• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.: روابط عمومی مجله درآمد اینترنتی پرشین تولز :.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
بعد از کنار کشیدن یوسف و جویا شدن دلایل'ش و یه سری مواردی که یکی از همکاران همینجا برا'م گفت , من هم زیاد سعی نکردم وقت بزارم برای مجله که اون بحث ها برای من هم پیش بیاد .
شاید سعی کنم مطالبی که جمع کردم رو به صورت گاهنامه از بلاگم منتشر کنم . بخش هم طبق معمول داره پیش میره .هر ازگاهی اینجوری میشه . چون اکثر افراد فعال در گذشته الان سرشون خیلی شلوغه .

Last edited:

Hamid Miran

Registered User
لایک‌ها
51
بعد از کنار کشیدن یوسف و جویا شدن دلایل'ش و یه سری مواردی که یکی از همکاران همینجا برا'م گفت , من هم زیاد سعی نکردم وقت بزارم برای مجله که اون بحث ها برای من هم پیش بیاد .
شاید سعی کنم مطالبی که جمع کردم رو به صورت گاهنامه از بلاگم منتشر کنم . بخش هم طبق معمول داره پیش میره .هر ازگاهی اینجوری میشه . چون اکثر افراد فعال در گذشته الان سرشون خیلی شلوغه .

این دلایل قانع کننده را به ما هم بگوید تا بدانیم.
نمیشه که بی خیال بشید :f34r:

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
بعد از مدت زمان زیاد و این که هیچ کسی برای ادامه کار مجله ابراز علاقه نکرده دیگه ( غیر از حمید - Hamid2Day )‌ ... میخوایم یه شماره reload بدیم بیرون حداکثر تا اواسط آذرماه ( ۱۳ تا ۱۵ آذر )‌ . اگر کسی علاقه مند هست که مطلبی رو در مجله داشته باشه برای من پیغام خصوصی بفرسته یا برای من ایمیل کنه تا بزاریم تو این شماره که منتشر خواهد شد . در غیر اینصورت مجله با محتوایی که موجود خواهد بود منتشر میشه . ممکنه کم یا زیاد باشه ...

امیدوارم بعد از وقف طولانی مدت که پیش اومده بود ..بتونیم دوباره مجله رو احیا کنیم .
اگر پیشنهاد یا انتقادی هم (برای انتشار شماره بعدی یا شماره های قبلی ) دارید تو همین تاپیک اعلام بفرمایید

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
این زیرخاکی حساب میشه یا نمیشه ؟
این مجله در زمان خودش خیلی کمک کرد به من و به سرعت در سطح وب هم پخش شد ولی به دلایل معلوم و نامعلوم منهدم شد !

این پست رو آپدیت میکنم ببینم با گذشت حدود سه سال از آخرین قضایا و مشکلاتی که در بخش وبمسترها داشتیم و با افراد جدیدی که در این بخش حضور پیدا کردند آیا امکان انتشار یک نوه گاهنامه الکترونیک رو میتونیم فراهم کنیم یا نه ؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
ممنون از شما .
اگر بتونم 2-3 تا مقاله نویس پیدا کنم احتمالا به زودی مزاحمت میشم :D

من برای این شماره حاضرم همکاری کنم .
اگه کار خوب و تمیز بود ادامه می دم
با تشکر از الف. خ

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
این زیرخاکی حساب میشه یا نمیشه ؟
این مجله در زمان خودش خیلی کمک کرد به من و به سرعت در سطح وب هم پخش شد ولی به دلایل معلوم و نامعلوم منهدم شد !

این پست رو آپدیت میکنم ببینم با گذشت حدود سه سال از آخرین قضایا و مشکلاتی که در بخش وبمسترها داشتیم و با افراد جدیدی که در این بخش حضور پیدا کردند آیا امکان انتشار یک نوه گاهنامه الکترونیک رو میتونیم فراهم کنیم یا نه ؟

خوبه که این زیر حاکی رو بالا آوردید :) لااقل من که تازه واردم تا بحال ندیده بودمش و تاپیکشو که دیدم فکر می کردم این مجله هنور فعاله تا رسیدم به شماره 5 و دیدم خبری از ادامه کار نیست !
حیفه . از این دست فعالیتهای حرفه ای بشه خیلی خوبه .
من در حد توانم حاضر به همکاری هستم :)

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
من برای این شماره حاضرم همکاری کنم .
اگه کار خوب و تمیز بود ادامه می دم
با تشکر از الف. خ

ممنون از این که اعلام همکاری فرمودید .
روال کار فعلا مبنی بر طبقه بندی افراد و جلوگیری از تکراری بودن موضوعات هست . در صورت امکان سرفصل موضوعاتی که میتونید در مورد اون یک یا دو صفحه مطلب بنویسید را برای بنده ارسال بفرمایید .

دوستان برای محتوا روی منم حساب کنین ;)
با تشکر از شما هم به دلیل اعلام آمادگی و هم به دلیل پاسخ به پیام بنده .

خوبه که این زیر حاکی رو بالا آوردید :) لااقل من که تازه واردم تا بحال ندیده بودمش و تاپیکشو که دیدم فکر می کردم این مجله هنور فعاله تا رسیدم به شماره 5 و دیدم خبری از ادامه کار نیست !
حیفه . از این دست فعالیتهای حرفه ای بشه خیلی خوبه .
من در حد توانم حاضر به همکاری هستم :)

بله . متاسفانه در میانه راه به دلایلی این پروسه متوقف شد و نتونستیم ادامه بدیم . همچنین در اون زمان تعداد افرادی که میتونستن مطلب بنویسن هم خیلی کم بودن و مثل الان تعداد موضوعات در وب فارسی / انگلیسی وجود نداشت .
شما هم مثل دوست عزیزمون در صورت امکان لطفا سرفصل هایی که امکان نوشتن مطلب بین یک تا دو صفحه در موردش دارید را برای بنده ارسال بفرمایید .
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذارم .

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
دوستانی که اعلام آمادگی کردند هیچکدوم هنوز موضوعی که قادر به ارایه مطلب در موردش هستند رو به بنده اطلاع ندادند . ممنون میشه سرفصل مطالبی که میتونید بنویسید رو به بنده اطلاع بدید تا سریع تر شروع کنیم .

spanish

Registered User
لایک‌ها
407
List Subscriptions ███████████████ P.M:4815162342
دوستانی که اعلام آمادگی کردند هیچکدوم هنوز موضوعی که قادر به ارایه مطلب در موردش هستند رو به بنده اطلاع ندادند . ممنون میشه سرفصل مطالبی که میتونید بنویسید رو به بنده اطلاع بدید تا سریع تر شروع کنیم .

من که گفتم کلا گرافیک مجله با من ;)

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978

پی ام داده شد...
چرا فرافکنی می کنی : d

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
من که گفتم کلا گرافیک مجله با من ;)

بله . شما تنها کسی بودید که اعلام آمادگی همراه با موضوع فرمودید . البته تا زمانی که نویسنده و مطلب نداشته باشیم نمیتونیم مجله رو استارت دوباره بزنیم .
در حال حاضر کاربر mehdidesigner پی ام دادند که از ایشون تشکر میکنم .

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
پیشنهاد خوبیه دوباره این کار بیاد بالا
تایپیک رو از اول خوندم، همه اون کاربرای قدیمی که استارت زدن دیگه نیستند، فقط خود شمایید!بازم به شما
حمایت میکنیم :دی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
یکی سر فصل ها رو بگه چیا هست.
سئو
تجارت الکترونیک
مشتری مداری
و...

بالا