• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روزانه 35000ساتوشی رایگان و پرداخت آنی+سرمایه گذاری پر سود

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
سلام دوستان
امروز میخوام یه سایت جالبو بهتون معرفی کنم که میتونید تا 35000ساتوشی در روز توش بدست بیارید
حد اقل پرداخت 10000ساتوشی هست که بعد از درخواست آنی به حسابتون واریز میشه
همچنین میتونید کارت های سرمایه گذاری بخرید و سرمایتونو تو یک ماه دو برابر کنید
لینک ثبتنام
https://newage-bank.com/r/a036a478
خودم تا حالا دو بار برداشت زدم ک درجا به حسابم واریز شد

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
mknz_payment.png
upload.php

pooya300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
اون ثانیه شمار توی سایت چیه؟

world15

Registered User
لایک‌ها
837
توضیح بیشتر میدادین مثلا چ کاری .. لابد کد کپچاهای خیلی سخت ک تا 100 ساتوشی میدن

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
توضیح بیشتر میدادین مثلا چ کاری .. لابد کد کپچاهای خیلی سخت ک تا 100 ساتوشی میدن
شما یک کارت رایگان در سایت دارید که تا 500 ساتوشی پر میشه بعد از زدن کپچا خالی میشه میره تو بالانس
نه کپچای سختی نیست مثل بقیه سایتهای بیتکوین هست در روز تا 35000ساتوشی میتونید جمع کنید حد اقل برداشتش هم معلومه میتونید کارتهای سرمایه گذاری بخرید و سرمایتونو تو یک ماه دو برابر کنید
من که هر روز 15000ساتوشی برداشت میزنم

world15

Registered User
لایک‌ها
837
والا من قبلا کپچا زیاد میزدم ولی همون لحظه انی موجودی میرفت ب حساب فاست باکس یا سایر کیف پولای واسط و اونموقع خیلی راحت تر بود کپچا ولی الان همشون کلی جمع و تفریق و اعداد ناخوانا است و درثانی اینایی ک بعد مدتی واریز میکنن احتمال اسکم خیلی بیشتره و البته نگفتین هر چند دقیقه میشه کپچا زد و چقدر اضافه میکنه.. هرچن اینجور سایتا باید کلی وخت گذاشت قبلا فاست دو دقیقه ای هم بود ک هرکدوم 100 ساتوشی میداد

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
والا من قبلا کپچا زیاد میزدم ولی همون لحظه انی موجودی میرفت ب حساب فاست باکس یا سایر کیف پولای واسط و اونموقع خیلی راحت تر بود کپچا ولی الان همشون کلی جمع و تفریق و اعداد ناخوانا است و درثانی اینایی ک بعد مدتی واریز میکنن احتمال اسکم خیلی بیشتره و البته نگفتین هر چند دقیقه میشه کپچا زد و چقدر اضافه میکنه.. هرچن اینجور سایتا باید کلی وخت گذاشت قبلا فاست دو دقیقه ای هم بود ک هرکدوم 100 ساتوشی میداد
ببینید کار با این سایت خیلی راحته یه عددی روی کارت اضافه میشه شماه هر ثانیه هم میتونید کپچا بزنید و بره تو بالانستون کپچا هم بیشتر مواقع زدن تیک من ربات نیستم هست یا انتخاب عکس درست
توی کارت رایگان وقتی به 500 ساتوشی رسید تا خالی نکنید دیگ اضاف نمیشه هر ده بیست دقیقه تقریبا 500 ساتوشی پر میشه ولی شما زودتر هم میتونی بزنی تفاوتی نداره .نسبت به بقیه سایت ها کار خیلی اسونتر و بی دردسر تر هست هم اینکه هر ر وروز میتونی به حد اقل برداشت برسی .بقیه سایتها خیلی مقدار کمی میدن

world15

Registered User
لایک‌ها
837
الان ارزش همون 500 ساتوشی بقول شما ب پول خودمون حدودا چقده؟ فکنم 50 تک تومنم نشه.. سایتای خارجی اینقد نرم افزار تقلب ساختن ک خیلی کسب درامد سخته

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
الان ارزش همون 500 ساتوشی بقول شما ب پول خودمون حدودا چقده؟ فکنم 50 تک تومنم نشه.. سایتای خارجی اینقد نرم افزار تقلب ساختن ک خیلی کسب درامد سخته
روزی 35000 میشه حدود1500 تومن برای شارژ حساب بدک نیست
من ک سه تا اکانت دارم با گوشی هم میرم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
میشه گفت هیچ.هر ده بیست دقیقه با گوشی میرم .شاید جمع کنی کلا ده دقیقه وقت ادمو نگیره
در واقع هر ده بیست دقیقه باید انلاین باشی
درسته؟
و هر ده بیست دقیقه یکبار لااقل یک دقیقه وقتتو میگیره
نمیگیره؟
چند بار این حرکت تکرار میشه برای روزی 15هزارتا؟
یعنی در یک روز از صفر تا بشه 15هزار چقدر طول میکشه؟

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
در واقع هر ده بیست دقیقه باید انلاین باشی
درسته؟
و هر ده بیست دقیقه یکبار لااقل یک دقیقه وقتتو میگیره
نمیگیره؟
چند بار این حرکت تکرار میشه برای روزی 15هزارتا؟
یعنی در یک روز از صفر تا بشه 15هزار چقدر طول میکشه؟
حساب کن دیگ هر بیست دقیقه هم باشه با ده تا 15 بار به حد اقل پرداخت میرسی
البته من کلا به سه تا دستگاه انجام میدم یعنی روزی حدود 5000 تومن برای این مقدار وقت.یه بار زدن دکمه و زدن تیک بیست ثانیه هم وقت نمیگیره.سه تاش روی هم شاید یک دقیقه بشه

world15

Registered User
لایک‌ها
837
بعد سود زیرمجموعه چند درصده؟ فکنم فقط فری بیتکوین این مدلی بود ک اگه خودمون کپچا نمیزدیم هم سود زیرمجموعه حساب میشد. افسوس اونو چند حساب ساختم یهو مسدود شده بود وگرنه کلی زیرمجموعه واقعی ک کد میزدن هم داشتم :)

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
بچه ها من بعد از کار بیرونم بیشتر وقتمو روی فارکس میزارم ولی با توجه به اینکه بیت کوین ارزشش بیشتر شده و در حال رشده بنظرم بد نیست روی بیت کوین هم وقت بزارین
اگه واقعا این سایت کار کنه و مث فری بیت کو دائمی باشه خوبه

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
بچه ها من بعد از کار بیرونم بیشتر وقتمو روی فارکس میزارم ولی با توجه به اینکه بیت کوین ارزشش بیشتر شده و در حال رشده بنظرم بد نیست روی بیت کوین هم وقت بزارین
اگه واقعا این سایت کار کنه و مث فری بیت کو دائمی باشه خوبه
کمپانی ثبت شده هست فکر کنم حالا حالاها باشه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
حساب کن دیگ هر بیست دقیقه هم باشه با ده تا 15 بار به حد اقل پرداخت میرسی
البته من کلا به سه تا دستگاه انجام میدم یعنی روزی حدود 5000 تومن برای این مقدار وقت.یه بار زدن دکمه و زدن تیک بیست ثانیه هم وقت نمیگیره.سه تاش روی هم شاید یک دقیقه بشه
متاسفانه من جوابمو نگرفتم هنوز
شما گفتی روزی 15هزارتا برداشت میکنی
سوال من اینه که چندبار اون دکمه و تیک رو میزنی تا بتونی به این مبلغ برسی؟

Sent from my SM-G570F using Tapatalk

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
این سایت که همون crypto-city لعنت الله علیه هستش . توش سرمایه نزارین یه وقت.
چند روز دیگه ساتوشی رایگانشو ور میداره بعدش باید کارت بخرین . بعد چند ماه هم جمع میکنه میره.

بالا