اتفاقا خطرناکترین گسل تهران همین گسل مشا است و فکر میکنم حدود ۲۰۰ کیلومتر طول دارد و یکی از خطرناکترین گسل های ایرانهظاهراً مربوط به گسل منشاء بوده. امیدوارم گسل های شمال تهران و ری فعال نشن . فقط معلوم نیست اصلی بوده یا پیش لرزه ؟
اصلا نمیشه پیشبینی کرد که اون چون ۵,۱ بوده اصلی بوده. شاید خدایی نکرده بعدیش مثلا ۷ باشه و این ۵,۱ پیش میشه اونوقتظاهرا یک پس لرزه 2.5 هم داشته . پس احتمالا5.1 اصلی بوده . فقط امیدوارم گسل شمال تهران فعال نشه چون به گسل مشا وصل هست .
مشاهده پیوست 1177656
اتفاقا خطرناکترین گسل تهران همین گسل مشا است و فکر میکنم حدود ۲۰۰ کیلومتر طول دارد و یکی از خطرناکترین گسل های ایرانه
ادیت:۲۰۰ کیلومتر
جو نده بگیر بووووخواباصلا نمیشه پیشبینی کرد که اون چون ۵,۱ بوده اصلی بوده. شاید خدایی نکرده بعدیش مثلا ۷ باشه و این ۵,۱ پیش میشه اونوقت
رویا توروخدا خیلی مواظب خودتو بقیه باشهمه ش میگن ایشالا اتفاقی نمیفته!! انگار با ایشالا ماشالا ، مشکل حل میشه
حاچ حصین گسل را با ذکر مثال و رسم شکل به ما توضیح میدی چیهاتفاقا خطرناکترین گسل تهران همین گسل مشا است و فکر میکنم حدود ۲۰۰ کیلومتر طول دارد و یکی از خطرناکترین گسل های ایرانه
ادیت:۲۰۰ کیلومتر
از لحاظ تعداد جمعیت ساکنین درسته اما گسل مشا به این دلیل خیلی خطرناکه چون قابلیت رخ دادن زلزله های خیلی بزرگ توش ممکنهالان ظاهرا مشا فعال شده . واسه همین گفتم امیدوارم گسل شمال تهران فعال نشه . ضمن این که گسل شمال تهران مناطق 1 تا 5 رو در بر میگیره و به سایر مناطق هم نزدیکه . یعنی جمعیت بسیار بیشتری رو تحت تاثیر قرار میده .
تا الان 8 پس لرزه اومده که بزرگترینش 4 ریشتر بوده و احتمال زیاد 5.1 اصلی بوده .
به قول رویا ایشالا ماشالا موشکل پیش نمیاد مرداد خانحاچ حصین گسل را با ذکر مثال و رسم شکل به ما توضیح میدی چیه
یکی دیگه هم همینو بهم گفت ! خیلی کظم غیظ کردم نزدمش . البته فاصله ی زیادم بی تاثیر نبودرویا توروخدا خیلی مواظب خودتو بقیه باش
امیدت فقط به خدا باشه ایشالا مشکل حل میشه
حاجی دل از تهران بکن بیا پیش خودمبه قول رویا ایشالا ماشالا موشکل پیش نمیاد مرداد خان
البته منظور من از زلزله اصلی در یک بازه زمانی ۲۴ ساعته بوده. با توجه به تعداد و بزرگی باقی زلزله ها احتمالا ۵.۱ زلزله اصلی بوده.از لحاظ تعداد جمعیت ساکنین درسته اما گسل مشا به این دلیل خیلی خطرناکه چون قابلیت رخ دادن زلزله های خیلی بزرگ توش ممکنه
زلزله ۹ ریشتری ۲۰۰۴ که منجر به سونامی پر تلفاتی شد زلزله اصلیه زلزله ای بود که یک سال قبلش همونجا اومده بود حدود ۷ ریشتر. یعنی اصلا نمیشه تشخیص داد که این اصلی بوده مگر اینکه زلزله بعدی بزرگتر نباشه که در اونصورت این زلزله میشه پیش لرزه ی اون بزرگتره
واقعا ایشالا که خدا بخیر بگذرونه
درسته ولی من اون مثال بزرگ رو زدم که بگم بازه زمانی مشخصی نداره این موضوعالبته منظور من از زلزله اصلی در یک بازه زمانی ۲۴ ساعته بوده. با توجه به تعداد و بزرگی باقی زلزله ها احتمالا ۵.۱ زلزله اصلی بوده.
مرداد جونِ داداش تو حال میکنی بهترین جاییحاجی دل از تهران بکن بیا پیش خودم