• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روزانه 35000ساتوشی رایگان و پرداخت آنی+سرمایه گذاری پر سود

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
متاسفانه من جوابمو نگرفتم هنوز
شما گفتی روزی 15هزارتا برداشت میکنی
سوال من اینه که چندبار اون دکمه و تیک رو میزنی تا بتونی به این مبلغ برسی؟

Sent from my SM-G570F using Tapatalk
عزیز من وقتی بعد 500 تا کارت میشه 10000 یا 15000 رو تقسیم بر 500 بکن تعداد دفعات بدست میاد دیگ.این ک خیلی واضح هست

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
عزیز من وقتی بعد 500 تا کارت میشه 10000 یا 15000 رو تقسیم بر 500 بکن تعداد دفعات بدست میاد دیگ.این ک خیلی واضح هست
خب با این حساب برای رسیدن به 15 هزارتا باید طی ده ساعت در روز هر بیست دقیقه به سایت سر بزنی و تیک بزنی و دکمه بزنی
فقط برای روزی 15هزارتا
خنده داره
واقعا می ارزه؟؟؟ ؟

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
خب با این حساب برای رسیدن به 15 هزارتا باید طی ده ساعت در روز هر بیست دقیقه به سایت سر بزنی و تیک بزنی و دکمه بزنی
فقط برای روزی 15هزارتا
خنده داره
واقعا می ارزه؟؟؟ ؟
من گفتم با سه تا دستگاه میرم یعنی روزی 45000تا.وقت مفید منو نمیگیره من سرم کارم باشم با گوشی چک میکنم.از هیچی ک بهتره دست رو دست بزاری کسی بهت پولی نمیده!طرز فکر ما ایرانیا متاسفانه اینجوریه همش پول گنده و مفت میخوایم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من گفتم با سه تا دستگاه میرم یعنی روزی 45000تا.وقت مفید منو نمیگیره من سرم کارم باشم با گوشی چک میکنم.از هیچی ک بهتره دست رو دست بزاری کسی بهت پولی نمیده!طرز فکر ما ایرانیا متاسفانه اینجوریه همش پول گنده و مفت میخوایم
کسی از پول مفت حرف نزد
شما برای 45 هزارتا حاضری در یک روز طی ده ساعت
با سه تا دستگاه هر بیست دقیقه توی سایت....
واقعا به این میگین درآمد شماها؟
دوست عزیز شما چند سالته؟

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
کسی از پول مفت حرف نزد
شما برای 45 هزارتا حاضری در یک روز طی ده ساعت
با سه تا دستگاه هر بیست دقیقه توی سایت....
واقعا به این میگین درآمد شماها؟
دوست عزیز شما چند سالته؟

ی جوری ضربو تقسیم کردی انگار ده ساعت در روز وقت میزاریم!من پول نتم هم در بیاد برام کفایت میکنه .مردم گشنه یارانه 45تومنی هستن حالا ماهی صدو خوردی اونم زحمت ی کلیک بده؟!شما اگ پول زیادی در میاری ازین پستها دیدن نکن

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
ی جوری ضربو تقسیم کردی انگار ده ساعت در روز وقت میزاریم!من پول نتم هم در بیاد برام کفایت میکنه .مردم گشنه یارانه 45تومنی هستن حالا ماهی صدو خوردی اونم زحمت ی کلیک بده؟!شما اگ پول زیادی در میاری ازین پستها دیدن نکن
ده ساعتشو نمیشینی پای سیستم
ولی در طول ده ساعت از هر روز باید هر 20 دقیقه سه بار اینکارو تکرار کنی تا به همچین مبلغی برسی
من اینو گفتم

بله
واقعا متاسفم که مردم و جوونهای این مملکت باید اینجوری از بیکاری و بی پولی درگیر چنین چیزایی بشن برای چنین مبالغی
بهرحال موفق باشید

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
ده ساعتشو نمیشینی پای سیستم
ولی در طول ده ساعت از هر روز باید هر 20 دقیقه سه بار اینکارو تکرار کنی تا به همچین مبلغی برسی
من اینو گفتم

بله
واقعا متاسفم که مردم و جوونهای این مملکت باید اینجوری از بیکاری و بی پولی درگیر چنین چیزایی بشن برای چنین مبالغی
بهرحال موفق باشید

به خواسته یا نظر دیگران احترام گذاشتن چیزی از آدم کم نمیکنه ! اگه مثال بارز میخوای , اون کسی که چرخ دستی میگیره دستش صبح تا شب تو سوز سرما و ظلمات آفتاب میره پلاستیک و ... جمع میکنه بیشتر باید به حالش تاسف بخوری تا کسی که پای کامپیوتر نشسته و به قول تو دنبال چنین مبالغ اندکیه !!

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
به خواسته یا نظر دیگران احترام گذاشتن چیزی از آدم کم نمیکنه ! اگه مثال بارز میخوای , اون کسی که چرخ دستی میگیره دستش صبح تا شب تو سوز سرما و ظلمات آفتاب میره پلاستیک و ... جمع میکنه بیشتر باید به حالش تاسف بخوری تا کسی که پای کامپیوتر نشسته و به قول تو دنبال چنین مبالغ اندکیه !!
بله بخوای اینجوری حساب کنی به حال خیلیا باید تاسف خورد
متاسفانه اوضاع مملکت فعلا اینه دیگه

اما خب کسی که سواد و یا یه سری امکانات داره باید بیشتر از اینا دربیاره
نه کمتر از اونا

world15

Registered User
لایک‌ها
837
ایرانیایی ک سایتای کلیکی خارجی یا همین بیت کوین کار میکردن عقیدشون این بود هر جور شده ارز خارجی رو وارد ایران کنن ولی همون بقول خودشون معتبراش مثه نئوباکس هم با اون زیرمجموعه های فیکش ک همشون چنروز یبار کلیک میکردن کلابردار بود چ رسه ب بقیشون

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
73ua_pay3.jpg

mohamad1983

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان فکر کنم قسمت رایگان برداشت ساتوشی غیر فعال شده آیا راست میگم برای من که تازه عضو شدم غیرفعال است

بالا