kamali60
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 6 مارس 2010
- نوشتهها
- 58
- لایکها
- 7
سلام دوستان.
در اینجا به معرفی یک روش ساده و قابل انجام برای تشخیص زعفران خالص از انواع نامرغوب آن می پردازیم.
زعفران ناب و خالص به هنگام افزوده شدن در آب ، رنگ آب را زرد می سازد اما زعفران تقلبی رنگ آب را قرمز تا نارنجی تیره می کند.
آب داغ برای آزمایش کردن بهتر است.
تصویر الف تصویر ب
تصویر الف نمایانگر زعفران خالص و تصویر ب زعفران تقلبی می باشد.
البته دو سه روش دیگه هم هست که نیمه آزمایشگاهی هستند. که اگه کسی خواسته باشه در رابطه اونا بدونه ارسال می کنم.
خوشحال میشم دوستان سوال یا نظری دارند ارسال کنند تا بقیه استفاده کنند.
ارادت.
در اینجا به معرفی یک روش ساده و قابل انجام برای تشخیص زعفران خالص از انواع نامرغوب آن می پردازیم.

زعفران ناب و خالص به هنگام افزوده شدن در آب ، رنگ آب را زرد می سازد اما زعفران تقلبی رنگ آب را قرمز تا نارنجی تیره می کند.
آب داغ برای آزمایش کردن بهتر است.


تصویر الف تصویر ب
تصویر الف نمایانگر زعفران خالص و تصویر ب زعفران تقلبی می باشد.
البته دو سه روش دیگه هم هست که نیمه آزمایشگاهی هستند. که اگه کسی خواسته باشه در رابطه اونا بدونه ارسال می کنم.
خوشحال میشم دوستان سوال یا نظری دارند ارسال کنند تا بقیه استفاده کنند.
ارادت.