• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رهیاب مگافورس :: Mega Force GPS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام دوست گرامی
دستگاه ضربه ای نخورده؟ و یا مورد خاصی نداره؟
در صورت سلامت کامل قیمت پیشنهادی من 165 تومن هست ،
برای امسال مسافرت احتیاج دارم و به کارم میاد مطمئنا

ما هنوز روی قیمتمون هستیما عزیز:rolleyes:

گویا دستگاه به داش علی فروخته شده .
البته من همانطور که گفته بودم 1 هفته مسافرت بودم .قیمت ایشون 165 بود و پیشنهاد 170 اول از من بود .خیلی راحت میتونستید اعلام کنید که ایشون اول 170 قیمت دادند و من قیمت بالاتر میدادم .ایشون در تاپیک اصلی 165 قیمت دادند و بعد هم دوباره پست دادند که رو قیمتشون یعنی همون 165 هستند .
در این جور مواقع باید حق بدید که از شما فروشنده عزیز و خریدارتون شاکی باشم .البته دستگاه شما بوده و اختیارش دست شما بوده ولی فروش و معامله هم قوانین خودش رو داره .

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
سلام .من از شما عذر میخوام دوست عزیزم.
تقریبا مقصر من هستم ؛ چون فراموش کردم بگم که در پخ روی 170 توافق کردم با ایشون .

البته من همانطور که گفته بودم 1 هفته مسافرت بودم .قیمت ایشون 165 بود و پیشنهاد 170 اول از من بود .خیلی راحت میتونستید اعلام کنید که ایشون اول 170 قیمت دادند و من قیمت بالاتر میدادم .ایشون در تاپیک اصلی 165 قیمت دادند و بعد هم دوباره پست دادند که رو قیمتشون یعنی همون 165 هستند .
در این جور مواقع باید حق بدید که از شما فروشنده عزیز و خریدارتون شاکی باشم .البته دستگاه شما بوده و اختیارش دست شما بوده ولی فروش و معامله هم قوانین خودش رو داره .

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
بيخيال دادا اين دوستمون همينطوريه
من جفت جنسشو ميخواستم دوربين وجي پي اس رو
بعد از دوروز بهم پيامك داده ميگه جي پي اس رو فروختم با اينكه من قيمت بالاتر داده بودم ميگه اگه دوربينو ميخواي بگو:lol:
ميگم ميخوام بعد ديگه رفت تا2 روز ديگه ميگه فروختم :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا