خرگوش چاق رو میگی؟به نقل از RoniJeng :برای دوستداران اين اعجوبه - که نه کسی به پاش خواهد رسيد و نه کسی قابل مقايسه با اوست.![]()
اميدوارم امسال دوباره درخششش را هم در جام جهانی و هم در بازيهای اروپايي ببينيم.
من از برزیل متنفرم مخصوصا از جوجه اردک زشت و خرگوش چاق ولی دیونه تیم ایتالیام و مطمئنم که دفاع بتونی ایتالیا بهترینهای دنیا را هم میخکوب میکنهبه نقل از bocelli :خرگوش چاق رو میگی؟![]()
من بی صبرانه منتظر بازی ایتالیا- برزیل هستم.ببین چطور آدریانو و رونالدو در کمند مدافعین ایتالیایی و تاکتیک مارچلو لیپی اسیر میشن. ببیینید من کی اینو گفتم.:happy:
کره جنوبی رو خوب اومدی:lol:به نقل از hwt :ميترسم باز ايتاليا بخوره به كره حذف شه .ديگه نياز نيست به برزيل بخوره.![]()
نه ديگه اصلا راه نداره . يادم نمياد برزيل از ژاپن باخته باشه تاحالا.به نقل از bocelli :کره جنوبی رو خوب اومدی:lol:
اگه ژاپن برزیلو حذف نکنه احتمالا تو مراحل بعدی با هم بازی میکنن :thumbsup:
پیش بینی برنده هم زیاد سخت نیست.آتزوری همیشه قهرمان و بدشانس در ضربات پنالتی!
ولی باز هم هیچ کس ریوالدو، نمیشه.چون کاملترین بازیکنی بود که تا حالا دیدم.شوت، پاس، ضربه ایستگاهی، سانتر، و از همه مهمتر فکر فوتبالش بی نظیر بود. نمی دونم کی با این بازیکن استثنایی پدر کشتگی داشت.به نقل از f@rshad_it :به نظر من رونالدینیو با همه عظمتش قابل مقایسه با رونالدوی بارسا نیست!
رونالدینیو کجا میتونه ریزه کاریهای رونالدو رو با توپ انجام بده؟
به نقل از SATpt :ولی باز هم هیچ کس ریوالدو، نمیشه.چون کاملترین بازیکنی بود که تا حالا دیدم.شوت، پاس، ضربه ایستگاهی، سانتر، و از همه مهمتر فکر فوتبالش بی نظیر بود. نمی دونم کی با این بازیکن استثنایی پدر کشتگی داشت.