راستش من تا حالا سه تا آواتار از تو ديدم.يكي قبل از عيد بود كه يه عكس نسبتا كوچيك از يه خانوم بود كه يه كلاه فكر كنم صورتي به سر داشت.بعد از عيد هم عكس يه خانوم كلاه به سر ديگه بود منتها اين دفعه بزرگتر و واضحتر.آواتار سومي هم كه من ديدم همين آواتار فعليته.حالا اگه عكس ديگه اي هم بوده من بي خبرم.منظورم از آواتار نو هم دوميه.گر چه اونقدر ها هم نو نبود و فكر كنم حداقل يكي دو ماهي اونو داشتي.به نقل از Azalia :دوست جان دكتر جان
كدوم آواتار نو رو ميگي ؟
اولا :happy:به نقل از Azalia :راستش فكر كنم تا حالا 4 تا آواتار داشتم اوليش چون خيلي نامفهوم بود فكر نكنم هيشكي يادش باشه
دومي هم natalia vodianova بود
سومي هم بعضي ها ميشناسن
دومن مرسي
و من فكر ميكنم آواتار شما خيلي جذاب هست و فكر كنم فقط همين آواتار از شما رو ديدم تا حالا
4- ! ]vh [hgf , lkpwv ftvn isj
!!!! :lol:
آها! يعني "چرا جالب و منحصر بفرد هست " رو اينجوري مينويسن؟! " ! ]vh [hgf , lkpwv ftvn isj !!!! " ببخشيد! من نميدونستم! :happy:به نقل از Azalia :اولن! :happy:
چهارمن ! پرسيدم كه!
چرا جالب و منحصر بفرد هست بنظرت ؟
:happy:
ممنون سفید جان یه چرخی میزنم ببینم پیدا می کنم آخه این اقا علی گلمون گفت دارمش ایمیل بده خوب لابد وقت نکرده.به هر حال.....به نقل از Spiro :الكترونيك جان اون آهنگ پرين و اسم خوانندش اينه
Suzanne Vega - Toms Diner
آقا همين الان برات فرستادم(پاريكالرو ميگما همون tom's dinner)به نقل از electronic :می گم همه با هم گفتمان کردن اما این آهنگ زنان کوچک به دستم من نرسید.علی آقا ایمیلمو فرستادم اگه آهنگو پیدا کردین خوشحال میشم برام بفرستین.
ممنون علي جان دستت درد نكنه.راستي اون ايميل جواب نميده.به نقل از ali-boofaloo :آقا اين بيل گيتز هي ميل ميزنه ميگه آرنيان - بلاگ تو ياهو سي ا يو كي :blink: وجود نداره
يه ايميل ديگه بده.
1. :happy:به نقل از Azalia :1- بله فكر كنم بس باشه :happy:
2- عجب ذهن تحليل گري داري بيخود نيست دوست جان دكتر جان هستي
3 - -
4- :lol:
ارسال شدبه نقل از electronic :ممنون علي جان دستت درد نكنه.راستي اون ايميل جواب نميده.
parnian_blog[at]yahoo.co.uk
خوب اگه نمیشه به این نشانی بفرستی ممنون میشم.البته اگه لینک مستقیم داره یا جایی رو اینترنت گذاشتی که خیلی بهتر میشه.به هر حال ممنون.
به نقل از electronic :ممنون سفید جان یه چرخی میزنم ببینم پیدا می کنم آخه این اقا علی گلمون گفت دارمش ایمیل بده خوب لابد وقت نکرده.به هر حال.....
معذرت می خوام عزیز یه لحظه با سفید اشتباه گرفتم.به هر حال علی جان زحمتشو کشیدن.منم همون سرعت لاکپشتی رو دارم.چه میشه کرد...به نقل از Spiro :الكترونيك جان من اسپيرو بيدم نه سفيد عزيزمون
با اين سرعت لاكپشتي منم جرات يه همچين كاريو ندارم و الا چاكرتم بودم