• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روی سند ملک 700 میلیونی تا چقدر میشه وام گرفت ؟

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
سلام
دوستان کسی تا حالا روی سند وام گرفته
روی سند یه اپارتمان حدودا 700 میلیونی چقدر میشه وام گرفت؟

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
معمولا تا ٧٠ درصد ارزش کارشناسی
نظر رئیس و کارشناسی خیلی مهم

Sent from my iPhone using Tapatalk

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710

ملکی که 2.5 میلیارد ارزش داره چقدر و چطور میشه روش وام گرفت ؟ از چه بانکی ؟

021nima

Registered User
لایک‌ها
378

شما گرفتی تا حالا؟
الان مثلا من 400 میلیون بگیرم چقدر سودشه ؟ اقساطش چقدره حدودا ماهیانه

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
شما گرفتی تا حالا؟
الان مثلا من 400 میلیون بگیرم چقدر سودشه ؟ اقساطش چقدره حدودا ماهیانه

بستگی به بانک داره که وام چی باشه چند درصد باشه،
با سپرده یا نه بدون سپرده ،پلکانی باشه یا نباشه ،مدت بازپرداخت چقدر، مبلغ مسدودی داره یا نه
خیلی مدل های مختلفی داره
بهتره از بانک بپرسید

karbar20

Registered User
لایک‌ها
414
ربطی نداره ملک شما چقدر ارزش داره کارشناس بانک میاد ملک را ارزیابی و قیمت گذاری می کند بعد طبق نظر کارشناس 70 درصد آن را وام میدهند ولی اینطور نیست که کل 70 درصد یکجا بهتون وام بدهند به درآمدی که دارید در ماه نگاه می کنند و طبق آن بهتون وام میدهند
به طور مثال کارشناس یک ملک 1 میلیارد ارزشیابی می کند 700 میلیون وام می تونید بگیرید باید در آمد ماهانه شکا بالا باشه که بتونید کل 700 میلیون بهتون وام بدهند

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
بستگی به بانک داره که وام چی باشه چند درصد باشه،
با سپرده یا نه بدون سپرده ،پلکانی باشه یا نباشه ،مدت بازپرداخت چقدر، مبلغ مسدودی داره یا نه
خیلی مدل های مختلفی داره
بهتره از بانک بپرسید

کدوم بانک پیشنهاد میدین که راحت تر باشه

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
ربطی نداره ملک شما چقدر ارزش داره کارشناس بانک میاد ملک را ارزیابی و قیمت گذاری می کند بعد طبق نظر کارشناس 70 درصد آن را وام میدهند ولی اینطور نیست که کل 70 درصد یکجا بهتون وام بدهند به درآمدی که دارید در ماه نگاه می کنند و طبق آن بهتون وام میدهند
به طور مثال کارشناس یک ملک 1 میلیارد ارزشیابی می کند 700 میلیون وام می تونید بگیرید باید در آمد ماهانه شکا بالا باشه که بتونید کل 700 میلیون بهتون وام بدهند
از کجا درامد ماهانه رو میتونن تشخیص بدن کار من آزاد هست مثلا
مثلا برای 400 میلیون ماهی 4 5 میلیون بیشتره اقساطش یا نه؟

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
کدوم بانک پیشنهاد میدین که راحت تر باشه

حق انتخاب فکر نکنم داشته باشی
باید ببینید کدام بانک اصلا وام میدهد روی ملک شما با نه
سپرده گذاری کنید احتمالا بعد

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
از کجا درامد ماهانه رو میتونن تشخیص بدن کار من آزاد هست مثلا
مثلا برای 400 میلیون ماهی 4 5 میلیون بیشتره اقساطش یا نه؟
400 میلون مگر 200 قسط بدهند که قسطش 4 بشه ! وام بالای 5 سال عملا نداریم غیر از بانک مسکن ! پس حداقل با پارتی بازی و کمترین سود باید برجی 10 به بالا قسط بدین برای 400

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
همینطوری نیستش که روی سند خونه وام بدن
باید مشخص بشه کارتون چیه و منبع درآمدتون از کجاست
مثال :
برای 600 تومن وام 5 ساله با نرخ سود 27% شما باید ماهیانه حدود 17 تومن پرداخت بکنید .

از طرف دیگه اون 60 الی 70% باید پوشش دهنده اصل وام و سودش باشه ! یعنی اگه خونه 1 میلیارد باشه 600 تومن نمیدن . بلکه اصل وام و سودش باید به 600 برسه و اینطوری وامتون تقریبا حدود 350 اینطورا میشه .

باید ببینید چه بانکی الان روی سند وام پرداخت میکنه و شرایط بانک چیه . نحوه بازپرداخت ، تعداد اقساط و ...

بعضی از وام ها باید یه مبلغی رو سپرده بکنید یا یه مبلغی رو مسدود میکنن . توی این شرایط ممکنه به شما بگن نرخ سود مثلا 24% هستش ولی در عمل اگه حساب بکنید نرخ سود به بالای 30% ممکنه برسه !

**** به مثال از خودم بزنم ( الزاما همچین پلنی توی بانک وجود نداره ! ) : بانک به شما پیشنهاد میده که 100 میلیون رو 9 ماه سپرده بکن با نرخ سود 10% و بعد از 9 ماه مبلغ 180 تومن رو بردار با نرخ سالیانه 25% و طی 48 قسط !
**** اما در حقیقت واسه شما این اتفاق میافته :
100 تومن شما 9 ماه توی بانک بوده که نسبت به سود واقعی بانکی مثلا 20% به شما 10% پرداخت شده ، پس تا آخر ماه نه شما حدود 7.5 ضرر کردی > 7.500.000 هزینه اول
اون 180 رو باهات اینطوری حساب بکنن که 80 تومن پوله خودته و 20 تومنش بلوکه شده و 100 تومن هم وامته . بنابراین یه 20 تومن داری که 48 ماه بدون سود بلوکه میشه و در آخر 48 ماه عملا 21.472.000 ضرر کردی > 21.472.000 هزینه دوم
سود پرداختی وامت که 100 تومن بوده طی 48 ماه معادل 50 میلیون تومن > 50.000.000 هزینه سوم
حالا همین مسیر رو برعکس بری سود وامت 39.5% در میاد ! یعنی انگار شما 100 میلیون تومن وام گرفتی با نرخ سود 39.5% به ازای هر سال با بازپرداخت 48 ماهه !

این مثال رو واسه چی زدم ؟
بانک ممکنه با شما بازی بکنه و نرخ رو اینطوری افزایش بده بخاطر اینکه بانکها باید مطابق با قوانین بانک مرکزی اقدام به پرداخت سود روی سپرده ها و یا دریافت بهره روی وام ها بکنن و این بازی ها عملا جزء نرخ رسمی وام به حساب نمیاد که بانک مرکزی بخواد روشون دخالت بکنه یعنی هم نرخ سود حداکثر 20% هستش و هم نرخ وام حداکثر 25% ولی اگه بانک اینطوری وام بده که طبیعی هستش طی چند سال ورشکست میشه !

یه گزینه شما بانکه یه گزینه هم دفاتر تامین سرمایه غیر مجاز که اگه مزایا و معایب هر کدوم رو حساب بکنی دفاتر تامین سرمایه نسبت به بانک بهتره . دفتر هم فوری سرمایه پرداخت میکنه هم این بازی ها رو نداره و وقتی میگه نرخ سود 36% یعنی 36% !
من جای شما بودم از دفاتر تامین سرمایه استفاده میکردم . البته توی قدم اول سمت وام نمیرفتم مگه اینکه خیلی نیاز داشته باشم

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
پس با این شرایط نمیشه گرفت
یکی قبلا بهم گفته بود 200 میلیون گرفته ماهی 3 میلیون خورده ای قسطش هست البته من اون موقع دنبالش نبودم نپرسیدم ازش از کجا
حالا بعد از کرونا باید برم بپرسم ازش ببینم چطوری بوده شایدم الکی گفته

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
پس با این شرایط نمیشه گرفت
یکی قبلا بهم گفته بود 200 میلیون گرفته ماهی 3 میلیون خورده ای قسطش هست البته من اون موقع دنبالش نبودم نپرسیدم ازش از کجا
حالا بعد از کرونا باید برم بپرسم ازش ببینم چطوری بوده شایدم الکی گفته
مهر اقتصاد

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
نه چیزی در مورد مسدودی نگفت
بانکی نیست مدت زمانش بیشتر باشه بشه مثلا با ماهی 6 7 ت گرفت؟
وام بالای 60 ماه فقط وام مسکن بانک مسکن هست و یه سری وام های تعاونی اگر اشتباه نکنم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
بانک ملت روی سند ملک ماکزیمم تا ۳۰۰ میلیون وام میده با سود ۱۸٪ . بازپرداخت ماکزیمم ۵ ساله . تا جایی که اطلاع دارم اندازه ۳۰۰ میلیون نمیره رهن بانک بلکه کل ارزش ۶ دانگ میره رهن بانک .

بالا