شد اون اسمش چی بود ؟ کجا بود اصلا. فقط یادم هست بچه بودم تبلیغش رو از تلویزیون داد کف هممون برید

سرنوشت تو از الان معلومه و به فنا خواهی رفت بدبختانه

احتمالا شما تهران نیستی. اگه تهرانی باشی خوب میدونی که تقریبا محال ممکن هست بتونی تهران رو ترک کنی ... در نظریه شاید به نظرت خوب باشه اما در عمل غیر ممکنه یه تهرانی بتونه از تهران بره
منظورم خونه های هست که با تکنولوژی معمولی ساخته میشه هست-چون اساسا لزومی نداره یه همچین هزینه هنگفتی صرف ساخت خونه بشه-برج های که زیر نظر شرکتهای خارجی ساخته بشه بهتر هست و 8رو هم جواب میده ولی برج های شاید خطر زلزلش کمتر باشه ولی خطر اتشسوزی و سقوط اسانسور و مشکلات برج های بزرگ قبل از زلزله ممکنه جونت رو بگیره
خوب چون رشته من امار هست میتونم بگم احتمال اینکه تو تصادف ماشین یا در حال راه رفتن ادم بمیره صدها برابر مرگ در اثر زلزه اونم تو خونه خودشه!:happy: شما بالای دو سوم وقت روزانتون رو بیرون خونه و تو محل کار و یا حرکت تو جاده و خیابون هستید که ایمنی اونا دست خودتون نیست
مثال بهتر این وضعیت هواپیماهای زاغارت ایرانه که تند و تند می افتن!! ولی احتمال مرگ در اثر صانحه هوای خیلی کمتر از تصادف و مرگ در جاده زمینی هست

ولی یه اسکلت بتونی نوساز (5-4طبقه)از اسکلت فلزی بهتر هست و فرصت کافی بهت میده تا قبل از تخریب کامل ساختمون یا تخریب سقف رو سرت با پله فرار کنی چون در عمل در بالای ریشتر 6 اکثریت ساختمون ها صدمه جدی میخورن برج ها هم اسانسوراشون از کار می افته

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
عزیزم چند متری میخوای ؟ چند خوابه ؟ چه انتظاراتی داری از خونه غیر از ضد زلزله بودن !:دی
شهرک هزار تا جا داره ! قیمت هر کدوم هم فرق میکنه !
جای خلوت آب و هوای خوب ..
۶۰ متر برای من بسه چون یک نفرم به حول و قوه الهی
پایین شهرک باشه هر چی نزدیکتر به رسالت خطر زلزله کمتر چون بالاتر از رسالت ریسکی میشه یک خورده. در ضمن نکته مهم دیگه اینه که زیرش یا نزدیک قنات نباشه چون زمین سست باشه از گسل هم بدتره
منظورم خونه های هست که با تکنولوژی معمولی ساخته میشه هست-چون اساسا لزومی نداره یه همچین هزینه هنگفتی صرف ساخت خونه بشه-برج های که زیر نظر شرکتهای خارجی ساخته بشه بهتر هست و 8رو هم جواب میده ولی برج های شاید خطر زلزلش کمتر باشه ولی خطر اتشسوزی و سقوط اسانسور و مشکلات برج های بزرگ قبل از زلزله ممکنه جونت رو بگیره
خوب چون رشته من امار هست میتونم بگم احتمال اینکه تو تصادف ماشین یا در حال راه رفتن ادم بمیره صدها برابر مرگ در اثر زلزه اونم تو خونه خودشه! شما بالای دو سوم وقت روزانتون رو بیرون خونه و تو محل کار و یا حرکت تو جاده و خیابون هستید که ایمنی اونا دست خودتون نیست
مثال بهتر این وضعیت هواپیماهای زاغارت ایرانه که تند و تند می افتن!! ولی احتمال مرگ در اثر صانحه هوای خیلی کمتر از تصادف و مرگ در جاده زمینی هست

ولی یه اسکلت بتونی نوساز (5-4طبقه)از اسکلت فلزی بهتر هست و فرصت کافی بهت میده تا قبل از تخریب کامل ساختمون یا تخریب سقف رو سرت با پله فرار کنی چون در عمل در بالای ریشتر 6 اکثریت ساختمون ها صدمه جدی میخورن برج ها هم اسانسوراشون از کار می افته
شرکت خارجی کی تو ایران برج ساخته دفعه دومش باشه ؟؟ در ضمن من فقط از پله استفاده میکنم. خونمون رو هم مواد آتیش زا توش خوب نگه نمیدارم. دیوار گچی که اتیش نمیگیره
من همش خونه هستم
از کجا بفهمم اسکلت یه جا بتون سازه ؟؟ دستگاه مادون قرمز میتونه تشخیص بده ؟

Last edited:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
جای خلوت آب و هوای خوب ..
۶۰ متر برای من بسه چون یک نفرم به حول و قوه الهی
پایین شهرک باشه هر چی نزدیکتر به رسالت خطر زلزله کمتر چون بالاتر از رسالت ریسکی میشه یک خورده. در ضمن نکته مهم دیگه اینه که زیرش یا نزدیک قنات نباشه چون زمین سست باشه از گسل هم بدتره

شرکت خارجی کی تو ایران برج ساخته دفعه دومش باشه ؟؟ در ضمن من فقط از پله استفاده میکنم. خونمون رو هم مواد آتیش زا توش خوب نگه نمیدارم. دیوار گچی که اتیش نمیگیره
من همش خونه هستم
از کجا بفهمم اسکلت یه جا بتون سازه ؟؟ دستگاه مادون قرمز میتونه تشخیص بده ؟
ستون های بتنی به صورت قابل توجهی ضخیم تر از اسکلت فلزی هستن -تو پارکینگ ها اگر دقت کنی ستون های باید حداقل 50*40 سانت هستند تو بتنی ها- معاملات ملکی ها هم بپرسی بهت میگن
البته اسکلت بتنی از لحاظ اینکه کمتر صدا و لرزش رو از سقف ها رد میکنن برای ارامش اعصاب از اسکلت فلزی بهتره

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
پس بتی هم از نظر مقاوم بودن بهتر هم از نظر عایق ؟
بعد امواج پارازیت و مخابرات رو هم بتون دفع میکنه ؟ چون خیلی ضرر دارن

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
پس بتی هم از نظر مقاوم بودن بهتر هم از نظر عایق ؟
بعد امواج پارازیت و مخابرات رو هم بتون دفع میکنه ؟ چون خیلی ضرر دارن
صدای(ارتعاشات) سقف بالای رو چون اسکلت و پل های اون و سقف یکپارچه هست -رو جذب میکنه و مثل اسکلت فلزی تا یکی روسقف بالای بدود پایین نمی لرزه
کلا ساختمان های الان چون سقف ها بتنی هست و داخلشون هم شبکه فلزی داره جلو امواج رو تا حدی می گیرند(اسکلت بتنی و هم فلزی) ولی امواج در هر حال از طریق دیوارهای جانبی داخل میشن که تو این جدید سازها به علت ضخامت بیشتر دیوارها و نماهای گرانیت به علت وجود اهن در سنگ گرانیت این کمی جلوی امواج رو میگیره ولی در هر حال باز امواج داخل میشن!!! فقط موبایل شما ممکنه درست انتن نده!!!
تا زمانی که زیاد از حد به محل انتن های موبایل یا پخش پارازیت نزدیک نباشید خیالتان راحت مشکل خاصی براتون پیش نمیاد

بالا