CYB3R
Registered User
پول ارسال رو میگیرن ، دیگه این 50 برای چی هست ؟ :blink:
میشد همچین چیزی را حدس زد
فروش فروشگاههای حقیقی خیلی اومده پایین و پایین تر هم میاد مطمعن باشید این 50 تومن نمیمونه و در اینده مالیات هم ازتون میگیرند
الان من کسی را سراغ دارم داره ماهی 320 اجاره میده سالی 250 هم مالیات میده تازه حق فروش همه نوع سیدی و دی وی دی را هم نداره قیمت هم نهایتا دی وی دی 2000 تومن میتونه بفروشه بیشتر بفروشه جریمه میشه
اما فروشگاههای اینترنتی ...
مگر محتوا را خودت تولید کرده ای؟؟ , محتوایی که می فروشی سرقت ( =عدم کپی رایت) کرده ای !
:happy:
دوست نداشتم تو این بحث شرکت کنم. جواب دوستانی هم که فروشگاه نداشتند و نمیدونند چی به چیه رو هم نمیدم.
فقط بدونید پست فعلا سواره و داره میچاپه و دقیقا پول زور میگیره.
خرمت دوستانی هم که نگران تجارت الکترونیک هستند عرض کنم تجارت الکترونیک بدون کارت اعتباری معنا نمیده. این مساله هم نه دست فروشگاه هست و نه من و شما.
سیستم بانکی و مالی کشور باید راه اندازی کنه و زیر ساخت داشته باشه که نداره.
در رابطه با جواب شما
این حرفتون از نظر اخلاقی زیاد درست نیست که بیایید بگید نمی دونند چی به چیه
شما مثل اینکه پست من رو درست نخوندید
توی همون پست گفتم که فروشگاه دارها به نا به دلایل ذکر شده مجبور به افزایش قیمت شده اند
در مورد اینکه خیلی ها دارنداز طریق پرداخت در محل خرید می کنند دلیلش عدم اعتماد است
اکثر مردم خودشان از طریق اینترنت با پرداخت آنلاین کارت شارژ از سایت بانک ها میگیرند-قبض پرداخت میکنند - اینترنتشان را تمدید میکنندو ...
وگرنه فروشگاه دارها خودشان بهتر می دانند که اگر فقط از طریق پرداخت انلاین اقدام کنند چقدر فروششان کم میشود شما اصلا بدون قرداد با بانک از طریق همین شرکت های واسطه می توانید فقط فروش با پرداخت انلاین را داشته باشید اما بانک به این راحتی با فروشگاههای کوچک کار نمیکند وگرنه راه اندازی پرداخت انلاین فعلا توسط اکثر بانک های خصوصی ودولتی به شرط ارائه مدارک لازمه امکان پذیر است
پرداخت درمحل یا همان فروش پستی جزء تجارت الکترونیک حساب میشود و مختص ایران نیست و دراکثر کشور های دنیا هم وجود دارد وفعلا بهترین روش در ایران است برای فروشگاه های اینترنتی
بحث من رعایت یا عدم رعایت کپی رایت نیست اصلا در شرایط فعلی صحبت از کپی رایت زیاد درست نیست چون واقعا کسی کپی رایت را رعایت نمیکند بحث من این است که حتی فروش انلاین هم باید به روش صحیح خوش انجام شود نه اینکه چون اینترنت است باید هر محصولی را با هر شرایطی فروخت حالا این وسط حق فروشگاه داری ضایع میشود که درست کار میکند وانصاف را رعایت میکند
در رابطه با همین پست :
چندی پیش بود که اقای .... از کارمندان پست به بنده گفتند که قراره از این به بعد پست بابت هر بسته ارسالی 100 تومان دریافت کنه
من حرف ایشون رو تائید نکردم و گفتم غیر ممکنه
اما بعد از اندکی دیدم که به مبلغ کالا و خدماتی که ایران مارکت سنتر که قبلا میگرفته که قبلا 200 تومان بود 100 تومان اضافه شده و در حال حاضر 300 تومان پول خدمات دریافت میکنند
نظرتون راجع به این چی میتونه باشه ؟