خداييش حالا كي به اينها اجازه داده بخونن؟ مگه دست فدراسيون فوتبال ر كشور نيست؟به نقل از sinaarian :اما قبول کنیم که در حق آرش و علیگیتر نامردی کردند. اول با اینها صحبت شده بود که آهنگ کشور ایران را بخونند و بعد با جو سازی هایی که شد قرار شد عصار بخونه
گل گفتي :دي حيف اينجا تنكس نداره :ديبه نقل از daftarekhaterat :خداييش حالا كي به اينها اجازه داده بخونن؟ مگه دست فدراسيون فوتبال ر كشور نيست؟
اصلا میدونی این تاپیک برای چی افتتاح شده؟خداييش بد نخوندن . كيفيت خوبشو دانلود كنيد بعد نظر بديد (sub يادتون نره).
به نقل از hwt :گل گفتي :دي حيف اينجا تنكس نداره :دي
به نقل از ErfanOnline :اصلا میدونی این تاپیک برای چی افتتاح شده؟
با کیفیتش ریمیکس شده توسط دی جی عرفان
Dj Erfan New Allbum
15/12/84
آرش و دی جی علیگتور و دی جی عرفان(دمو)
دی جی نگار(نگار 5 ساله)و دی جی عرفان(دمو)منو دوست داشته باشNew!
دی جی حامد حاکان و دی جی عرفان(دمو)میرن آدماNew!19/12/84
بنیامین و دی جی عرفان(کامل)عاشق شدم New!22/12/84
Technoo Dj Erfan -Demo- Best Bus
به نقل از sinaarian :اما قبول کنیم که در حق آرش و علیگیتر نامردی کردند. اول با اینها صحبت شده بود که آهنگ کشور ایران را بخونند و بعد با جو سازی هایی که شد قرار شد عصار بخونه
من چند روز پیش یک مصاحبه تلوزیونی با رئیس سازمان تربیت بدنی دیدم که خبرنگار ازش پرسید که:به نقل از daftarekhaterat :خداييش حالا كي به اينها اجازه داده بخونن؟ مگه دست فدراسيون فوتبال ر كشور نيست؟
موسیقی که می خواهند بسازند باید انچنان پر شور و هیجان و تکان دهنده باشه که وقتی گوش می کنی به پرواز دربیای یا حتی وقتی مثلا بازیکن تیم ملی هم گوش می کنه نیرو بگیره یا اون تماشاچی .باید طوری باشه که وقتی شخصی از نظر روحی درشرایط خیلی بدیه و مثلا قصد خودکشی داره وقتی این موزیک رو گوش می کنه تکان بخوره. اصلا فراموش کنه چه قصدی داشته موزیکی که دی جی علی با ارش ساخنه اند اصلا در حد تیم ملی ایران نیست . یک اهنگ کودکانه در حد برنامه کودک و نوجوان سیما است خیلی نا امید کننده است .لزومی نداره پیچیده باشه. ولی باید شارژ بکنه! یه چیزی مثا اهنگ Nadia Feat Smartzee - Tous ces mots
به نقل از roje_aria79 :دوستان عزیز
بزرگ مرد موسیقی سنتی ایران چونان نگینی در این عرصه موسیقی بیهمتاست ولی اینکه جای موسیقی سنتی در آلمان ودر جام جهانیه نمیدونم.
شاید بعضی ها میخوان از استاد و شهرتش سو استفاده کنن.
خواهش میکنم از این دید به قضیه نگاه کنید[
اينكه شجريان براي تيم ملي خوانده باشه اصلا عجيب نيست.من نميدونم چرا فكر ميكنيد موسيقي سنتي با انجام چنين كارهايي جوردرنمياد در همه دنيا همواره براي چنين رويدادهاي بزرگي از هنرمندان بزرگ استفاده ميكنند مثلا در همين المپيك زمستاني در مراسم افتتاحيه پاوراتي(بزرگترين خواننده اپرا در جهان) مراسم اجرا كرد كه اتفاقا يكي از پرطرفدارترين قسمت هاي آن بود حال هرچي باشه جام جهاني بزرگترين رويداد ورزشيه
به نقل از bondar :به نقل از roje_aria79 :دوستان عزیز
بزرگ مرد موسیقی سنتی ایران چونان نگینی در این عرصه موسیقی بیهمتاست ولی اینکه جای موسیقی سنتی در آلمان ودر جام جهانیه نمیدونم.
شاید بعضی ها میخوان از استاد و شهرتش سو استفاده کنن.
خواهش میکنم از این دید به قضیه نگاه کنید[
اينكه شجريان براي تيم ملي خوانده باشه اصلا عجيب نيست.من نميدونم چرا فكر ميكنيد موسيقي سنتي با انجام چنين كارهايي جوردرنمياد در همه دنيا همواره براي چنين رويدادهاي بزرگي از هنرمندان بزرگ استفاده ميكنند مثلا در همين المپيك زمستاني در مراسم افتتاحيه پاوراتي(بزرگترين خواننده اپرا در جهان) مراسم اجرا كرد كه اتفاقا يكي از پرطرفدارترين قسمت هاي آن بود حال هرچي باشه جام جهاني بزرگترين رويداد ورزشيه