• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رهن خانه

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
الان آنتن های لعنتی ایران سل همه جا هست. قدیم اینقدر آدم راحت بود و سردرد نداشت به خاطر همین امواج کم بود ... اگه بشه دیوار خونه رو تو کاری عایق مثل فویل کشید خیلی جالب میشه بعد روش هم کاغذ دیواری ....
بعد جدیدا چیزی ضخیم نشده ها. من الان هر جا میبینم دارن میسازن میبینم افعانی ها چوب پنبه به هم پرت میکنن کر کر میخندن ... ! بیشتر از چون پنبه استفاده میکنن ...
من از کجا بفهمم ستون ساختمات بتونی داخل فلزی هست ؟ میشه برم کنار ستون با آهن ربا تست کنم ؟ اصلا من ستونی نمیبینم جایی

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
فقط اگه این انتن ها مثلا 5-6 خونه اونورتر باشه ممکنه اثر بد بزاره -که انتن هم باچشم قابل دیدنه-گفتم معمولا ستون ها رو سعی می کنن تو دیوار گم کنند و وسط ساختمون درنیاد ولی در هر حال بتونی ها به خاطر ضخامت ستون -بتنی بودن خودشون رو نشون میده و مشاور املاک(یا مالک) بپرسی هم سال ساخت رو میگه هم نوع اسکلت رو
برای اینکه از استحکام ساختمون مطمئن بشی بهتره با یه مهندس عمران که معمولا تو فامیل و اشنا پیدا میشه- و هر جای رو که پسند کردی رو ببر نشون بده تا یه نظر کارشناسی خوب بهت بده- توی نت فقز بچه ها میتونن کلیات رو بهت توضیح بدن

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
از همین کلیات خیلی چیزا یاد گرفتم
پی بهترین جا شد شهرک غرب ؟
برم خونه های اونجا رو ببینم ؟

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
به به مهرداد جان به نکات خوبی اشاره کردن و خوشم میاد انسان بسیار فهمیده ای هست و مساله رو درک میکنه
ولی من یک جایی خوندم تو اینترنت که در کل شهر تهران هر ۲۰۰ سال یک بار به طور دوره ای زلزله ای مهیب میاد و چیز اصلا جدیدی نیست و کاملا هم عادیه و آخرین زلزله مهیب گویا ۱۸۰ نود سال پیش بوده مثل اینکه و دیگه وقتش تقریبا رسیده و اگر دو سال دیگه نیاد تا ده سال دیگه صد در صد میاد چون روالش همینطوریه. الان این معمار آپارتمان ذاقارت ما رو ساخت گفت تا هشت ریشتر دوام میاره ...
منظورت از خونه مسکونی خونه یکی دو طبقه معمولیه ؟
برج چه طور ؟ امنیت برج یعنی خیلی زیاده ؟ اگه اینطوریه برم برنج پیدا کنم رهن کنم پنت هاسوی چیزی
پس شما میگی یک برج نو تقریبا شما غرب پیدا کنم تقریبا شهرک غرب خوبه ؟ یک برجی بود تلویزیون تبلیغ میکرد هلکوپتر رو پشت بومش پیاده می شد اون اسمش چی بود ؟ کجا بود اصلا. فقط یادم هست بچه بودم تبلیغش رو از تلویزیون داد کف هممون برید

سرنوشت تو از الان معلومه و به فنا خواهی رفت بدبختانه

احتمالا شما تهران نیستی. اگه تهرانی باشی خوب میدونی که تقریبا محال ممکن هست بتونی تهران رو ترک کنی ... در نظریه شاید به نظرت خوب باشه اما در عمل غیر ممکنه یه تهرانی بتونه از تهران بره
داداش گلم اینجا ایرانه ، من خودم 17 سال شهرک غرب زندگی کردم - سرکارم هم همش با ملک و زمینه
شما می خوای خونه اجاره کنی برو مشاوره املاک تو منطقه همین سوال ها رو بپرس ببین چی بهت میگن
الانم 90% اجاره می خوان رهن خیلی کم شده ، ظاهرا مستاجری نکشیدی که بفهمی فنا رفتن یعنی چی یا موضوع تاپیک اشتباه زدی و خیلی گزینه های مهم تر هست که برای شما مهم نیست
در هر صورت امیدوارم موفق باشید

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
به نظرتون برم پونک یا شهرک غرب ؟
خانه جنوبی بهتره یا شمالی ؟
شهرک غرب زیرش قنات هست ؟

Last edited:
بالا