خبر رسیده رونالدو داشته ریلکس میکرده
یهو یکیو میبینه چسبیده به پنجره اتاقش
مردم چیزی برای ارائه و جلب نظر دیگران ندارن. فقط با مسخرهبازی میتونن دیده بشن. حاکمیت هم همیشه مثل گوسفند رفتار کرده باهاشون. ذرهای اعتمادبنفس نذاشته بمونه واسه مردم.همه چیز رو با لودگی و مسخره بازی طی کردیم که به اینجا رسیدیم. فردا با وازلین و یه دییلدو هم بیان سراغمون احتمالا با شوخی و خنده کار رو درمیاریم. من کارکرد طنز برای کاهش فشار اجتماعی و طنز انتقادی رو میفهمم, ولی از یه جایی به بعد میشه ضد کارکرد خودش. این دور باطل اموزش_فرهنگ غلط از هاکمیت به مردم و تناسب رفتار مردم به هاکمیت باید یه جایی قطع بشه. کشور از دست رفت. حیف از ایران.
مردم چیزی برای ارائه و جلب نظر دیگران ندارن. فقط با مسخرهبازی میتونن دیده بشن. حاکمیت هم همیشه مثل گوسفند رفتار کرده باهاشون. ذرهای اعتمادبنفس نذاشته بمونه واسه مردم.
دیوید گیلمور گفتی ناخودآگاه دنبال راجر واترز بودم بعدشهیچ وقت فوتبال دوس نداشتم هیچ بازیکن فوتبالی برام جذاب نبوده
ولی حتی اگه دیوید گلیمور یا جیمز هتفیلد هم پاشه بیاد برام جذاب نیست دنبال ماشینتش راه بیفتم
هیچ وقت فوتبال دوس نداشتم هیچ بازیکن فوتبالی برام جذاب نبوده
ولی حتی اگه دیوید گلیمور یا جیمز هتفیلد هم پاشه بیاد برام جذاب نیست دنبال ماشینتش راه بیفتم
اما اینایی که این تصاویر رو پخش میکنن و زیرش مینویسن ایران فلان به نظرم اینم مسخرس
مثلا جاهای دیگه اینطور نیست؟
شارلز ترون میگه من خونم مهمونی گرفتم هلیکوپتر بالاسر خونم اومد فیلمبرداری کرد فرداش گفتن عروسی کردی
مایکل جکسون یک کنسرت برگزار کرد کلی کشته و زخمی داد
کلیپش هم شاید سال 2000 دیدم کلی وسط خیابون میان گریه می کنن
همه جا هست و این مسئله برا من هیچ وقت قابل درک نیست
همون بهتر این فوتبال عن درش تخته بشهالان، تو این لحظه، تقریباً کل دنیا فراموش کردن که رونالدو تو تهران بوده و تهران کجاست اصلاً. الان تو نخ بازیهای بعدی رونالدو هستن و کوچکترین اهمیتی به ایران نمیدن.
آبرومون با کارهای هیجانی مردم نمیره. آبرومون با اون استادیوم در پیت میره. یه استادیوم درستحسابی نیست تو این مملکت.
حاکمای همسایه دنبال برگزار کردن جام جهانی و جذب توریست هستن. این بیخاصیتا اصلاً اهمیتی به فوتبال و آیندهاش نمیدن.
محمدرضا شاه اگه استادیوم آزادی رو نساخته بود، همین نیمچه فوتبال رو هم نداشتیم الان. وقتی زمین بازی نباشه، بازیکنی هم وجود نخواهد داشت.
هزینه ها از جیب من و شما جبران میشهماجرای شاهکاری که با همکاری عوامل دخیل در فوتبال ایران و شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی در ورزشگاه آزادی خلق و باعث آبروریزی در سطح جهانی شد را در مطلب زیر بخوانید:
(این رشته توئیت را کاربری به نام «یونس» منتشر کرده است)
«برای صرفه جویی در هزینه، چمن ورزشگاه آزادی را با آب دریاچه قایقرانی آزادی آبیاری کردند، چمن باکتری گرفت و هزینه اصلاحش 60 میلیارد برآورد میشود.
از سوی دیگر سطح آب دریاچه قایقرانی پایین آمده و قایقهای تیم ملی قایقرانی به گِل نشسته، تیم ملی قایقرانی از برنامههای تمریناتش مانده و هزینه جبران این برداشت آب حدود ۴۰ میلیارد پیشبینی شده چون...
برای بالا اومدن سطح آب دریاچه آزادی، از دریاچه چیتگر آب منتقل کردند، آب انتقال داده شده دارای لارو حشرات بوده و اکنون مجموعه آزادی پر شده از پشههای یک روزه...
حالا از آن طرف، سطح آب دریاچه چیتگر پایین آمده، در نتیجه ماهیهای دریاچه مُردند و جنازهشان روی آب آمده. بوی بد پوسیده شدن جنازهها و خورده شدنشان توسط سایر ماهیها و پرندهها باعث مسمومیت و مرگ آنها میشود که خساراتش هنوز برآورد نشده است.
همه اینها برای صرفه جویی ۵۰۰میلیونی....!»
هزینه؟؟سفره جدید پهن شده،منتها برای خودی هاهزینه ها از جیب من و شما جبران میشه