بله بله
خوشم میاد مادر طبیعت اون خوباشم نشونه رفته همونایی که بی تفاوت از کودک کار میگذرن و خونه هاشون از خونه های امریکا هم گرونتر شده
مشاهده پیوست 1255741
جنگ زرگری و نخنمای تهرانی شهرستانی برا من راه ننداز افتک خان خودت میدونی من پا به این خزعبلات و تعصبات نمیدم و منظورم چیزی دیگه ایستسیاه نمایی نکن. تهرانی ها عموما از شهرستانی ها مهربون تر و دلرحم تر هستن. میگی نه، از خیریه ها آمار بگیر. همین که کودک کار در تهران وجود داره، یعنی مردم ازشون چیز میخرن.
زرگری نیست. جدی گفتم. شما فشار عصبی و مالی که روی تهرانی ها هست رو ببین. بعد وقتی مقایسه کنی می بینی که خیلی خوب دارن رفتار میکنن.جنگ زرگری و نخنمای تهرانی شهرستانی برا من راه ننداز افتک خان خودت میدونی من پا به این خزعبلات و تعصبات نمیدم و منظورم چیزی دیگه ایست
کجا؟ کی؟زلزله اومد مشاهده پیوست 1260610
من ساعت 11 و 16 دقیقه احساس کردم توی شمال تهران. خیلی کوتاه بود، خیلی هم خفیف. شاید 2.5 ریشتر بود به مدت یک ثانیهکجا؟ کی؟
نمیدونم من که احساس نکردم چیزی هم ندیدم تو اخبار/من ساعت 11 و 16 دقیقه احساس کردم توی شمال تهران. خیلی کوتاه بود، خیلی هم خفیف. شاید 2.5 ریشتر بود به مدت یک ثانیه
مرد حسابی 2.5 رو مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران به زور ثبت میکنه تو چطور فهمیدیمن ساعت 11 و 16 دقیقه احساس کردم توی شمال تهران. خیلی کوتاه بود، خیلی هم خفیف. شاید 2.5 ریشتر بود به مدت یک ثانیه
مرد حسابی 2.5 رو مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران به زور ثبت میکنه تو چطور فهمیدی
مرد حسابی 2.5 رو مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران به زور ثبت میکنه تو چطور فهمیدی
خیلی کوتاه بود. کلا 2 ثانیه طول کشید، اما شدید بود. شاید حدود 4 ریشتر من احساس کردم. حالا باید ببینیم مرکزش کجا بوده
گزارش مقدماتی زمینلرزه
بزرگی: 3.9
محل وقوع: مرز استانهای تهران و مازندران - حوالی بومهن
تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: 1400/05/24 17:11:49
طول جغرافیایی: 51.87
عرض جغرافیایی: 35.82
عمق زمینلرزه: 8 کیلومتر
نزدیکترین شهرها:
9 کیلومتری بومهن (تهران)
9 کیلومتری رودهن (تهران)
10 کیلومتری پرديس (تهران)
نزدیکترین مراکز استان:
44 کیلومتری تهران
80 کیلومتری كرج
احتمالا چون من توی هلیکوپتر شخصیم بودم زلزله رو احساس نکردمتوی شمال تهران.
سر صب لرزید بعد ساعت 2.5 بعدازظهر خبر میدی؟!سر صب لرزید یکم انگار
کم لرزید اهمیت نداشت زود بگمسر صب لرزید بعد ساعت 2.5 بعدازظهر خبر میدی؟!