واسه کسی که نون بقیه رو آجر میکنه حقشه، به نظر من همه ی کاربرهاشون هم باید ازش شکایت کنن واسه عدم امنیتشون
زرین پال کسی رو بیکار نکرد علت فیلتر شدن درگاههای پرداخت درگاه دادن به سایتهای فروش وی پی ان و پیش بینی فوتبال بود الان هم بری توی سایت های پیش بینی فوتبال ثبت نام کنی برای واریز درگاه پرداخت دارن ولی زرین پال از اول هم سخت گیری میکرد و مدارک میخواست الان پنج ساله استفاده میکنم مشکل امنیتی نداشته فقط دوبار فیلتر شده اونم بخاطر فیلترینگ دسته جمعی درگاه های پرداخت بوده .زرین پال کسب و کار کلی ادم بیگناه رو چند سال پیش خراب کرد با آشنا هایی که توی فتا و فیلترینگ داشت زد کلی درگاه پرداخت رو فیلتر کرد.
نون کسی رو آجر نکرد بی اطلاعی شما نسبت به این موضوع عجیب نیستواسه کسی که نون بقیه رو آجر میکنه حقشه، به نظر من همه ی کاربرهاشون هم باید ازش شکایت کنن واسه عدم امنیتشون
مثه اینکه ناراحتی استارتاپ ها تو ایران ازطرف مردم حمایت میشن ؟؟زرین پال کسی رو بیکار نکرد علت فیلتر شدن درگاههای پرداخت درگاه دادن به سایتهای فروش وی پی ان و پیش بینی فوتبال بود الان هم بری توی سایت های پیش بینی فوتبال ثبت نام کنی برای واریز درگاه پرداخت دارن ولی زرین پال از اول هم سخت گیری میکرد و مدارک میخواست الان پنج ساله استفاده میکنم مشکل امنیتی نداشته فقط دوبار فیلتر شده اونم بخاطر فیلترینگ دسته جمعی درگاه های پرداخت بوده .
من نمیدونم چرا توی ایران استارتاپ ها از طرف مردم این قدر حمایت میشن؟!!!!
شما دیگه خیلی پرتی من طعنه زدم اون همه علامت سوال نشون دهنده استفهام انکاری هستمثه اینکه ناراحتی استارتاپ ها تو ایران ازطرف مردم حمایت میشن ؟؟
آدمو یاد صنف تاکسی ها میندازی که اومدن برعلیه اسنپ اعتراض کردن ...
دوست عزیز شما از کجا میدونی زرین پال به سایت های فوق درگاه نداده ؟زرین پال کسی رو بیکار نکرد علت فیلتر شدن درگاههای پرداخت درگاه دادن به سایتهای فروش وی پی ان و پیش بینی فوتبال بود الان هم بری توی سایت های پیش بینی فوتبال ثبت نام کنی برای واریز درگاه پرداخت دارن ولی زرین پال از اول هم سخت گیری میکرد و مدارک میخواست الان پنج ساله استفاده میکنم مشکل امنیتی نداشته فقط دوبار فیلتر شده اونم بخاطر فیلترینگ دسته جمعی درگاه های پرداخت بوده .
من نمیدونم چرا توی ایران استارتاپ ها از طرف مردم این قدر حمایت میشن؟!!!!
دوست عزیز شما از کجا میدونی زرین پال به سایت های فوق درگاه نداده ؟
در کل دنیا این موضوع حل شده است شخصی که درگاه داده است مقصر نیست
در ضمن شما از دنیا عقب هستید
http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=110380
آقای امیری ماشاالله همه جا فعال هستید نمیدونستم انقدر پشت کار دارید : )عقب و جلوشو نمیدونم شاید من عقب دنیام ولی زرین پال تا حالا که پول منو داده توی اون لینکی هم که دادی نوشته پول ملت رو نداده ملت رو نمیشناسم ولی پول من رو تا حالا پرداخت کرده
عقب و جلوشو نمیدونم شاید من عقب دنیام ولی زرین پال تا حالا که پول منو داده توی اون لینکی هم که دادی نوشته پول ملت رو نداده ملت رو نمیشناسم ولی پول من رو تا حالا پرداخت کرده
خواستم بگم امیری جان مثل دهه 80 خیلی تابلو کار میکنی که دوستان زودتر به موضوع اشاره کردنعقب و جلوشو نمیدونم شاید من عقب دنیام ولی زرین پال تا حالا که پول منو داده توی اون لینکی هم که دادی نوشته پول ملت رو نداده ملت رو نمیشناسم ولی پول من رو تا حالا پرداخت کرده
pay.irجایگزین زرین پال چی پیشنهاد میکنید