• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زبان و ادبیات انگلیسی

elila

Registered User
لایک‌ها
32
Life is but a walking shadow...
سلام دوستان
من ادبیات انگلیسی خوندم و خوشحال میشم بتونم به سوالای شما درباره این رشته جواب بدم. و ممنون میشم شما هم اطلاعاتتون رو در اختیارم بذارین.:)

elila

Registered User
لایک‌ها
32
اکثر آثار شکسپیر و نویسنده های بزرگ انگلیس رو دارم. هرکی خاست میفرستم واسش

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
so what did u study at university?!

it was all about English literature?!

betocheee

Registered User
لایک‌ها
53
سلام
من میخوام زبان انگلیسی رو خود اموز یاد بگیرم
کتاب اینترچنج زدر رو هم دورشو رفتمه به نظر شما برای یادگیری خود اموز از چه منابعی استفاده کنم
میخوام کتاب زرد و قرمز اینترچنج رو که دارم شروع کنم به خوندن اما میخوام کتابهای مکمل رو باهاشون بخونم
چون بیشتر بحث من سر مکالمه هست
با تشکر

elila

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
من میخوام زبان انگلیسی رو خود اموز یاد بگیرم
کتاب اینترچنج زدر رو هم دورشو رفتمه به نظر شما برای یادگیری خود اموز از چه منابعی استفاده کنم
میخوام کتاب زرد و قرمز اینترچنج رو که دارم شروع کنم به خوندن اما میخوام کتابهای مکمل رو باهاشون بخونم
چون بیشتر بحث من سر مکالمه هست
با تشکر

دوست عزیز برای اینکه مکالمه قوی بشه بهترین راه ومعقول ترین راه گوش دادن فراوونه. یه بچه دو سال تمام فقط گوش میده و بعد کم کم یاد میگیره حرف بزنه. شما سعی کنید لیسنینگ بیشتر کار کنید.اما چون ما عجولیم و میخایم سریعتر یاد بگیریم در کنار گوش دادن متن هم زیاد باید خونده بشه. کتابهای کمبریج آیلتس که ریدینگ دارن رو بخونید. در انتهای هر ریدینگ نظر خودتون رو به انگلیسی درباره متن بنویسید تا رایتینگ هم قوی بشه. کتابهای اینترچنج هم خوبه.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122
?Where did you major

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام .
ممنون که اطلاعاتتون رو به اشتراک میزارید . من یه سری پی دی اف داشتم که اول تا اخر از گرامر زبان گفته بود ( شاید بالای 1000 صفحه ) . خداییش این گرامرها چند درصدشون کاربردیه ؟ مثلا دیدی ما ایرانیا همینجوری شر و دور قاطی میکنیم . اصن جا فعل و فاعل و ... معلوم نیست . ولی فک کنم خارجیا به رعایت گرامر خیلی اهمیت بدند ، چند درصد گرامر هست که یاد گرفتنش نقش خیلی خیلی اساسی داره توی صحبت کردن ؟

بزار اینجوری بپرسم . چه مباحثی رو بلد باشیم میتونیم هر چند دست و پا شکسته توی زبان روی پای خودمون واستیم ؟ :)

مغسی مادام

elila

Registered User
لایک‌ها
32
سلام .
ممنون که اطلاعاتتون رو به اشتراک میزارید . من یه سری پی دی اف داشتم که اول تا اخر از گرامر زبان گفته بود ( شاید بالای 1000 صفحه ) . خداییش این گرامرها چند درصدشون کاربردیه ؟ مثلا دیدی ما ایرانیا همینجوری شر و دور قاطی میکنیم . اصن جا فعل و فاعل و ... معلوم نیست . ولی فک کنم خارجیا به رعایت گرامر خیلی اهمیت بدند ، چند درصد گرامر هست که یاد گرفتنش نقش خیلی خیلی اساسی داره توی صحبت کردن ؟

بزار اینجوری بپرسم . چه مباحثی رو بلد باشیم میتونیم هر چند دست و پا شکسته توی زبان روی پای خودمون واستیم ؟ :)

مغسی مادام

سلام. گرامر چرت ترین مبحثه زبانه. اونا هم مثل ما توی متنهاشون و مقالات و کتابا گرامر خیلی مهمه. خود شما یه متن فارسی بخونی جای فعل و فاعل درهم باشه گیج میشی. تو مکالمه بحث کلا فرق داره. واسه مکالمه چندتا چیز اصلیه گرامر رو بدونی دیگه کافیه. فقط کافیه که لغت بلد باشی و اصطلاح.
Bon Chance

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام. گرامر چرت ترین مبحثه زبانه. اونا هم مثل ما توی متنهاشون و مقالات و کتابا گرامر خیلی مهمه. خود شما یه متن فارسی بخونی جای فعل و فاعل درهم باشه گیج میشی. تو مکالمه بحث کلا فرق داره. واسه مکالمه چندتا چیز اصلیه گرامر رو بدونی دیگه کافیه. فقط کافیه که لغت بلد باشی و اصطلاح.
Bon Chance

بسیار ممنون .
برسیم به مرحله حفظ کردن لغت . بهترین روشها برای حفظ کردن لغت چیه ؟ کاری به روشهای تئوری که مطرح میشه ندارم ، اون چیزی که تجربه خودت بهت اثبات کرده .

elila

Registered User
لایک‌ها
32
بسیار ممنون .
برسیم به مرحله حفظ کردن لغت . بهترین روشها برای حفظ کردن لغت چیه ؟ کاری به روشهای تئوری که مطرح میشه ندارم ، اون چیزی که تجربه خودت بهت اثبات کرده .

فقط و فقط متن میتونه کمک کنه. کلمه باید توی متن خونده بشه نه با فلش کارت

بالا