pinnacle
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 84
- لایکها
- 0
به نقل از Azalia :( :lol: :lol: هيچ كس نفهمه ! )
دوستان عزيز ! اينقذه اين زيمنس بد هستش !
من به همه ! فقط نوكيا پيشنهاد ميكنم 6600 و اون يكيش جديديه !!! فوق العاده ! توپ ! آنتن بده ! صدا سوپر ساند استريو سونيك !! يوزر فرندلي ! دوست جون !!!!
به قول خودتون تاييد ميشه. :lol:
منم كتلت ميخوام
به نقل از cesoot ::lol: :lol: :lol:
بابا اين 1100 ننه مرده نوكيا رو كه 2 تا سيبيل كلفت تبليغ ميكنن يكيشم پرتغال فروشه اون يكي هم داره يه پرتغال براي اين يكي شوت ميكنه :lol: :lol:
بايد واقع بين بود تمام اين كمپاني ها براي جيب خودشون در اول كار ميكنند زيمنس مگه از پول بدش مياد؟؟؟
چرا نوكيا همچنان بعد از چندين سال بازم مردم ازش راضي هستن؟؟؟ چرا سوني اريكسون تونسته بعد از ادغام اين رشد سريع فروش ورضايت رو جلب كنه ؟؟؟ چرا از يه نفر ميپرسي كه سوني اريكسون بهتره يا زيمنس ؟؟؟ميگه سوني اريكسون !!!! پس يه خبري هست
ولله و بلله زيمنس هنوز نميتونه منوهاي گوشيشو تنظيم كنه ....اصلا نمي دونه چيزي بنام اورگونومي مغز انسان جهت تعيين منوها وجود داره :wacko: من خودم اولين بار كه گوشي نوكيا رو گرفتم بعد از 5 دقيقه فهميدم قضيه چيه باور كنين يه زيمنس اومد دستم نيم ساعت داشتم باهاش ور ميرفتم تا ببينم اون فايلي رو كه با اينفرا فرستادم توش كجا رفته!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
خوشم مياد اين لازانيا جان فهميد و توبه كرد ... :lol: :lol: باشد كه رستگار شود شما هم بجنبيد و اينقدر جماعت رو وادار به خريد زيمنس نكنيد :f34r:
نميدونم چرا شما بند كردي به منوي زيمنس اتفاقا منوهاي زيمنس خيلي مرتبو جم و جور هستن ومثل نوكيا براي هرچيز كوچيك يه آيكون نميذارن.نظمه آلماني ميدوني چيه :blink: .اگه شما نتونستي با گوشي كار كني اشكال از جاي ديگس نه زيمنس.
دليل اينكه نوكيا فروش بيستري داره ويا اينكه به گفته شما سوني اريكسون به زيمنس ترجيح داده ميشه اينه كه عده كمي از مردم قبل از خريد در مورد گوشي تحقيقات فني ميكنن و اكثرا از زبان اطرافيان كه معمولا اطلاعات به روز و كاملي ندارن اطلاعات كسب ميكنن.به اين ترتيب اگر يك محصول در ايران به هر نحوي شناخته بشه اينقدر انعطاف پذيري در مردم (عامه)وجود نداره تا محصول خوب ديگري جابيفته .يه مثال ساده:
در جامعه كامپيوتري ما كه از نظر تكنيكي وضع خوبي هم داره تا چند سال سي دي رام ايسوز 40 اولين انتخاب بود
آيا سي دي رام بهتر ديگه اي وجود نداشت و يا نداره؟ويا چون اين مدل ازايسوزخوب جواب داده بقيه محصولات ايسوز هم خوبن؟ :hmm:
اين بحثها اينجا جاش نيست خواهشن ادامش ندين و به دوستمون كمك كنيم تاانتخاب خوبي داشته باشه .