I studied Eng literature. yesso what did u study at university?!
it was all about English literature?!
سلام
من میخوام زبان انگلیسی رو خود اموز یاد بگیرم
کتاب اینترچنج زدر رو هم دورشو رفتمه به نظر شما برای یادگیری خود اموز از چه منابعی استفاده کنم
میخوام کتاب زرد و قرمز اینترچنج رو که دارم شروع کنم به خوندن اما میخوام کتابهای مکمل رو باهاشون بخونم
چون بیشتر بحث من سر مکالمه هست
با تشکر
I studied Eng literature. yes
so did u love it?! or at least did u like it?!
coz everyone says its one the most difficult majors that only being desired can cover it to be finished
سلام .
ممنون که اطلاعاتتون رو به اشتراک میزارید . من یه سری پی دی اف داشتم که اول تا اخر از گرامر زبان گفته بود ( شاید بالای 1000 صفحه ) . خداییش این گرامرها چند درصدشون کاربردیه ؟ مثلا دیدی ما ایرانیا همینجوری شر و دور قاطی میکنیم . اصن جا فعل و فاعل و ... معلوم نیست . ولی فک کنم خارجیا به رعایت گرامر خیلی اهمیت بدند ، چند درصد گرامر هست که یاد گرفتنش نقش خیلی خیلی اساسی داره توی صحبت کردن ؟
بزار اینجوری بپرسم . چه مباحثی رو بلد باشیم میتونیم هر چند دست و پا شکسته توی زبان روی پای خودمون واستیم ؟
مغسی مادام
?Where did you major
Shahid Chamran University of Ahvaz
سلام. گرامر چرت ترین مبحثه زبانه. اونا هم مثل ما توی متنهاشون و مقالات و کتابا گرامر خیلی مهمه. خود شما یه متن فارسی بخونی جای فعل و فاعل درهم باشه گیج میشی. تو مکالمه بحث کلا فرق داره. واسه مکالمه چندتا چیز اصلیه گرامر رو بدونی دیگه کافیه. فقط کافیه که لغت بلد باشی و اصطلاح.
Bon Chance
So by studying this major at university u could talk well or u did it yourself and university was suck?
Sent from my Awesome LG P713
بسیار ممنون .
برسیم به مرحله حفظ کردن لغت . بهترین روشها برای حفظ کردن لغت چیه ؟ کاری به روشهای تئوری که مطرح میشه ندارم ، اون چیزی که تجربه خودت بهت اثبات کرده .