• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روزي 3 ميليون با بازديد 200.000

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
شما رو اصلا در حدی نمیبینم که این بحث رو ادامه بدم.
امیدوارم از جمعیت روز افزون زیر ۱۸ سال های نت ایران و کسایی که دوروزه اومدن نت یه ریسلر گرفتن ماستینگ زدن کم بشه
خوش باشی

باشه تو خوبی . همه اشتباه میکنن

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
مصاحبه با حمید بیگدلی مدیر دانلودها در سال 92
خودش میگه هزینه سالانه سایت ( البته بعد از انتقال به سرورهای ایران ) 30 میلیونه
http://www.websoal.com/حمید-بیگدلی-مدیر-دانلودها/
تازه دانلود ها بازدید کنندش روزی ۲۰۰ هزار تا هم نیست. بزارین اینا خوش باشن به همین جمله بسنده میکنیم
`هیچ وقت زمان خودتون رو برای بحث با یک نفر تو اینترنت نزارین ممکنه فرد مقابل بچه مدرسه ای بیش نباشه`

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
تازه دانلود ها بازدید کنندش روزی ۲۰۰ هزار تا هم نیست. بزارین اینا خوش باشن به همین جمله بسنده میکنیم
`هیچ وقت زمان خودتون رو برای بحث با یک نفر تو اینترنت نزارین ممکنه فرد مقابل بچه مدرسه ای بیش نباشه`

دوستان هیچ وقت زمان خودتون رو برای بحث با یک نفر تو اینترنت نزارین ممکنه فرد مقابل بچه مدرسه ای بیش نباشه :D

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
بچه ها شماها مگه امتحان ندارین اینجا با هم دعوا میکنید ؟:eek:
آیا مدرسه ها تعطیله این روز ها؟:D زشته با هم دعوا نکنید با هم دوست باشید

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
دوستان من هم به فکر کسب درآمد از گوگل ادسنس افتادم با سایت انگلیسی زبان و آی پی های خارجی
اما میخوام بدونم در بهترین حالتها چقدر میشه درآورد مثلاً از ایمیل آخر پیمنت24 که برام اومد تعجب زیادی کردم از اینجا بخونید:
https://payment24.ir/685/payment24-شش-ساله-شد/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Payment24_6th_Birthday
آغاز پیداش پیمنت24 جالب هست:
چگونگی پیدایش Payment24
شاید برای خیلی از مشتریان جالب باشد که بدانند ایده اولیه راه اندازی سایت Payment24 چگونه شکل گرفت. مجموعه Payment24 از سال ۲۰۰۹ بطور رسمی فعالیت خود را با ارائه تنها یک سرویس که انجام پرداخت های ارزی با پی پال بود آغاز کرد. دلیل پیدایش آن بخاطر محدودیت هایی بود که مدیر مجموعه در آن سال ها با آن دست و پنجه نرم می کرد و بدلیل تحریم ها نمیتوانست درآمد ارزی خود که حاصل کار با بزرگترین کمپانی های تبلیغاتی جهان بود را بدست آورد. خصوصا وقتی که بدانیم حجم آن به ماهانه ۱۰۰ هزار دلار می رسید و در آن سال ها نقد کردن چنین حجمی کار دشواری بود...
------------------------------------------------------------------------
خب بنظرتون کسب درآمد 6سال پیش از همین گوگل ادسنس بوده چون هر چی فکر میکنم این حجم درست در نمیاد یعنی نمونه ای رو ندیدم اینقدر درآمد داشه باشه همین الآن چه برسه به 6سال پیش...
لطفاً افراد باتجربه شرکت کنند ممنون
پ.ن: بنظرتون راه اندازی سایتی که کپی رایت نسبتاً شدیدی داره روی سرورهای وارز مثل روسیه میتونه منبع درآمد خوبی از راه گوگل ادسنس باشه یعنی اصلاً دووم میاره همچین سایتی؟

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
دوستان من هم به فکر کسب درآمد از گوگل ادسنس افتادم با سایت انگلیسی زبان و آی پی های خارجی
اما میخوام بدونم در بهترین حالتها چقدر میشه درآورد مثلاً از ایمیل آخر پیمنت24 که برام اومد تعجب زیادی کردم از اینجا بخونید:
https://payment24.ir/685/payment24-شش-ساله-شد/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Payment24_6th_Birthday
چگونگی پیدایش Payment24
شاید برای خیلی از مشتریان جالب باشد که بدانند ایده اولیه راه اندازی سایت Payment24 چگونه شکل گرفت. مجموعه Payment24 از سال ۲۰۰۹ بطور رسمی فعالیت خود را با ارائه تنها یک سرویس که انجام پرداخت های ارزی با پی پال بود آغاز کرد. دلیل پیدایش آن بخاطر محدودیت هایی بود که مدیر مجموعه در آن سال ها با آن دست و پنجه نرم می کرد و بدلیل تحریم ها نمیتوانست درآمد ارزی خود که حاصل کار با بزرگترین کمپانی های تبلیغاتی جهان بود را بدست آورد. خصوصا وقتی که بدانیم حجم آن به ماهانه ۱۰۰ هزار دلار می رسید و در آن سال ها نقد کردن چنین حجمی کار دشواری بود...
خب بنظرتون کسب درآمد 6سال پیش از همین گوگل ادسنس بوده چون هر چی فکر میکنم این حجم درست در نمیاد یعنی نمونه ای رو ندیدم اینقدر درآمد داشه باشه همین الآن چه برسه به 6سال پیش...
پ.ن: بنظرتون راه اندازی سایتی که کپی رایت نسبتاً شدیدی داره روی سرورهای وارز مثل روسیه میتونه منبع درآمد خوبی از راه گوگل ادسنس باشه یعنی اصلاً دووم میاره همچین سایتی؟
فکر کنم ادسنس سایت وارز رو تایید نمیکنه:general601:

saeed22222

Registered User
لایک‌ها
116
چگونگی پیدایش Payment24

گوگل تو این مسائل سختگیره بهتر از سرویسهای مشابه مثل adcash استفاده کنید
رتبه 34 جهانی هم هست
http://www.alexa.com/siteinfo/adcash.com

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
محاسبتون یه مقدار میتونه اشکال دار باشه ولی باز بستگی داره که سایت چه نوعی باشه و درامدش از چه راهی باشه ... نکته اینه که این سایت مسلماً سایت پر درامدیه ولی نمیشه گفت چقدر از اون درامد سود خالصه.
محاسبه سرور مورد نیاز سایت و ... هم واقعاً باز بستگی به خیلی مسائل داره رو هوا نمیشه گفت چقدر پول سرور یک سایت با دویست هزار آی پی روزانه میشه ، این هم واقعاً و واقعاً بستگی داره.

loolish

Registered User
لایک‌ها
32
اگر بازدید ها واقعی باشن که باید یه همچین درامدی داشته باشه!
اما اگر فیک یا بی کیفیت من سایتی سراغ دارم(سایت ptp) که روزانه 2000 تا انلاین در تمام طول روز داره. بیش از 9 میلون هم بازدید داره, از کلی هم سایت استفاده میکنه اما روزی 30$ درامد داره.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
ترافیک فیک که اصلا حساب نمیشه اما اگر بحث سر ترافیک درست و حسابی باشه
این تعداد بازدید واقعا مشکل هست رسیدن بهش چرا که اکثرا کمپانی های تجاری با میلیون ها دلار سرمایه و صدها متخصص فقط برای رسیدن به این بازدیدکننده ها باهم رقابت دارند از سراسر جهان! اکثر شرکت های هم که پرداخت دارند برای بازدید معتبراشون هر سایت و موضوعی رو قبول نمی کنند قوانین بسیار سختی دارند و کلا شما اگه یه همچین سایتی داشته باشی باید جلسه مشترک بذاری با حضور نماینده کمپانی و قراداد ببندی! بقیه هم که توان پرداخت چنین مبلغی رو به شما ندارن ! اماداستان اینه اگر ترافیک و موضوع سایت شما درست و بر خط باشه اکثرا کمپانی های تجاری بزرگ و کوچیک ترافیک انلیزور دارن که سریع سایت شما رو مونیتور می کنند و پیشنهاد های قابل توجهی بهتون میدن که اصلا نیاز به هیج جای دیگه نیست
من سایت دیدم دامنه و هاست رایگان استفاده می کرده پیشنهاد برای قرار دادن اگهی فروش محصول مرتبط با موضوعش داشته!! حالا شما بگیر یه سایت درست و درمون با این تعداد بازدید هدفمند داشته باشی

AmirK2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20

حاجی یه سر به servage.net بزن با هاست نامحدود ماهی 5 دلاری از پشتیبانیشون بپرس روزانه تا چقدر بازدید و چقدر آی پی ساپورت میکنن
نظرت عوض میشه

بالا