smart_boy_bnd
Registered User
- نوشتهها
- 70
- لایکها
- 0
روزی 10 بازید ناقابل
نه اینجوری نبود واسه ماسایت تفریحی حدود 1ماهه راه افتاده. رنک صفر ، 1000 صفحه ایندکس
بازدید از گوگل صفر
کسانی که سایت تفریحی دارن، سایت شما هم اولش اینجوری بود یا نه؟
نه اینجوری نبود واسه ما
یادش به خیر
زمستون سال 86 بود
به پیشنهاد استادم حسین پرفشنال یه وبلاگ تفریحی راه انداختم
سر یه هفته بازدیدش رسید به 7000 تا
هنوز باورم نمیشه
البته الان اینقدر دست زیاد شده که خودمونو باید ج*ر بدیم تا یه ذره بازدید کسب کنیم
آره اون موقع سرعت فیل به این شدت نبودقديما کسی بلد نبود email بزنه چه برسه به سايت و بلاگ يادمه يه بلاگ کاملاً الکی فقط واسه اينکه ببينم اين تگ جستجو
چی هست درست کردم هرچی کلمه "فيلی دوست" رو بلد بودم دادم به خوردش
ظرف 1 ماه فقط 450 تا نظر زده بودن واسه پست اول 2 تا هم عکس اونجری فقط تو صفحه اول بود
تا 2 سال هم همينجوری موند حتی فيلتر هم نشد سال 81-82 بود
نه اینجوری نبود واسه ما
یادش به خیر
زمستون سال 86 بود
هنوز باورم نمیشه
البته الان اینقدر دست زیاد شده که خودمونو باید ج*ر بدیم تا یه ذره بازدید کسب کنیم
نه اینجوری نبود واسه ما
یادش به خیر
زمستون سال 86 بود
هنوز باورم نمیشه
من تابستون سال 83 یه همچین کاری کردم
تایتل و تگ های یه وبلاگ ساده با بازدید 100 تا در روز رو پر از این کلمات کردم ... باورتون میشه صبح که از خواب بیدار شدم دیدم از دیشب تا الان ده هزار بازدید شده از سایت !!!! اون موقع گوگل خیلی ضعیف بود الگوریتمش
آره اون موقع سرعت فیل به این شدت نبود
الگوريتمش ضعيف نبوده اون موقع همينجوری بود مطلب فارسی واسه هرچی سرچ ميکردی 2-3 صفحه بيشتر نميشد خوب هرکی
ميومد يه سرچی ميزد همه نتايج رو هم يه ديدی ميزد
اکثر سايت های موفق که 1 قرون هم هزينه نکردن واسه تبليغات تو همون سالها امدن بالا
من با 41000 صفحه ایندکس 6000بازدید روزانه از گوگل و تقریبا در هر لحظه 30 نفر آنلاین دارم.