روشهای متداول پخت غذا :
الف) پخت خشک
کباب کردن
تنوری کردن
پخت با اشعه
ب) پخت مرطوب
با آتش ملایم
با آتش تند
پخت تحت فشار
سرخ کردن سطحی
سرخ کردن عمیق (غوطهور در روغن )
پخت با بخار
کباب کردن
از بهترین روش های پخت غذا کبابی کردن آن میباشد .
انواع کباب کردن:
(BROILING) به کباب کردن گوشت هنگامی که منبع حرارتی از سمت بالا تامین میگردد، اطلاق میگردد.(حرارت معمولا بالا میباشد)
(GRILLING) به کباب کردن گوشت روی شبکه فلزی هنگامی که منبع حرارتی از پایین تامین میگردد اطلاق میگردد. (شعله مستقیم)
(BARBECUING) به کباب کردن گوشت هنگامی که منبع حرارتی از پایین تامین میگردد اطلاق میگردد.در این روش معمولا منبع حرارتی زغال بوده و روند کباب کردن خیلی آرام و با حرارت ملایم صورت میگیرد.
الف) پخت خشک
کباب کردن
تنوری کردن
پخت با اشعه
ب) پخت مرطوب
با آتش ملایم
با آتش تند
پخت تحت فشار
سرخ کردن سطحی
سرخ کردن عمیق (غوطهور در روغن )
پخت با بخار
کباب کردن

از بهترین روش های پخت غذا کبابی کردن آن میباشد .
انواع کباب کردن:
(BROILING) به کباب کردن گوشت هنگامی که منبع حرارتی از سمت بالا تامین میگردد، اطلاق میگردد.(حرارت معمولا بالا میباشد)
(GRILLING) به کباب کردن گوشت روی شبکه فلزی هنگامی که منبع حرارتی از پایین تامین میگردد اطلاق میگردد. (شعله مستقیم)
(BARBECUING) به کباب کردن گوشت هنگامی که منبع حرارتی از پایین تامین میگردد اطلاق میگردد.در این روش معمولا منبع حرارتی زغال بوده و روند کباب کردن خیلی آرام و با حرارت ملایم صورت میگیرد.