• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روش بیرون کشیدن پول بالانس کاربران قدیمی یو اینوست (سایت سرمایه گذاری)

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بعضی از دوستان که عضو یو اینوست بودن هنوز مقداری پول تو بالانسشون دارند که به نحوی میخوام بکشنش بیرون . خوب در چنین مواقعی طرح هائی هست به نام TOP FUND در چنین مواقعی کسانی که تاپ فاند هستند برای خرید سهام های تازه عرضه شده نیاز به پول دارند البته پول از شما میگیرند و بعد از فروش سهام ها پول شمارو به حساب های دیگه مثل: UPay, WIRE transfer, Perfect Money, NETELLER پرداخت میکنند.

البته مدت کمیسیونی که کم میکنند متفاوته و زمان های باز پرداخت هم متفاوته متاسفانه هیچ کدوم سود بهتون نمیدن فقط پولتون رو اکسچنج میکنند.

خب برای مشاهده تاپ فایندها وقتی وارد سایت میشید یه جدول مشاهده میکنید در قسمت : TOP-Distributors list
پس از اون سمت راست هر نفر آیکون پرچمی وجود داره اون پرچم هائی که آبی هستند یعنی اون نفر طرح تاپ فاند داره رو پرچم که کلیک کنید وارد سایت تاپ فایند میشید و از اون جا روی تب TOP FUND کلیک میکینید و طرح ها ررو مشاهده میکنید:

الان بهترین طرح مربوط به کاربری با نام : MoneyBookers هستش که کمیسیون صفر درصد داره . حداقل سرمایه گذاریش 500 دلار و زمان باز پرداختش 20 ماهه هستش البته سه ماه پس از فروش سهام ها شروع میکنه به بازپرداخت پول که با این حساب بازهم نسبت به بقیه طرح ها سرتره.
Investment conditions

Minimal investment: $ 500

Maximal investment: $ 10000000

Investment commission: 0.00 %

Withdrawal payment methods: UPay, WIRE transfer, Perfect Money, NETELLER
نکته:
دوستان پس از اون که پول براتون اومد سریع نرید خرجش کنید الان سایت ابلیگشن هائی با سود های خوب داره اگر با پرفکت مانی پرداخت کنید سودتون هم با پرفکت مانی دریافت میکنید. منظور اینه که با هربانکی سهام بخرید با همون هم سرمایتون رو دریافت میکنید.
الان مثلاً سایت سهامی داره که قیمت سهام 315 دلاره و ماهیانه سودش 55 دلاره.

و اما دوستانی که پولشون کمه میتونند از طریق خرید و فروش سهام های سایت پول خودشون رورشد بدن چون همیشه طرح های تاپ فاند قرار میگیره تو سایت.

این هم لینک سایت برای کسانی که بخوان سرمایه گذاری کنند: مشاهده سایت

دوستان این جز امکانات جدید سایت هستش بنده شمارو ترغیب به اینکار نمیکنم فقط خواستم اطلاعاتی بهتون بدم

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
به پرفکت مانی هم پرداختی دارند ولی یوپی دیگه درگاه خود سایته که بهترین کار رو همین سایت کرد که نشون از اعتبار روز افزون سایت داره برای خودش درگاه مستقل راه اندازی کرده

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
تو این روش لازم نیست پولی از بیرون وارد سایت کنیم؟ می تونیم همه پول بالانس را خارج کنیم؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
تو این روش لازم نیست پولی از بیرون وارد سایت کنیم؟ می تونیم همه پول بالانس را خارج کنیم؟

بله پول خودتون رو در واقع به تاپ فاند میفروشید و سپس تاپ فاند بصورت قسطی حالا یا با کارمزد یا بی کارمزد پولتون رو بر میگردونه.
باز هم میگم پولتون رو گرفتید برید ابلیگشن بخرید . سودهای خوبی دارند

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
الان من الان 550 دلار دارم می خوام همشو بکشم بیرون می تونم یک مرتبه همه 550 دلار را به این TOP FUND یعنی MoneyBookers وگذار کنم تا قسطی به من برگردونه؟
به نظر می رسه با این اوضاع هیچ راه دیگه ای نیست ...
بعد از واگذاری 550 دلار از سه ماه بعد برگردون پول را به من شروع می کنه؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
الان من الان 550 دلار دارم می خوام همشو بکشم بیرون می تونم یک مرتبه همه 550 دلار را به این TOP FUND یعنی MoneyBookers وگذار کنم تا قسطی به من برگردونه؟
به نظر می رسه با این اوضاع هیچ راه دیگه ای نیست ...
بعد از واگذاری 550 دلار از سه ماه بعد برگردون پول را به من شروع می کنه؟

آره فکر خوبیه ولی مونی بوکرز سه ماه بعد از فروش سری دوم ابلیگشن ها شروع به پول دادن میکنه شاید هم 4 تا6 طول بکشه.
به نظرم شما تو خود سایت خرید و فروش سهام انجام بده سرمایتو رشد بده . بعد پولاتو واگذار کن. اگر هم نه که میتونی دبیشون مونی باکرز و از استخراج پولات لذن ببری

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
تو قسمت توضیحات طرحش نوشته 5 % ROI منظورش چیه؟
نوشته شروع باز پرداخت ها 90 روز بعد از فروش دومین پکیج اوبلیگیشن ها هست ولی هیچ ننوشته الان در چه مرحله ای از فروش اوبلیگیشن ها هستن
این یعنی می تونه شروع باز پرداخت ها خیلی بیشتر از سه ماه طول بکشه درسته؟

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
تو قسمتی که باید سرماه گذاری کرد باید قسمت upay انتخاب کنم؟ من حساب upay قبلا" باز کردم ولی الان پولی توش ندارم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اون 5 درصد هم خودم نفهیمدم چیه .
بله عرض کذردم خدمتت ممکنه زیاد طول بکشه
برای یوپی مشکلی نیست فقط شماره حساب باید بدی نیازی نیست حتمن توش پول باشه. میتونی پرفکت مانی هم بدی

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
الان جایی توی سایتش هست که بتونیم چک کنیم ببین تو چه مرحله فروش اوبلیگیسن ها هستن؟
یو اینوست هیچ کارش شفافیت نداره ... معلوم نیست دارن چه کار می کنن
با این اوضاع تا دو سال هم ممکنه پول را باز پرداخت نکنن....اون 5 درصد مثل این که در مورد کساییه که بخوان از طریق بانک پولوشونو بگیرن
تو قسمت سرمایه گذاریش اگر من perfectmoney را بدم چطوری می تونم دلارهای بالانسمو منتقل کنم به حساب top fund?

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
همون قسمت که توضیحات رو نوشته زیرش یه دکمه هست فکر کنم به نام INVEST بعدش میتونی مبلغ و حساب خودتو بدی از اونجا هم فکر کنم پولت میره تو حساب طرف.

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
مبلغ اتوماتیک از بالانس منتقل شد..... اون قسمت payment برای انتخاب روش واریز قسط ها بود.... من upay وارد کردم..... راهی هست که بشه عوضش کرد؟ می خوام اگه بشه تبدیلش کنم به پرفکت مانی

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من خودم تا حالا انتقال ندادم ولی بزار یوپی باقی بمونه بعدن با پولات از دوباره تو سایت سرمایه گذاری کن

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
نه من قصدم از اول همین بود که کل پول را بکشم بیرون.... نمی خوام دیگه یک سنت هم بزارم بمونه
فقط نمی دونم می شه روش برداشت را عوض کرد یا نه؟
به ایمیلی هم که خودش داده بود ایمیل زدم پرسیدم ولی تا الان هنوز جوابی نداده
نکنه کل پولو کشیده باشن بالا؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
نه بابا بهت برمیگردونن

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
تا الان دو سه بار بهش ایمیل دادم.. جواب ایمیل ها را نمی ده......الان دو روز گذشته.. خیلی مشکوک می زنه

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
آقا وقتی شما خودت یک روشی را امتحتان نکردی برای چی می یای معرفیش می کنی؟
الان به خاطر این حرف شما پول من رو هواست..... رو این اعتماد این کارو کردم چون فکر کردم که شما که خودت قبلا" این روشو امتحان کردی
امروز یو اینوست به من جواب داده ما هیچ مسوئلیتی در قبال top-instributors نداریم
یک راه جدید برای دزدی پیدا کردن

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آقا وقتی شما خودت یک روشی را امتحتان نکردی برای چی می یای معرفیش می کنی؟
الان به خاطر این حرف شما پول من رو هواست..... رو این اعتماد این کارو کردم چون فکر کردم که شما که خودت قبلا" این روشو امتحان کردی
امروز یو اینوست به من جواب داده ما هیچ مسوئلیتی در قبال top-instributors نداریم
یک راه جدید برای دزدی پیدا کردن

دوست من خودم پولم نرسید باهاش بذارم وگرنه میذاشتم و یکی از دوستام هم ده هزار دلار گذاشت.
اما این خبری بود که تو سایت منتشر شده و همه دارند استفاده میکنند من هم گفتم طرح های متفاوتی هست دیگه انتخاب خودتون بود که یک نفر رو انتخاب کنید.
نه این وسط چیزی گیرم میاد نه سودی میبرم فقط خواستم به دوستان کمکی کرده باشم. ولی براتون سئوال میکنم اگر مشکلی پیش اومد چه میشه کرد؟

Last edited:
بالا