• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روش تقلبی بسیار ساده در سایت های پاپ اپ ( مدیران پاپ)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ابتدا عرض کنم که من نه سایت پاپ آپ دارم و نه در سایتم پاپ آپ قرار میدم و همچنین هیچ ادعایی در زمینه آی تی/اینترنت/برنامه نویسی ندارم. اما به نظر من در این تاپیک کمی غیرتخصصی به موضوع تقلب سایتهای پاپ آپ پرداخته شده. استارتر عزیز اینجور که شما موضوع رو بیان کردید، به نظر میاد این سایتها روشی برای خلق IP ابداع کردن! درصورتی که بسیار بعید به نظر میرسه همچین کاری کرده باشن.

نهایت کاری که یک وبمستر (زیر 20 سال سن!) میتونه انجام بده روشن و خاموش کردن مودم برای تغییر آی پی است. پ//روک///سی هم به سادگی توسط برنامه نویسی قابل تشخصیه (مگر یک سری پ//روک///سی خاص که اونم با ای پی ایران تعداد زیادی وجود نداره) و در نهایت یک روش دیگه هم ممکنه انجام بشه (که اینجا مطرح نکنم بهتره) که اونم به کمک برنامه نویسی میشه جلوش رو گرفت.
@alik موافقی؟

به نظر من بهتره با برنامه نویسان دیگری صحبت کنید تا شاید بتونن راه حل بهتون ارائه بدن. (خواستید پ.خ بدید تا بررسی بشه یا آدرس یکی از سایتهایی که تقلب می کنه رو ارسال کنید) به نظر من مشکل اصلی شما، عدم آشنایی برنامه نویس تون با روش های تقلبه. (مگر اینکه روش روشن و خاموش کردن مودم باشه)

اما در نهایت تقلب برای کسب درآمد در همه جا هست. روی تبلیغات گوگل هم تقلب می کنن. به همین دلیل حتی همین گوگل هنگام پرداخت پول (خصوصاً بالای 100 دلار) یه نفر انسان میاد کل موارد رو چک می کنه. همانطور که جناب @meysam4406 هم اشاره کردند، تا حدودی میشه تشخیص داد سایتی در حال تقلب است یا خیر.

ضمناً این نکته هم فراموش نشود که در حال حاضر، میزان خرید اینترنتی نسبت به جمعیت استفاده کننده کلاً پایینه. مثلاً من یه سایت رو بررسی می کردم که از پاپ آپ ماهیانه 80هزار تومان درآمد داشت. بعدش همون سایت از همکاری در فروش ماهیانه 15000 تومان میتونست کسب کنه! این نشون میده که استفاده از پاپ آپ برای فروش کالا ممکنه در برخی موارد جوابگو نباشه.

Last edited:

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
ابتدا عرض کنم که من نه سایت پاپ آپ دارم و نه در سایتم پاپ آپ قرار میدم و همچنین هیچ ادعایی در زمینه آی تی/اینترنت/برنامه نویسی ندارم. اما به نظر من در این تاپیک کمی غیرتخصصی به موضوع تقلب سایتهای پاپ آپ پرداخته شده. استارتر عزیز اینجور که شما موضوع رو بیان کردید، به نظر میاد این سایتها روشی برای خلق IP ابداع کردن! درصورتی که بسیار بعید به نظر میرسه همچین کاری کرده باشن.

نهایت کاری که یک وبمستر (زیر 20 سال سن!) میتونه انجام بده روشن و خاموش کردن مودم برای تغییر آی پی است. پ//روک///سی هم به سادگی توسط برنامه نویسی قابل تشخصیه (مگر یک سری پ//روک///سی خاص که اونم با ای پی ایران تعداد زیادی وجود نداره) و در نهایت یک روش دیگه هم ممکنه انجام بشه (که اینجا مطرح نکنم بهتره) که اونم به کمک برنامه نویسی میشه جلوش رو گرفت.
@alik موافقی؟

به نظر من بهتره با برنامه نویسان دیگری صحبت کنید تا شاید بتونن راه حل بهتون ارائه بدن. (خواستید پ.خ بدید تا بررسی بشه یا آدرس یکی از سایتهایی که تقلب می کنه رو ارسال کنید) به نظر من مشکل اصلی شما، عدم آشنایی برنامه نویس تون با روش های تقلبه. (مگر اینکه روش روشن و خاموش کردن مودم باشه)

اما در نهایت تقلب برای کسب درآمد در همه جا هست. روی تبلیغات گوگل هم تقلب می کنن. به همین دلیل حتی همین گوگل هنگام پرداخت پول (خصوصاً بالای 100 دلار) یه نفر انسان میاد کل موارد رو چک می کنه. همانطور که جناب @meysam4406 هم اشاره کردند، تا حدودی میشه تشخیص داد سایتی در حال تقلب است یا خیر.

ضمناً این نکته هم فراموش نشود که در حال حاضر، میزان خرید اینترنتی نسبت به جمعیت استفاده کننده کلاً پایینه. مثلاً من یه سایت رو بررسی می کردم که از پاپ آپ ماهیانه 80هزار تومان درآمد داشت. بعدش همون سایت از همکاری در فروش ماهیانه 15000 تومان میتونست کسب کنه! این نشون میده که استفاده از پاپ آپ برای فروش کالا ممکنه در برخی موارد جوابگو نباشه.

با تشکر از نظر شما بنده هم 15 ساله در نت حضور دارم و 11 سال اون رو به صورت حرفه ای کار کردم و یکی از کسانی که اولین پاپ ها رو زد بنده بودم همچنین زمانی که هنوز سیستم های همکاری در فروش باب نشده بود بنده سیستم قاصدک رو داشتم با سایت های بزرگی مثل میهن دانلود پی سی دی نود هشتی ها و غیره همکاری می کردم
روش های تقلب رو خوب می شناسم و روش های مبتدیانه ای که شما فرمودید اگر می بود مسلما اصلا تایپیک نمی زدم این روش ها دیگه اصلا جواب نمی ده اگر تایپیکی زده شد به خاطر روش جدیدی از تقلب ها بود که پروکسی هم نیستند و نیاز به کار های بچه گانه ای هم مثل روشن خاموش کردن نداره و به راحتی روزی تا 5 هزار ایپی ایرانی رو ساپورت می کنه مثل یک بازدید کننده عادی صفحات مختلف رو بازدید می کنه می تونه با توجه به تعداد پاپ اپتون تنظیم بشه و اونارو باز کنه می تونه از موتور های جستجو وارد سایتتون بشه و بعد به صورت رندوم به صفحات سایت سر بزنه و.... این برنامه در ایران یافت نمی شه اما اینقدر ایرانی های ما زرنگ شدن که نمی دونم کی به این برنامه دسترسی پیدا کردند

خلاصه کلام این برنامه فاتحه همه سیستم های پاپ رو به راحتی می خونه و وقتی گفتیم راه حلی نداره برای اینه که ایپی ها اصلا قابل شناسایی نیستند و رفتارهاشون با یک انسان هیپ فرقی نداره

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
در اینجا سوالی هم به وجود میاد که اگه کسی همچین برنامه آی پی ساز داشته باشه چرا وقتشو با سایت های پاپ آپ هدر میده و ازش برای چیز های با ارزشتری استفاده نمیکنه...

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
زیاد بزرگ نکنید قضیه رو همچین برنامه شاخی هم نیست که تو ایران یافت نشه ولی خب عرض کردم برخیا به راحتی به خودشون اجازه میدن حق دیگری رو ضایع کنن شما هم سمت سیستم کلیکی نرو مشکل سیستم کلیکی در ایران اینه که صاحبان سرمایه نمیان بهشون تبلیغ بدن و اونا بعد مدتی قادر به پرداخت پول وبمستران نیستن و حذف میشن

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
کلاً تقلب کار درستی نیست، چون وقتی در سیستم تقلب بشه در نهایت اون سیستم به دلیل عدم بازدهی به تعطیلی کشیده میشه و اون فردی که تقلب کرده هم ضرر می کنه. چون بدون تقلب میتونسته در درازمدت درآمد بیشتری از راه قانونی کسب کنه.
اما یک نکته هم نباید فراموش کنیم که خود همین سیستم ها زمینه رو برای تقلب فراهم می کنن، با کم شمردن کلیک ها و بازدیدها و یا عدم پرداخت به موقع وجه. شاید مدیر یک سیستم پاپ آپ بگه ما تمام آی پی ها رو میشماریم ولی در واقع خودش از کدنویسیِ سیستمش اطلاعی نداشته باشه. خیلی از این سیستم ها آی پی های مربوط به هر سایت رو جداگانه ذخیره نمی کنن و آی پی بازدیدکننده رو در کل دیتابیسشون جستجو می کنن که تکراری هست یا نه. نتیجه این میشه که اگه یک آی پی امروز پاپ آپ رو در سایت A دیده، اگه اون کاربر وارد سایت B بشه و پاپ آپ رو ببینه، مبلغی به سایت B تعلق نمی گیره که باعث کم شمردن کلیک ها میشه. اگه یه سایت میخواد همچین کاری کنه باید قبلش به استفاده کننده اعلام کنه.

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
کلاً تقلب کار درستی نیست، چون وقتی در سیستم تقلب بشه در نهایت اون سیستم به دلیل عدم بازدهی به تعطیلی کشیده میشه و اون فردی که تقلب کرده هم ضرر می کنه. چون بدون تقلب میتونسته در درازمدت درآمد بیشتری از راه قانونی کسب کنه.
اما یک نکته هم نباید فراموش کنیم که خود همین سیستم ها زمینه رو برای تقلب فراهم می کنن، با کم شمردن کلیک ها و بازدیدها و یا عدم پرداخت به موقع وجه. شاید مدیر یک سیستم پاپ آپ بگه ما تمام آی پی ها رو میشماریم ولی در واقع خودش از کدنویسیِ سیستمش اطلاعی نداشته باشه. خیلی از این سیستم ها آی پی های مربوط به هر سایت رو جداگانه ذخیره نمی کنن و آی پی بازدیدکننده رو در کل دیتابیسشون جستجو می کنن که تکراری هست یا نه. نتیجه این میشه که اگه یک آی پی امروز پاپ آپ رو در سایت A دیده، اگه اون کاربر وارد سایت B بشه و پاپ آپ رو ببینه، مبلغی به سایت B تعلق نمی گیره که باعث کم شمردن کلیک ها میشه. اگه یه سایت میخواد همچین کاری کنه باید قبلش به استفاده کننده اعلام کنه.
یهو یاد این ضرب المثل افتادم
هر که از دزد بدزدد ، دزد هست.......
سایت داشتم با بازدید 20هزارتایی ، رفقا اون رو در نهایت 6000 تا شمارش میکردن!!!!

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
برنامه ای پی ساز!
منم سایتی ندارم و اطلاعاتم زیاد نیست ولی این موضوع خیلی کنجکاوم کرد لطفاً توضیح بدید چطور یک نفر با 5000 آی پی متفاوت
وارد سایت میشه
مگر اینکه برنامه در اختیار سایرین هم باشه و به ازای هر بازدیدی که روی سیستم کاربر انجام میشه یک بازدید توسط سایرین از وبسایت مورد نظر بده. همون 1 به 1

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
یکی از دوستان گفتن میشه با رتبه الکسا تشخیص داد اما به نظر بنده الکسا اصلا معیار مناسبی نیست (حداقل لطفش شامل حال بنده نشده تا الان)
سایت هایی داشتم که با توجه به آماری که داشت باید زیر 1000 می بود ولی متاسفانه بهترین رتبه 4 هزار بود براش
الان هم چنتا سایت با کیفیت دارم رتبه الکساشون اصلا جالب نیست (متاسفانه الکسا معیار ارزشمندی سایت هست از نظر خیلی ها)
یکی از سایت ها رو میخواستم بفروشم به خاطر همین رتبه الکسا فروش نرفت :general208:

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
برنامه ای پی ساز!
منم سایتی ندارم و اطلاعاتم زیاد نیست ولی این موضوع خیلی کنجکاوم کرد لطفاً توضیح بدید چطور یک نفر با 5000 آی پی متفاوت
وارد سایت میشه
مگر اینکه برنامه در اختیار سایرین هم باشه و به ازای هر بازدیدی که روی سیستم کاربر انجام میشه یک بازدید توسط سایرین از وبسایت مورد نظر بده. همون 1 به 1
خب دوست من ما وقتی داریم در مورد میلیون ها ماشین(رایانه) متصل به یک شبکه صحبت می کنیم نیاز هست که هر کدام از اینها با هویت یونیک در دسترس سارین باشه که البته این اطلاعات در مرکز دیتا و روترها و غیره هست اما اون اطلاعا ت یونیک همون آدرس مک هست که یک شماره واحد هست که در دنیا برای دو رایانه هرگز یکسان نمیشه اگر این داده قابل دسترسی بود هیچ تقلبی نمی توانست صورت بگیره اما طبق قوانین ابتدایی اینترنت که هویت و اطلاعات ماشین مبدا رو از مقصد حفظ می کنه این آدرس رو نمیشه از سیستم بازدید کننده به دست آورد اما در اذهان عمومی اینطور تصور میشه که همه چیز آی پی هست که البته با داشتن آی پی و همکاری دیتاسنتر استفاده کننده آی پی میشه آدرس مک رو داشت.
حال اینکه یک نفر خودش رو جای یک نفر جا بزنه یا یک میلیون نفر کاملا روشنه شما وقتی بتونی به مانند یک درخواست عادی اطلاعات رو از سرور درخواست بکنی همراه با اطلاعات هویتی جدید یه راحتی می توانی در نقش هزاران نفر ظاهر بشی و عرض کردم با توجه به سیستم های ایرانی پاپ و کلیکی این کار راحتی هست اما غیر اخلاقی

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
قکر کنم روی بستر تور (tor) باشه که میشه با api و ابزار های مثل phantomjs راحت نوشت همچین سیستمی رو
روی سیستم های ایرانی جواب میده ولی خارجی نه

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
برام واقعا عجیب بود که با این سابقه تون تو زمینه پاپ آپ تازه متوجه این موضوع شدین !
حدودا 1 سال و نیم پیش بود که یکی از کاربرهای ما درگیر این قضیه شده بود و اولش فکر میکردیم که فقط IP خارجی میشه فرستاد ولی در کمال تعجب IP ایرانی میفرستادن !
تا امروز هم هر راه حل سیستمی ای فکر کردیم 100% نیست و میشه دورش زد.
حتی اگه الگوریتمی نوشته بشه که بیاد بعد از ثبت IP ها اونا رو بررسی کنه از لحاظ زمان و ... باز هم قابل دور زدنه چون طرف مقابل هم میتونه کامل خودشو با شرایط وفق بده و بروز کنه ...
به همه مشتری هامون هم اطلاعیه زدیم و هشدار دادیم همون موقع ! تنها راه حلش نظارته که آمار سایت رو با میزان IP ارسالی تطبیق بدن که این هم در صورت استفاده از یک سایت با بازدید بالا کاربردش رو از دست میده.

در رابطه با سیستم های کلیکی هم این قضیه قابل اجراست. ولی اینکه شرکتی مثل گوگل چجوری این موارد رو هندل میکنه جالب باید باشه ...

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
در رابطه با سیستم های کلیکی هم این قضیه قابل اجراست. ولی اینکه شرکتی مثل گوگل چجوری این موارد رو هندل میکنه جالب باید باشه ...
به طور حتم اطلاعات گوگل از سایت ها به نسبت اطلاعات ما خیلی فراتر خواهد بود چون منبع اولیه ارسال آمار خودش هست

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوستان به نظرم مشکل دو طرفه هست چرا چون این سیستم ها نمی تونن رضایت وب مسترهای درست رو جلب کنن و کارشون می کشه به برخی از افراد که آمار کمی دارند خب اونم فکرش ممکنه بره سمت تقلب ولی وقتی سایت خیلی بزرگ باشه نیاز به تقلب نداره اما خب وقتی برخی عزیزان میان ولوم این شمارشگر رو به نفع خود تنظیم می کنند صاحب سایت های بزرگ چرا باید بیان تو این سیستما برا آمار 10000 تا مگه میشه شمارش بزنه 1000 تا؟ پس مشکل خود سیستم ها هستند

AhrimanSefid2

Registered User
لایک‌ها
92
نمایی از برنامه و کارآیی آن.
هر دفعه با یک آی پی متصل می شه و کوکی ها و اطلاعات سیستم رو پاک می کند.
00001.gif

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283

AhrimanSefid2

Registered User
لایک‌ها
92
بله دقیقا اما من جایی رو دیدم که آی |ی ایران پروکسی می ده برای کل شهر های ایران.

saeed22222

Registered User
لایک‌ها
116
99% این مورد برمیگرده به یک سری سیستم ها که توسط یک نرم افزار رایگان فارسی آلوده شدن و ازشون برای انجام اینکار داره سوء استفاده میشه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
@AhrimanSefid2 و @arashdownload و سایر دوستان:
بحث سر اینه که استارتر گرامی میگه که اینکار با پروک///سی لیست انجام نمیشه!
بعد در عنوان تاپیک نوشته شده که "روش بسیار ساده" ولی در خود تاپیک نوشتن که "از روش های ساده استفاده نمیشه" ما که متوجه نشدیم!!

Last edited:

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
@AhrimanSefid2 و @arashdownload و سایر دوستان:
بحث سر اینه که استارتر گرامی میگه که اینکار با پروک///سی لیست انجام نمیشه!
بعد در عنوان تاپیک نوشته شده که "روش بسیار ساده" ولی در خود تاپیک نوشتن که "از روش های ساده استفاده نمیشه" ما که متوجه نشدیم!!

شما اصل رو ول کردی دنبال فرع رفتی

روش ارسال بازدید بسیار سادس اما پروسه ای که انجام میشه ساده نیست به هر حال روی کلمات بازی نکنیم بهتره

با توجه به صحبت های دوستان و پیام هایی که دریافت کردم متاسفانه برنامه های مشابه زیادی رو دوستان معرفی کردند و فکر کنم دیگه بهتره بحث ادامه پیدا نکنه درخواست بستن تایپیک رو ارسال کردم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا