• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زمان رفع فیلتر چند روزه

toorej

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ssl باعث میشه رتبه شما در موتورهای حستجو هم بهتر بشه
بازدید کم شده باید بدید بررسی کنن
جواب تیکت اصولا نمیدن یا خلی دیر میدم - ما یکبار زدیم 1.5 ماه بعد جواب دادن باز نمیشه باید کل سایت رو حذف کنید!
بازدید بخاطر فیلتر شدن اومده پائین مخصوصا بازدید صفحات و ای پی این اتفاق بعد از فیلتر شدن سایت افتاده
فک کنم زنگ هم بزنم درست جواب ندن ،نمیدونم بخدا دیگه چکار کنم

rabis

Registered User
لایک‌ها
84
بی خیال شو برادر - برو رو دامین جدید ، راحت

rabis

Registered User
لایک‌ها
84
خواهش میکنم
دامین جدید که فعلا فیلتر نشده برای کسانی که دیدم

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
بازدید بخاطر فیلتر شدن اومده پائین مخصوصا بازدید صفحات و ای پی این اتفاق بعد از فیلتر شدن سایت افتاده
فک کنم زنگ هم بزنم درست جواب ندن ،نمیدونم بخدا دیگه چکار کنم
ریدایرکت کردید؟
چند روزی صبر کنید تا لینکهای جدید توی گوگل جایگزین بشند، بازدیدتون برمیگرده.
شاید مقداری افت کنید ولی ممکنه که به امار قبلی برگردید.

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
رفع فیلتر از 1 روز تا 1 ماه طول میکشه اگه ارتباط بزنید سریع تر انجام میشه اگه بیشتر مطالبی که مورد داره رو حذف کنید ( حتی کوچکترین ایراد هم داشته باشه پاک کنید ) زودتر هم انجام میشه ...
در مورد دلیل فیلترینگ هم باید گفت که لوگو ساماندهی دلیلش هست که از دو ماه پیش به همه گفته بودن لوگو باید بگیرین مثل اینکه دارن عملیش میکنن و بیشتر سایت ها دارن لوگو میگیرن که مصیبیتی هستش برای خودش ...

xenoox01

Registered User
لایک‌ها
56
دوست عزیز طبق تجربه ای که سال پیش داشتم بهتون پیشنمهاد میکنم کل سایتتون رو پاک کنید (یه بک آپ بگیرید)
بعد 40-50 تا مطلبی که مطمئنی مشکل نداره مثل اهنگ سالار عقیلی محسن چاوشی و... رو بزاری (کلیه فایلهای قدیم رو هم از دسترس خارج کن - کافیه پوشه ها رو رینیم کنی)
اینطوری زود از فیل خارج میشی
از فیلتر در اومدی بک اپ رو ریستور کن و کلا مطالبتو بازنگری کن که زود دوباره فیل نشی
من رفع فیلترم یه ماه طول کشید چون سه بار درخواست دادم و هر بار یه چیزی پیدا میکردن از عکس ها گرفته تا مطالب و حتی فایل آهنگ

toorej

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
رفع فیلتر از 1 روز تا 1 ماه طول میکشه اگه ارتباط بزنید سریع تر انجام میشه اگه بیشتر مطالبی که مورد داره رو حذف کنید ( حتی کوچکترین ایراد هم داشته باشه پاک کنید ) زودتر هم انجام میشه ...
در مورد دلیل فیلترینگ هم باید گفت که لوگو ساماندهی دلیلش هست که از دو ماه پیش به همه گفته بودن لوگو باید بگیرین مثل اینکه دارن عملیش میکنن و بیشتر سایت ها دارن لوگو میگیرن که مصیبیتی هستش برای خودش ...
آره به منم گفتن نماد بگیر اگر نگیری فیلتر میشی تو خود سایت ساماندهی،آخه سایتای بزرگ فیلتر نمیشن ما باید فیلتر بشیم بخاطر نماد؟
بنظرتون میشه از این باشه؟عجبا

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
آره به منم گفتن نماد بگیر اگر نگیری فیلتر میشی تو خود سایت ساماندهی،آخه سایتای بزرگ فیلتر نمیشن ما باید فیلتر بشیم بخاطر نماد؟
بنظرتون میشه از این باشه؟عجبا
نماد یا لگو؟

toorej

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به من می گه برو از دو جا مجوز بگیر.
رفتم دیدم مراحلش دنگ و فنگی داره.
باید هر دو رو حضوری برم تهران ظاهرا.
خیر نیاز به مراجعه حضوری نیست به بنده گفتن اینجا (saramad.ir) ثبت نام کنم و مدارک لازم رو براشون اسکن کنم و بفرستم
انقد مدارک نیاز داشت یکیش گواهی عدم سوء پیشینه که من کلا بی خیال صرف وقت و هزینه توی نت شدم و دارم سایت رو میبندم

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
خیر نیاز به مراجعه حضوری نیست به بنده گفتن اینجا (saramad.ir) ثبت نام کنم و مدارک لازم رو براشون اسکن کنم و بفرستم
انقد مدارک نیاز داشت یکیش گواهی عدم سوء پیشینه که من کلا بی خیال صرف وقت و هزینه توی نت شدم و دارم سایت رو میبندم
به نظرم کلا هدفشون همینه.
این قدر اذیت کنن تا مردم بیخیال سایت زدن بشن.
برن تو تلگرام که تو مشتشون باشه.
کجای دنیا این قدر مدارک می خوان برای یه سایت زدن.

toorej

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به نظرم کلا هدفشون همینه.
این قدر اذیت کنن تا مردم بیخیال سایت زدن بشن.
برن تو تلگرام که تو مشتشون باشه.
کجای دنیا این قدر مدارک می خوان برای یه سایت زدن.
دوست عزیز تلگرام هم کانالهای با تعداد عضو بالا باید در ساماندهی ثبت نام کنن و لوگوی اعتماد بگیرن این هم تصویب شده

toorej

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اگر خدا بخواد امروز رای موافقت مشروط رو گرفتم انشالله بزودی رفع بشه این مشکل

بالا