electronic
Registered User
دوستان کسی آهنگ تیتراژ کارتون "زنان کوچک" رو داره! (مال چند سال پیشه البته پارسال هم پخش میشد.شبکه ی 2 ساعت 6!!)
:blink:به نقل از electronic :دوستان کسی آهنگ تیتراژ کارتون "زنان کوچک" رو داره! (مال چند سال پیشه البته پارسال هم پخش میشد.شبکه ی 2 ساعت 6!!)
راست میگی ها!!!(البته خودمونیم یه ترفند زیرکانه بود تا ملت جذب بشن وگرنه من که اصلا اسم و رسم و زمان پخش کارتونها یادم نرفته!)به نقل از hwt ::blink:
زنان كوچك كه مال شبكه ي 1 بود:blink:
نبود ؟!
:blink:به نقل از ali-boofaloo :سابيليك
الكتريكي عزيز اين آهنگرو سوزان وگا هم خونده.....
با اين اسم اگه سرچ كني گير مياد....منتها اسپلشرو بلت نيستم :
suzan wega? :blink:
suzan vega? :blink:
susan wega? :blink:
susan vega? :blink:
اصلا از آزاليا بپرس (هم فال هم تماشا )
ممنون
ممنون علی جان متاسفانه پیدا نکردم.می گم ها مطمئنی این همونیه که من می خوام آخه اون آهنگ که خواننده نداشت.لااقل من اینجوری شنیدم.به نقل از ali-boofaloo :سابيليك
الكتريكي عزيز اين آهنگرو سوزان وگا هم خونده.....
با اين اسم اگه سرچ كني گير مياد....منتها اسپلشرو بلت نيستم :
suzan wega? :blink:
suzan vega? :blink:
susan wega? :blink:
susan vega? :blink:
اصلا از آزاليا بپرس (هم فال هم تماشا )
ممنون
جریان چیه رو ازالیا حساس شدی؟به نقل از خوبی کن ::blink:
:hmm: :hmm: :hmm:
به نقل از electronic :جریان چیه رو ازالیا حساس شدی؟
البته اگر هم امر به معروف می خوای بکنی یه بحث دیگه ست.خیلی هم خوبه.
آهان راستيبه نقل از خوبی کن :
خواهر بنده است درخدمت باشيم
آقا شما خيال كردي آزاليا عينه آواتوراش ميمونه؟ :blink:به نقل از خوبی کن :
بوفالو حرف دهنتو بفهم که چه شکري داري ميخوريها اخرين دفعه باشهبه نقل از ali-boofaloo :آقا شما خيال كردي آزاليا عينه آواتوراش ميمونه؟ :blink:
بابا زنان كوچ اونه كه چندتا ابجين بعد جنگ ميشه از شهرشون ميرن و اينا:blink:به نقل از ali-boofaloo :آهان راستي
من تو شك افتادم كه اين همون آهنگ باشه
يكم از داستانشو تعريف كن : هموني كه پرين و پاريكال و پا كوتاه اينا بودن؟ :blink:
اگه آره ميتونم برات گيرش بيارم.
بابا کوتاه بیا ما مخلص همه هستیم دربست! (خوبی کن و جدی نگیر)به نقل از خوبی کن :
دستت درد نکنه علی جان اتفاقا من دنبال آهنگ اون سریال هم هستم.(با خانمان بود فکر کنم.) همون پرین و پاریکال و اون کارخونه ی نساجی.اما زنان کوچک یکی دیگه بود همونی که hwt گفت.اگه برام جور کنی که خیلی خوشحال می شم.به نقل از ali-boofaloo :آهان راستي
من تو شك افتادم كه اين همون آهنگ باشه
يكم از داستانشو تعريف كن : هموني كه پرين و پاريكال و پا كوتاه اينا بودن؟ :blink:
اگه آره ميتونم برات گيرش بيارم.
آقا ايميلتو بده تا برات ميلش كنم....mp3 هستشبه نقل از electronic :دستت درد نکنه علی جان اتفاقا من دنبال آهنگ اون سریال هم هستم.(با خانمان بود فکر کنم.) همون پرین و پاریکال و اون کارخونه ی نساجی.اما زنان کوچک یکی دیگه بود همونی که hwt گفت.اگه برام جور کنی که خیلی خوشحال می شم.
شرمنده اگه شما رو ناراحت كردم.به نقل از Azalia :1 - خوبي جانم خودتون رو ناراحت نكنين ايشون از ديد خودشون به نكته خوبي اشاره كردن ! چون متاسفانه يك مقدار از مرحله پرت هستن
2- دوست عزيز ! آقاي بوفالو افرادي كه منو ديدن ( در اينترنت - كه زياد هم نيستن به دليل علاقه من به حفظ حريم خودم ) قضاوت هم كرده اند و شما خودتون رو ناراحت نكنيد و مهم اين استكه من و اطرافيانم در فراي آواتور و اينترنت و اين مسايل بسيار راضي و خوشنود هستيم
و من پستي كه در بالا زديد رو ديده بودم ولي متاسفانه متوجه نشدم منظور شما چيه اينه كه جوابي هم ندادم
و دوست هم ندارم كه جو رو متشنج كنم
شما هم حد و حريم خودتون روبدونيد
مرسي