• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روشی برای عدم کپی مطالب سایت من - همراه با هدیه برای حل کننده این مشکل

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
دوست عزیز هیچ راهی نیست
تمام این اسکریپتها کشکه.
هرکسی word رو نصب کرده باشه و با IE سایت رو باز کنه بعد از file گزینه edit with microsoft word رو انتخاب کنه هرچی بخواد کپی میکنه

IE چند؟ ورژن چند؟

om!d-D

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون دوست من اما یک آموزشی براینحوه استفاده از این سایت هم می دهی من که نتونستم کشف کنم چه طوری باید استفاده کنم

آدرس سایتت رو در کادر وارد کن و اینتر....صبر کن تا نتایج را نشان بده.لیست سایتایی که مشکوک هستند را در صفحه ایی مانند جستجوی گوگل به تو نشان میده.البته تریالش محدوده.

عمده فروش

Registered User
لایک‌ها
11
اپرا فقط متن رو میاره....
عکس و اندازه فونت و رنگش رو نمیاره...:(
اگر میخوای با همون فونت و رنگ کپی کنه برو سایت مورد نظر رو تو کروم باز کن سایت خودتم تو کروم باز باشه از همون جا کپی پیست کن
در ضمن از کروم میتونی به برنامه نویسی یه سایت دسترسی داشته باشی!!!!

goodboyehsan

Registered User
لایک‌ها
1
متشکرم

titan20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عملا راه حل منطقی وجود نداره که کسی نتونه اطلاعات یک سایت رو کپی کنه
مثل این میمونه که نونوا نون رو بده به مشتری ولی بگه کاری کنم نتونه اونو بخوره بالاخره نون دست مشتریه
اما میشه این کارو کحدود کرد .که البته اگه قرار باشه یه نفر برنامه نویس بیاد اطلاعاتتونو برداره بازم راه حلشو داره
اما برای کاربرای عادی میتونین از روشهایی که دوستان گفتن برای بستن راست کلیک و غیره استفاده کنین
یا این که متنهاتونو تبدیل به عکس کنین که در این صورت تنها راه برای سارق اطلاعات اینه که بشینه از رو نوشته های شما تایپ کنه نه کپی پیست ولی باید برای موتورهای جستجو کلمات رو به صورت نوشتاری هم در سایتتون به صورت پراکنده قرار بدین

بالا