• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زیمنس یا ...

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من میخوام یه گوشی بگیرم اونم از نوع زیمنسش ولی یه مشکلی دارم و اونم اینه که هر کی دربارش یه چیزی میگه میخواستم اگه امکان داره راهمنمایی کنید و بگید چه مدلی بگیرم .
در ضمن اگه میدونید که مارکهای دیگه بهتره ( غیر از زیمنس ) بگید . بهرحال شما متخصصترید .
امکاناتی هم که میخوام داشته باشه .
همه چیز غیر از mp3 و دوربین هست ولی اگه دوربین روش نصب بشه بد نیست .
اگه بگید ممنون میشم .

SMN4622

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه mp3 و دوربین برات زیاد مهم نیست بهترین چیزی که میتونی بگیری اینه : Sony Ericsson T630
دوربین داره - بلوتوس داره صفحه رنگی و عمر باطریشم اونجوری که سازندش میگه 14 ساعت مکالمه و315 ساعت Stand-by
قیمتش هم 155 تومن
se_t630_black_front.jpg

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
خب این مدل رو برادرم داره و بنظرم جالب میاد ولی اگه ممکنه یه توضیحی هم درباره زیمنس بدین .
اصلا میخواستم بگم که اگه امکان داره بیایم درباره سری زیمنس ها یه صحبتی بکنیم .
چون تنها مدلیه که خیلی در موردش کم میدونن .

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
ای بابا چقدر ما رو تحویل میگیرن ؟

SMN4622

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای اینکه چیزی که میخوای خیلی زیاد تو این فروم در بارش صحبت شده فقط کافیه کلمه "زیمنس " سرچ کنی در قسمت جستجو تا به همه اون چیزایی که میخوای برسی.

lovely_boy_64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از andromeda :
ای بابا چقدر ما رو تحویل میگیرن ؟
========================
زيمنس گوشيه خوبيه . ولي متاسفانه توي ايران زياد طرفدار نداره :p

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
آخه واسه همینه که منم میخوام روش بیشتر بحث بشه .
چون اکثر در مورد انواع اون چیزی نمیدونن این میتونه کمک خوبی باشه برای همه دوستان .
در ضمن یکی از دوستان گفته که در موردش صحبت شده تو فرومهای قبلی که البته من بعد از گشتن دیدم بیشتر در مورد sx1 صحبت شده در صورتی که نظر من مجموعه کارهای زیمنس بود .

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام.
من خودم زيمنس دارم ( CX65 ) خواهرم هم زيمنس داره! ( M65 ) در مجموع گوشي خوبيه فقط اشكالش نداشتن بلوتوثه!!
در اين رده قيمت مموري نصب شده 11 مگابايت هم از گوشي هاي مشابه SonyEricsson يا Nokia خيلي بيشتره!

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
زيمنس گوشيه خوبيه . ولي متاسفانه توي ايران زياد طرفدار نداره
عجب !!!! :rolleyes:
چه خوببيئيه كه طرفدار براش نيست !!!؟؟؟ زيمنس من فقط يادمه چند سال پيش كه هنوز صفحات رنگي جا نيوفتاده بود داش خوب كار مي كرد يكي دو مدل نه چندان بد هم داد بازار بعدش خداحافظ :) الان برن كتري برقي بزنن بيشتر در ميارن :lol: :lol: :lol:
ولي از اينطرف نوكيا جهت گيري مشخصي در توليد گوشيهاي توپ داره ;) به نظر من تنها كمپاني توليد گوشي مبايله كه ميفهمه داره چيكار ميكنه :D
يكي از مشكلات اساسي زيمنس يوزر فريندلي نبودن منو هاي موبايلاشونه بنده خداها اصلا تو باغ نيستن بهشون بگين لاقل اينو از مايكروسافت ياد بگيرن و نظر مردمو در نظر بگيرن ببيند مردم چي ميگن چند ساله هي براي خودشون طبق روال سابق گوشي توليد ميكنند در دنياي امروز اگه به نظر مشتري اهميت ندي يعني تعطيل
طرحهاي جديد گوشيهاي زيمنس مربوط به سال 2005 نشون ميده كه واقعا كار زيمنس داره تموم ميشه.

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
عجب !!!! :rolleyes:
چه خوببيئيه كه طرفدار براش نيست !!!؟؟؟ زيمنس من فقط يادمه چند سال پيش كه هنوز صفحات رنگي جا نيوفتاده بود داش خوب كار مي كرد يكي دو مدل نه چندان بد هم داد بازار بعدش خداحافظ :) الان برن كتري برقي بزنن بيشتر در ميارن :lol: :lol: :lol:
ولي از اينطرف نوكيا جهت گيري مشخصي در توليد گوشيهاي توپ داره ;) به نظر من تنها كمپاني توليد گوشي مبايله كه ميفهمه داره چيكار ميكنه :D
يكي از مشكلات اساسي زيمنس يوزر فريندلي نبودن منو هاي موبايلاشونه بنده خداها اصلا تو باغ نيستن بهشون بگين لاقل اينو از مايكروسافت ياد بگيرن و نظر مردمو در نظر بگيرن ببيند مردم چي ميگن چند ساله هي براي خودشون طبق روال سابق گوشي توليد ميكنند در دنياي امروز اگه به نظر مشتري اهميت ندي يعني تعطيل
طرحهاي جديد گوشيهاي زيمنس مربوط به سال 2005 نشون ميده كه واقعا كار زيمنس داره تموم ميشه.

چه ربطي به موضوع داشت اولا :hmm: :hmm: :hmm:
دوما خواهشن دوستان نوكيايي اصلا در مورد زيمنس نظر ندن چون اصلا كلاس كاريشون به زيمنس نميخوره.بريد در خونه خودتون بازي كنيد .

دوست عزيز andromeda
اينكه شما به زيمنس توجه داريد نشان از فهم بالاي شما داره.واقعا گوشيهاي زيمنس هم تنوع بيشتري دارن و هم
زيباتر هستند و هم از نظر تكنيكي در سطح بسيار بالايي قرار دارن.

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما كه كلاس كاريتون ميخوره مي تونيد بگيد چه مزيتي نسبت به نوكيا داره؟؟

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از omidgiahi :
شما كه كلاس كاريتون ميخوره مي تونيد بگيد چه مزيتي نسبت به نوكيا داره؟؟

پست بالايي رو خوب بخون تا متوجه بشي.
بعدشم بهتره از cesoot بپرسي چون ظاهرا اطلاعات خيلي دقيقي از زيمنس دارن. :blink:

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشيهاي زير كه زيمنس هستند براي منظور شما مناسبند.
SP65 : اين مدل بلوتوث داره ولي دوربين بهش وصل نميشه.البته نميدونم تو بازار هست يانه.
A65 : قابليت نصب دوربين داره
C60 : قابليت نصب دوربين داره
M55 : قابليت نصب دوربين داره

مشخصات انواع گوشيهاي زيمنس رو تو لينك زير ببينيد.

لینک

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از pinnacle :
چه ربطي به موضوع داشت اولا :hmm: :hmm: :hmm:
دوما خواهشن دوستان نوكيايي اصلا در مورد زيمنس نظر ندن چون اصلا كلاس كاريشون به زيمنس نميخوره.بريد در خونه خودتون بازي كنيد .

دوست عزيز andromeda
اينكه شما به زيمنس توجه داريد نشان از فهم بالاي شما داره.واقعا گوشيهاي زيمنس هم تنوع بيشتري دارن و هم
زيباتر هستند و هم از نظر تكنيكي در سطح بسيار بالايي قرار دارن.

تائيد ميشه
من قبلا هم چند بار به اين 3 تا سوت جان گفتم بره در خونه خودشون بازي كنه ها ولي مگه گوش ميده !

چه ميشه كرد ديگه كلاس رو كه به زور نميشه به خورد مردم داد !
( اصلا ميدوني چيه دوست جان اينجا بايد از زيمنس بد گفت تا خداي نكرده پس فردا شاهد استفاده از اين گوشي در دست هر ،^%،%×،×، ! نباشيم !

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به نقل از Azalia :
( اصلا ميدوني چيه دوست جان اينجا بايد از زيمنس بد گفت تا خداي نكرده پس فردا شاهد استفاده از اين گوشي در دست هر ،^%،%×،×، ! نباشيم !

اينو خيلي خوب اومدي!!!
من كه شخصا خيلي حال مي كنم كه گوشيم ( siemens CX65 ) دست بقال محلمون نيست!!
در ضمن كدوم گوشي نوكيا رو ميشه با 160000 تومان خريد كه هم عكس 640×480 بگيره هم فيلم و 11 مگا بايت مموري داشته باشه! مانيتورش هم بزرگ باشه نه مثا 1000 مدل از گوشي هاي نوكيا كه مانيتور اندازه حبه قند دارند و عكساشون هم فقط به درد آيكون مي خوره!

bpco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم زيمنس C65 دارم!
ولي اصلا ازش راضي نيستم!!!!
آنتن دهي خوبي نداره و ....
تو پستهاي قبلي اشكالاتش را كامل گفتم.

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Azalia :
تائيد ميشه
من قبلا هم چند بار به اين 3 تا سوت جان گفتم بره در خونه خودشون بازي كنه ها ولي مگه گوش ميده !

چه ميشه كرد ديگه كلاس رو كه به زور نميشه به خورد مردم داد !

:lol: :lol: :lol:

Azalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از pinnacle :

( :lol: :lol: ;) هيچ كس نفهمه ! )

دوستان عزيز ! اينقذه اين زيمنس بد هستش !
من به همه ! فقط نوكيا پيشنهاد ميكنم 6600 و اون يكيش جديديه !!! فوق العاده ! توپ ! آنتن بده ! صدا سوپر ساند استريو سونيك !! يوزر فرندلي ! دوست جون !!!!

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
siemens از نظر تكنولوژي در اروپا اول هست ... و طرفدار هاي خودش رو در همه جاي دنيا داره... من بخصوص وقتي كه htc blue angel يا همون imate pda2k خودمون رو brand كرد خيلي حال كردم باهاش و اگه SX66 اينجا بود. به جاي pda2k اونو ميخريدم... يكي از نكاتي كه زيمنس رعايت ميكنه اينه كه الكي گوشي نميزنه مثل نوكيا...
cesoot گفت نوكيا ميدونه داره چي كار ميكنه... بله اون ميدونه و راجع بهش صحبت ميكنيم... شما فكر ميكني زيمنس نميدونه ؟؟؟ مثلا يك غولي مثل زيمنس مونده كه ما اينجا بشينيم بگيم كارش تمومه ؟؟؟؟ بچه گونه نبايد حرف زد...

و اما نوكيا... هرچند ربطي به تاپيك نداره ولي حالا كه صحبت شده ميگيم ديگه نميشه كه بريم تاپيك جديد بزنيم واسه 2 تا جمله.... cesoot گفت نوكيا ميدونه چي كار ميكنه !!! بله ميدونه و اون هم اينه كه همه رو خنگ فرض كرده !!! يك امكان ساده اضافه ميكنه به گوشي ( حتي نرم افزاري ) بعد ميگه مدل جديده !!!!! كلي هم گرونتر ميفروشه !!! هر سال كلي از اين مدل هاي به اصطلاح جديد ميده و پول مردم رو هاپولي ميكنه... اصلا جدي اين همه مدل داده و مردم اين همه ضرر كردن روي گوشي هاي نوكيا چه فرقي دارن با هم گوشياش ؟؟؟ اگه كارش گرفته دليلش اين بوده كه قورباغه رو رنگ كرده جاي فولكس فروخته... هي مردم ميرن پول ميدن تكنولوژي جديد ميخرن به خيال خودشون !!!!
البته اين موضوع تا حدودي براي بقيه گوشي ها هم صادقه مثل سامسونگ... يكي از دلايلي كه من تصميم گرفتم pocketpc phone داشته باشم همين بود كه گوشيم بعد از يك سال قيمتش نصف نشه !!! و براي داشتن يك امكان ساده مجبور نشي گوشيو عوض كني و خيلي راحت با نرم افزار امكانات رو اضافه كني...
نوكيا وضعش خيلي خوب شده و سيمبين هم با سرمايه گذاري هاي نوكيا سيمبين شد... اما microsoft كه اومده وسط ديگه نوكيا بايد كاسه كوزه اش رو جمع كنه !!! چون سواد عمومي كامپيوتر و تكنولوژي هم بره بالا ديگه كسي پولش رو با نوكيا خريدن دور نميريزه...
اصلا چه معني داره توي سايتش اينقدر از زن ها استفاده كرده واسه كاتالوگ يك گوشي ؟؟؟؟ هيچ شركت بزرگي كه از نظر فني غني باشه نمياد همچين كاري بكنه !!!! هر مدل گوشيو ميبيني يك دختر هم گذاشته بغل گوشيه !!!!!!!
انگار fashion هست !!! آدم فكر ميكنه رفته توي سايت giorgio armani !!!! اونوقت مثلا ننوشته كه فلان گوشي mp3 رو mono پخش ميكنه !!!!!!!!!!!!
همين ميشه جواد ميشه ديگه...

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هر مدل گوشيو ميبيني يك دختر هم گذاشته بغل گوشيه !!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
بابا اين 1100 ننه مرده نوكيا رو كه 2 تا سيبيل كلفت تبليغ ميكنن يكيشم پرتغال فروشه اون يكي هم داره يه پرتغال براي اين يكي شوت ميكنه :lol: :lol:
بايد واقع بين بود تمام اين كمپاني ها براي جيب خودشون در اول كار ميكنند ;) زيمنس مگه از پول بدش مياد؟؟؟
چرا نوكيا همچنان بعد از چندين سال بازم مردم ازش راضي هستن؟؟؟ چرا سوني اريكسون تونسته بعد از ادغام اين رشد سريع فروش ورضايت رو جلب كنه ؟؟؟ چرا از يه نفر ميپرسي كه سوني اريكسون بهتره يا زيمنس ؟؟؟ميگه سوني اريكسون !!!! پس يه خبري هست
ولله و بلله زيمنس هنوز نميتونه منوهاي گوشيشو تنظيم كنه ....اصلا نمي دونه چيزي بنام اورگونومي مغز انسان جهت تعيين منوها وجود داره :wacko: من خودم اولين بار كه گوشي نوكيا رو گرفتم بعد از 5 دقيقه فهميدم قضيه چيه باور كنين يه زيمنس اومد دستم نيم ساعت داشتم باهاش ور ميرفتم تا ببينم اون فايلي رو كه با اينفرا فرستادم توش كجا رفته!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
خوشم مياد اين لازانيا جان فهميد و توبه كرد ... :lol: :lol: باشد كه رستگار شود :D شما هم بجنبيد و اينقدر جماعت رو وادار به خريد زيمنس نكنيد :f34r:

بالا