• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روی يک سرور چه نرم افزارهايي نصب کنم

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من قراره يه برنامه ASP.NET 2.0 روی يه سيستم نصب کنم، که اين سيستم می خوا يه Valid IP داشته باشه و وارد اینترنت بشه.
حالا می خوام بدونم چه نرم افزارهایی لازمه برای امنيت سيستم نصب کنم چه آنتی ويروسی، چه آنتی اسپای و چه پورت هایی رو بايد ببندم، و کلا اينکه چکار کنم که سيستم با مشکل موجه نشه
درباره آنتی ویروس، آيا میشه يه آنتی ويروس لایسنس دار درست و حسابی خريد، که راحت update بشه و ...
لطفا کمکم کنيد

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
تا اونجا که من فهمیدم شما امنیت سرور براتون خیلی مهمه برای اینکار میتونید از برنامه های مخصوصش اعم از انواع آنتی ویروس ها و فایروال ها اتفاده کنید. در مورد لایسنس هم خوشبختانه اکثرشون با لایسنس هم پیدا میشن تو ایران (Bit defender, kaspersky و symantec رو کیدونم گیر میاد) میتونید بر حسب نیازتون یکیشون رو تهیه کنید

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رو سرور فقط چیزایی رو که واقعا ضروری هستند نصب کن! هر نرم افزار اضافه ای که نصب کنی ممکنه روی Performance سیستم تاثیر منفی بذاره و حتی از نظر امنیتی سیستم رو با مشکل مواجه کنه.
یه آنتی ویروس مطمئن مثل MC Affee Ent 8.5 هم میتونی بذاری. ولی بحث فایروال یه چیز دیگست! اگه فایروال سخت افزاری داری که کانفیگ اون رو باید درست کنی وگر نه دنبال یه فایروال نرم افزاری باید باشی. که روی یه سیستم دیگه قرار بگیره. و سرور شما پشت اون سیستم قرار بگیره. اگه این امکان رو هم ندارید از یه فایروال کلاینت استفاده کنید. بهتره با آنتی ویروس تون هم مچ باشه.

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از جوبهاتون
يه سوال ديگه؟
آيا درباره load balancing چيزی می دونيد؟
مرسی

alitaaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جوبهاتون
يه سوال ديگه؟
آيا درباره load balancing چيزی می دونيد؟
مرسی

SAlam Dusteh aziz
Are you using clusters? I mean do you want loadbalance cluster servers? or is it a Citrix Farm? or is it just a MS forest you want to load balance? The word load balancing has many meanings in IT networking, please clarify

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
مرسی از جوابنتون
قراره يک يا جند سيستم به ما بدهند که برنامه خودمون رو روی اونها نصب کنیم
برنامه قراره کاربرهای زیادی داشته باشه،
میخوام اگه يه وقت يکی از سیستم down شد بقیه بتونن به کارشون ادامه بدهند،
شما چه معماری ای رو پیشنهاد میدین

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما Domain اختصاصی دارید؟
اگه اینطوریه دوتا آی پی ولید استفاده کنید و رو دوتا سیستم ست کنید و در کنترل پنل دومینتون هم دوتا Name Server استفاده کنید که همون دو تا سیستمتون هستند.
امیدوارم منظور شما رو درست فهمیده باشم.

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
شما Domain اختصاصی دارید؟
اگه اینطوریه دوتا آی پی ولید استفاده کنید و رو دوتا سیستم ست کنید و در کنترل پنل دومینتون هم دوتا Name Server استفاده کنید که همون دو تا سیستمتون هستند.
امیدوارم منظور شما رو درست فهمیده باشم.

سلام
بله Domain هم داريم
آيا با اين کار، در صورت قطع شدن يکی از سرورها، ديگری بقيه کارها رو انجام میده؟

بالا