• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زیمنس یا ...

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Azalia :
( :lol: :lol: ;) هيچ كس نفهمه ! )

دوستان عزيز ! اينقذه اين زيمنس بد هستش !
من به همه ! فقط نوكيا پيشنهاد ميكنم 6600 و اون يكيش جديديه !!! فوق العاده ! توپ ! آنتن بده ! صدا سوپر ساند استريو سونيك !! يوزر فرندلي ! دوست جون !!!!

به قول خودتون تاييد ميشه. :lol:
منم كتلت ميخوام :( :( :(

به نقل از cesoot :
:lol: :lol: :lol:
بابا اين 1100 ننه مرده نوكيا رو كه 2 تا سيبيل كلفت تبليغ ميكنن يكيشم پرتغال فروشه اون يكي هم داره يه پرتغال براي اين يكي شوت ميكنه :lol: :lol:
بايد واقع بين بود تمام اين كمپاني ها براي جيب خودشون در اول كار ميكنند ;) زيمنس مگه از پول بدش مياد؟؟؟
چرا نوكيا همچنان بعد از چندين سال بازم مردم ازش راضي هستن؟؟؟ چرا سوني اريكسون تونسته بعد از ادغام اين رشد سريع فروش ورضايت رو جلب كنه ؟؟؟ چرا از يه نفر ميپرسي كه سوني اريكسون بهتره يا زيمنس ؟؟؟ميگه سوني اريكسون !!!! پس يه خبري هست
ولله و بلله زيمنس هنوز نميتونه منوهاي گوشيشو تنظيم كنه ....اصلا نمي دونه چيزي بنام اورگونومي مغز انسان جهت تعيين منوها وجود داره :wacko: من خودم اولين بار كه گوشي نوكيا رو گرفتم بعد از 5 دقيقه فهميدم قضيه چيه باور كنين يه زيمنس اومد دستم نيم ساعت داشتم باهاش ور ميرفتم تا ببينم اون فايلي رو كه با اينفرا فرستادم توش كجا رفته!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
خوشم مياد اين لازانيا جان فهميد و توبه كرد ... :lol: :lol: باشد كه رستگار شود :D شما هم بجنبيد و اينقدر جماعت رو وادار به خريد زيمنس نكنيد :f34r:

نميدونم چرا شما بند كردي به منوي زيمنس اتفاقا منوهاي زيمنس خيلي مرتبو جم و جور هستن ومثل نوكيا براي هرچيز كوچيك يه آيكون نميذارن.نظمه آلماني ميدوني چيه :blink: .اگه شما نتونستي با گوشي كار كني اشكال از جاي ديگس نه زيمنس.
دليل اينكه نوكيا فروش بيستري داره ويا اينكه به گفته شما سوني اريكسون به زيمنس ترجيح داده ميشه اينه كه عده كمي از مردم قبل از خريد در مورد گوشي تحقيقات فني ميكنن و اكثرا از زبان اطرافيان كه معمولا اطلاعات به روز و كاملي ندارن اطلاعات كسب ميكنن.به اين ترتيب اگر يك محصول در ايران به هر نحوي شناخته بشه اينقدر انعطاف پذيري در مردم (عامه)وجود نداره تا محصول خوب ديگري جابيفته .يه مثال ساده:
در جامعه كامپيوتري ما كه از نظر تكنيكي وضع خوبي هم داره تا چند سال سي دي رام ايسوز 40 اولين انتخاب بود
آيا سي دي رام بهتر ديگه اي وجود نداشت و يا نداره؟ويا چون اين مدل ازايسوزخوب جواب داده بقيه محصولات ايسوز هم خوبن؟ :hmm:

اين بحثها اينجا جاش نيست خواهشن ادامش ندين و به دوستمون كمك كنيم تاانتخاب خوبي داشته باشه .

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
من در مورد گوشیهای زیمنس میخواستم یه نکته ای رو بگم اونم اینه که من برای این به فکر گرفتن این گوشی افتادم که اولا خودم وقتی داخل اتاق موبایل اداره مخابرات رو دیدم همه دستگاههای اون زیمنس بود و بعد اینکه یکی از دوستان که تو واحد ماهواره مخابرات هست میگه که اکثر دستگاههای اونا زیمنس و آلکاتل هستن :rolleyes: .
دوم اینکه این گوشی دست همه نیست و این برای من نکته خوبیه :f34r: .
راستی کسی میتونه در مورد مدل m55 توضيح بده به نظرتون چطوره .
راستي نتكه سوم رو فراموش كردم بگم .
گوشيهاي نوكيا خيلي سبكتر از مدلهاي نوكيا هستن :happy: .

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از طريق لينك زير ميتوني اطلاعات كامل رو درباره گوشي M55 بدست بياري.
M55

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من نمي دونم اين دووستاني كه الكي از نوكيا طرف داري مي كنن چرا نميخوان دست از تعصب هاي الكي بر دارن و واقع بين باشند؟؟؟
من كه خودم از اول زيمنس داشتم و منو هاش هيچ مشكلي واسم ايجاد نكرده!! دست هر كي هم دادم چند دقيقه اي همه جاشو پيدا كرده . البته بعضي مدل هلي قديمي هستن كه اين مشكل رو داشتن و زياد user friendly طراحي نشده بودند.
اما من با اينكه خيلي از اطرافيانم نوكيا 66600 دارن هنوز تو منو هاش گم مي شم!!
يا مثلا سوني اريكسون فكر كرده با 2 مگا بايت مموري t610 and t630 چه كار مي شه انجام داد كه بلوتوس و دوربين روش گذاشته؟

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
می گم من خیلی دوست دارم که یه بحث کاملی در مورد کلیت گوشیهای زیمنس , نوکیا , سامسونگ و سونی اریکسون انجام بشه .
این خیلی کمک می کنه به دوستانی که بر اساس حرف اطرافیان میرن گوشی می خرن .
این اطلاعات رو از فروشنده ها نمیشه گرفت چون اونا میخوان جنسشونو آب کنن واسه همین هر چی که بفروشن اون میشه آخرش و بقیه همه میشن اشغال و بیخود .

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
ای بابا کسی نبود ؟
راستی کسی تا حالا mc60 داشته راضی بوده ؟
چطوره بنظر شما از m55 بهتره یا نه ؟

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از andromeda :
ای بابا کسی نبود ؟
راستی کسی تا حالا mc60 داشته راضی بوده ؟
چطوره بنظر شما از m55 بهتره یا نه ؟

من از اين دو گوشي استفاده نكردم ولي با مقايسه اي كه بين امكانات دو گوشي كردم به اين نتايج رسيدم كه شايد كمكت كنه:
M55 دوربين نداره ولي ميشه بعدا اضافه كرد اما MC60 دوربين CIF روش هست.
كاور M60 قابل تعويضه.
MC60 از M55 يه مقدار بزرگتره.
واگر برات مهم باشه M55 اين قابليت رو داره كه با آوت لوك ويندوز ارتباط داشه باشه تاشما بتوني شماره تلفنها و...
كه داخل كانتكت آوت لوك داري رو به گوشي انتقال بدي و بلعكس.

بالا