اینکه خونه مسکونی تو زلزله بالای 7 ریشتر دوام بیاره محاله- البته زازله تو تهران هم بالای6.5 ریشتر هم احتمالش خیلی کم میشه و اضافه شدن هر یک درجه به بزرگی زلزله، انرژی آزاد شده آن را تقریبا ۳۱٫۶ برابر بیشتر میکنه
ولی در کل چون هر سال که میگذره سختگیری و درنتیجه کیفیت ساختمان ها بالاتر میره -هرچی ساختمان نوساز تر باشه -ایمنیش بیشتره - سوای مسئله دور از گسل بودن- کیفیت ساختمان های شمال غرب تهران در کل بهتر از جاهای ذیگه هست
به به مهرداد جان به نکات خوبی اشاره کردن و خوشم میاد انسان بسیار فهمیده ای هست و مساله رو درک میکنه
ولی من یک جایی خوندم تو اینترنت که در کل شهر تهران هر ۲۰۰ سال یک بار به طور دوره ای زلزله ای مهیب میاد و چیز اصلا جدیدی نیست و کاملا هم عادیه و آخرین زلزله مهیب گویا ۱۸۰ نود سال پیش بوده مثل اینکه و دیگه وقتش تقریبا رسیده و اگر دو سال دیگه نیاد تا ده سال دیگه صد در صد میاد چون روالش همینطوریه. الان این معمار آپارتمان ذاقارت ما رو ساخت گفت تا هشت ریشتر دوام میاره ...
منظورت از خونه مسکونی خونه یکی دو طبقه معمولیه ؟
برج چه طور ؟ امنیت برج یعنی خیلی زیاده ؟ اگه اینطوریه برم برنج پیدا کنم رهن کنم پنت هاسوی چیزی
پس شما میگی یک برج نو تقریبا شما غرب پیدا کنم تقریبا شهرک غرب خوبه ؟ یک برجی بود تلویزیون تبلیغ میکرد هلکوپتر رو پشت بومش پیاده می شد اون اسمش چی بود ؟ کجا بود اصلا. فقط یادم هست بچه بودم تبلیغش رو از تلویزیون داد کف هممون برید
ای بابا ، الان تنها چیزی که برا هیچ کس مهم نیست همین زلزله ، مستاجر بیشاره چکار داره به این حرفها این سوسول بازی ها چیه طرف خونه هم می خواد بخره نمیره بپرسه این حساسیت نداره چه برسه به اجاره کردن ، توی این وا نفسا خونه دیدی پسند کردی باید سری بگیری خیلی چیزای مهم تر از زلزله هست تو خونه گرفتن ، مگه میخوای اونجا فانتوم هوا کنی که می خوای مقاوم باشه
حالا هروقت زلزله اومد قبلش برو مدیریت بحران تو قوی کن انشالله که چیزیت نمیشه
سرنوشت تو از الان معلومه و به فنا خواهی رفت بدبختانه
تهران فقط اونایی که ناچارند زندگی می کنند...مثلا طرف کارش اینجاست مجبوره اینجا زندگی کنه...
وگرنه دود و آلودگی از سر و کولش داره بالا می ره...
احتمالا شما تهران نیستی. اگه تهرانی باشی خوب میدونی که تقریبا محال ممکن هست بتونی تهران رو ترک کنی ... در نظریه شاید به نظرت خوب باشه اما در عمل غیر ممکنه یه تهرانی بتونه از تهران بره