من خدای نکرده به شما تهمت نزدم که شما منفعتی می بری
اتفاقا" بین این همه روش های خروج پول این از همه بهتر بود... برای همین خودم سریع سرماه گذاری کردم... تو پروزه های ایرانیش باید حتما" خرده فروش می شدی که این طرحی که شما معرفی کردی دیگه این مسخره بازی ها را نداشت
اگر امروز هم یک سری به اون سایت top - distributor بزنید می بنید که پروژه را بسته یعنی اینقدر شرایطش خوب بود که سریع ظرفیتش پر شد
فقط چیزی که من نمی فهمم اینه که چطوریه.. این top ها جواب سرماهه گذارهای خودشونو نمی دن
از اون بدتر بعد از این که سرماه گذاری می کنی هیچ جایی تو اون سایت نیست که مقدار سرمایه گذاری و روش برداشت و ... بهشه چک کرد.....
آره اگر نگاه کنی این 6 مین طرحش بوده برای تاپ فاند مبلغش هم ده میلیون دلار . البته این تاپ فاندها خود یو اینوست براشون سایت جداگونه تعریف کرده از اونجا شرکت میکنید و خودشون هم پروژه هائی دارند سوای پروژه های یواینوست در کل بینشون رقابته که بهترین باشند. برای کلاهبرداری فکر نکنم بتونند کلاه برداری کنند چون پولشون گرو خود سایت هستش. ولی درکل
خوب گفتی باعث شد بیشتر تحقیق کنیم و مطمئن بشیم.
برای تعویض به پرفکت مانی نگران نباش چون با همون قیمت پرفکت مانی خود ایرانی ها ازت میخرن. براحتی با اکسچنجرها قبل تعویض هم هست
یو اینوست داره همه تلاششو می کنه که اعتماد کاربرها را نگه داره و اسکم نشه.....ولی این وسط پوست کاربرها را کنده
آره موافقم اگر نگاه کنید ظاهراً یه تیم اقتصادی قوی داره مدیریتش میکنه چون با اون ضربه ای که از لایبرتی میخورد تا الان باید بسته میشده ولی همچنان با طرح هائی داره کار میکنه. که خود سایت این وسط واسطست و بیشتر شبیه بازار شده که افراد با پولهای همدیگه بازی میکنند.
این شرکت به صورت طرح پونزی عمل میکنه.تقریبا از اواخر سال 2010 اسکم بودنش مشخص شده بود.95% پروژه ها جعلی و ساختگی هستن. فقط 5% عملیه.
حقیقتش من خودم هم نمیدونم این سایت اسکمه یانه ولی اگر اسکم بود تا الان باید بسته میشده مثلاً همین پروژه ای که دوستمون شرکت کرد لطفاً به مبالغش نگاهی بکن. ده میلیون دلار از کاربرها جمع آوری شده.
$ 10,000,000.00 TOP Fund limit
$ 9,953,670.92 Total investments
ودرآخر هم میگم این پست تنها برای اطلاع به دوستان ایجاد شده بود که کاربران قدیمی یو اینوست هستند و بدنبال راهی برای خروج پولاشون هستند. بنده هیچ توزیع کننده ای رو به شما پیشنهاد نمیکنم انتخاب با شماست.