معمولا تا ٧٠ درصد ارزش کارشناسی
نظر رئیس و کارشناسی خیلی مهم
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما گرفتی تا حالا؟معمولا تا ٧٠ درصد ارزش کارشناسی
نظر رئیس و کارشناسی خیلی مهم
شما گرفتی تا حالا؟
الان مثلا من 400 میلیون بگیرم چقدر سودشه ؟ اقساطش چقدره حدودا ماهیانه
کدوم بانک پیشنهاد میدین که راحت تر باشهبستگی به بانک داره که وام چی باشه چند درصد باشه،
با سپرده یا نه بدون سپرده ،پلکانی باشه یا نباشه ،مدت بازپرداخت چقدر، مبلغ مسدودی داره یا نه
خیلی مدل های مختلفی داره
بهتره از بانک بپرسید
از کجا درامد ماهانه رو میتونن تشخیص بدن کار من آزاد هست مثلاربطی نداره ملک شما چقدر ارزش داره کارشناس بانک میاد ملک را ارزیابی و قیمت گذاری می کند بعد طبق نظر کارشناس 70 درصد آن را وام میدهند ولی اینطور نیست که کل 70 درصد یکجا بهتون وام بدهند به درآمدی که دارید در ماه نگاه می کنند و طبق آن بهتون وام میدهند
به طور مثال کارشناس یک ملک 1 میلیارد ارزشیابی می کند 700 میلیون وام می تونید بگیرید باید در آمد ماهانه شکا بالا باشه که بتونید کل 700 میلیون بهتون وام بدهند
کدوم بانک پیشنهاد میدین که راحت تر باشه
400 میلون مگر 200 قسط بدهند که قسطش 4 بشه ! وام بالای 5 سال عملا نداریم غیر از بانک مسکن ! پس حداقل با پارتی بازی و کمترین سود باید برجی 10 به بالا قسط بدین برای 400از کجا درامد ماهانه رو میتونن تشخیص بدن کار من آزاد هست مثلا
مثلا برای 400 میلیون ماهی 4 5 میلیون بیشتره اقساطش یا نه؟
مهر اقتصادپس با این شرایط نمیشه گرفت
یکی قبلا بهم گفته بود 200 میلیون گرفته ماهی 3 میلیون خورده ای قسطش هست البته من اون موقع دنبالش نبودم نپرسیدم ازش از کجا
حالا بعد از کرونا باید برم بپرسم ازش ببینم چطوری بوده شایدم الکی گفته
اعتبار داره سند ملک ادم بذاره اونجا؟مهر اقتصاد
سندو که نمیذاری اونجا :دیاعتبار داره سند ملک ادم بذاره اونجا؟
چند ساله هست اقساطش ؟
پرسیدم اونم 5 ساله هست 400 ت ماهی 10 ت حدودا قسطش هستسندو که نمیذاری اونجا :دی
رهن بانک
سوال کن
الان رفتن زیر بانک سپه
خیلی خوبه . نگفت مسدود میکنه یا نه ؟پرسیدم اونم 5 ساله هست 400 ت ماهی 10 ت حدودا قسطش هست
نه چیزی در مورد مسدودی نگفتخیلی خوبه . نگفت مسدود میکنه یا نه ؟
وام بالای 60 ماه فقط وام مسکن بانک مسکن هست و یه سری وام های تعاونی اگر اشتباه نکنمنه چیزی در مورد مسدودی نگفت
بانکی نیست مدت زمانش بیشتر باشه بشه مثلا با ماهی 6 7 ت گرفت؟