سئوال و جوابهاي بيسيكي(VISUAL BASIC)

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
دوستان همه كمك كنيد!
چرا؟
واسه اين كه بياييم و يك قسمت آموزش خوب واسه ويژوال بيسيك راه بياندازيم!
چه جوري؟
به نظر من سئوال و جواب بهترين راه حل هست! فكر كنم چيز جالبي بشه! البته تمام قسمت هاي اين سايت همين ويژگي رو دارن و من واسه همين خوشم مياد از اين جا!
متاسفانه كتابهاي آشغالي كه تو بازار هست هيچ كمكي نميكنه و فقط مياد و يك سري مطالب پايه رو ميگن و به مسائل حرفه اي نمي پردازند و به اصطلاح خودمون فوت و فن ها رو نميگن! خوب حق هم دارن دلشون نميخواد! خوب نميگن! البته اين مشكل تو ايران هست اگر يه سري به سايت <a href='http://msdn.microsoft.com' target='_blank'>http://msdn.microsoft.com</a> بزنيد ميتونيد به جواب همه سئوالات برسيد؟ نه چون به يك زبونه ديگه هست! با انگليسي دست و پا شكسته چيزي سرتون نميشه! زور نزن! :D
البته نميگم هيچي ها! چون من خودم چيزهاي جالبي رو از همون جا ياد گرفتم ولي جالب تر ها رو نه!
خوب ديگه بسه! :D از قديم گفتن دو صد گفته چون نيم كردار نيس!
بعدش هم هر كي هر سئوالي داره بنويسه ديگران(اونا كه فكر ميكنن حرفه ايي هستن) هم مسخره نكنن!
در ضمن هركي هم هر تجربه جالبي داره بنويسه و خصيص بازي در نياره!
يه خواهش هم از آقاي WEBMASTER داشتم و اينكه اگه مقدور هس(و پر رويي نيس :D ) واسه اين كه كار اينجا بگيره يه قسمتي هم واسه منحصرا VISUAL BASIC بگذارن
اوووووووووووو . چقدر نوشتم؟ روده درازي ديگه بسه :D
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
من موافقم ولي منتظرم ببينم از اين موضوع كه نوشتي چقدر استقبال ميشه. اگه مثل php زياد بود حتما يه قسمت جديد ميزنم...
در ضمن من زياد ويژوال بيسيك بلد نيستم ولي خيلي اينكاره ميشناسم كه عضو اينجا هم هستن...
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
تصميم گرفتم ريزه ريزه اينجا در مورد VISUAL BASIC بنويسم يه جورايي بگين آموزش ولي من مخلص همتون هستم! بخدا!
اين جا مقدمات رو ميخوام بگم يعني از ب بسم الله تا...
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
خوب اول اينكه اين چيزهايي كه اينجا ميگم واسه VISUAL BASIC 6 هست! خودش همراه با HELP اش رو هم 3 تا CD ميشه! ولي تو بازار تك CD هست ولي به نظر من سه تايي اش رو تهيه كنيد چون مثال هاي توش خيلي كمكتون ميكنه!
خوب...
حالا كه ويژوال بيسيك رو اجرا كرديد! يه صفحه ايي باز ميشه! خوب فعلا شما STANDARD EXE رو انتخاب كنيد و با بقيه اش كاري نداشته باشيد بعدا اونا رو هم ميگم!
خوب..
حالا اگه خوب مانيتور رو نگاه كنيد يك صفحه ايي هست كه بالاش نوشته FORM1 ! اميدوارم كه ببينيد! خوب تو اينجا ظاهر برنامتون رو ميسازيد! ولي كارهاي اصلي جاي ديگه هست!
اونجا كجاس؟
زياد دور نيس!‌ بالاي بالا منو هاي مختلف رو كه انشا الله ميبينيد؟ خوب روي منو View بريد بعد روي Code كليك كنيد! خوب حالا اينم همون صفحه كه گفتم اصله كاريه!
حالا از دوباره برو تو View و بعد برو OBJECT بزن ! ديدي برگشتي تو جاي قبلي ! منظورم همون FORM1 هست!
خوبه حالا يكمي با محيط VISUAL BASIC آشنا شدي! ميدونم عجله داري زود بري سر برنامه نويسي ولي آخه تا با محيط آشنا نشي كه نميشه! :D
خوب حالا بايد با چند تا چيزه ديگه آشنا بشي!
خوب چشماتو باز كن و سمت چپ رو نگاه كن! چي ميبيني؟ بايد اينا رو ببيني 1)علامت كرسر ماوس 2)عكس يك منظره 3)A
و ..................
به اينا ميگن اشيا
خوب حالا رو هركدوم اگه دوتا كليك بزني تو سرش مياد تو داخل FORM1
بقيه راه رو بايد واستون تصويري توضيح بدم! فعلا با اين اشيا ور بريد .
 

godfather

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
سن
39
محل سکونت
Tehran
خيلي خوبه . دستت درد نكنه . ولي تو كه اين زحمت رو ميكشي ‘ اين مطالب رو تو يه "وبلاگ مجزا " به همين نام " وي- بي " بنويس .

ممنون
ارادتمند: <a href='http://pedarkhoundeh.blogspot.com' target='_blank'>http://pedarkhoundeh.blogspot.com</a>
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
اون چيزهايي رو كه گفتم بايد تصويري باشه آماده كردم!
<a href='http://payamerasa.topcities.com/akx/pg1.gif' target='_blank'>http://payamerasa.topcities.com/akx/pg1.gif</a>
<a href='http://payamerasa.topcities.com/akx/pg1.gif' target='_blank'>http://payamerasa.topcities.com/akx/pg1.gif</a>
<a href='http://payamerasa.topcities.com/akx/pg1.gif' target='_blank'>http://payamerasa.topcities.com/akx/pg1.gif</a>
بعد كه اينا رو نگاه كرديد اين زير رو بخونيد!
شئي چيه؟
چيز خاصي نيست! :D اشيا تو VISUAL BASIC مثل همون اشيا اطرافمون هستن منتها اينا تو كامپيوتر هستن! تو همين صفحه ميتونيد اشيا مختلفي رو ببينيد! اشيا رو هم ميشه ايجاد كرد(بستگي به نيازمون داره) يا از اشيا استاندارد VISUAL BASIC استفاده كرد كه البته همين اشيا براي ما كافيه جز اينكه بخواهيم وارد برنامه نويسي حرفه اي بشيم! اونوقت ديگه به اشيا جديد نياز داريم!
چند تا اصطلاح هست كه ملت خيلي ميگن به طور مثال ميگن WINDOWS يه سيستم عامل شي گرا هست! شي گرا يعني اينكه براي برقراري ارتباط با كاربر نياز به اشيا دارن! اونايي كه با DOS كار كردن قدر اشيا رو خيلي ميدونن!
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
خيلي خوبه . دستت درد نكنه . ولي تو كه اين زحمت رو ميكشي ‘ اين مطالب رو تو يه "وبلاگ مجزا " به همين نام " وي- بي " بنويس . &nbsp;

ممنون
ارادتمند:http://pedarkhoundeh.blogspot.com
والا وبلاگ زدن يكمي واسه من سخته!بخوصوص توش فارسي نوشتن هم دنگ و فنگ داره! در ضمن من كه نميدونم تا چند وقت ديگه بتونم اين كار رو ادامه بدم ممكن رفتيم يه وبلاگ زديم و تا وسط راه رفتيم و بعدش خسته شديم! ولي اگه اينجا خسته بشيم ممكنه يكي پيدا بشه و ادامه بده! ولي اگه يه وبلاگ بزني و اينا رو اونجا PASTE كني خيلي خوب ميشه! والا من كه با اين HTML فقط از طريق FRONTPAGE ميتونم كار كنم با EDITOR سايت BLOGGER كار كردن واسم سخته!
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
سلام به دوستان عزيز
منم اگه خدا بخواد از اين به بعد اينجا ميام و مينويسم.
سواتم اونقدر نيست ولی برای رفع کتی بدک نيست.
مخلص آقای سوسک SOSK هم هستم !
خوش باشيد
تا بعد . . .
بای
 

godfather

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
سن
39
محل سکونت
Tehran
آقا من شديدا آمادم براي اين كار . دارم روش كار ميكنم , آماده شد خبر ميدم .
پس آماده باشيد براي يه وبلاگ " وي . بي" . با مطالب " آقای سوسک SOSK " .
در ضمن هر كي به گرافيك وارده يه لوگو براش بزنه . مي خوام تو تيتر هم ازش استفاده كنم.

ارادتمند : <a href='http://pedarkhoundeh.blogspot.com' target='_blank'>http://pedarkhoundeh.blogspot.com</a>
 

godfather

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
3
سن
39
محل سکونت
Tehran
توجه توجه

پيرو پيشنهاد آقاي "سوسك" و علاقه خودم و احسان عزيز ‘ اولين وبلاگ فارسي در زمينه " وي-بي" تاسيس شد .

<a href='http://irvb.blogspot.com' target='_blank'>http://irvb.blogspot.com</a>

من تنها كاري كه مي كنم جمع اوري مطالب بزرگان در اين وبلاگه. اميدوارم كه با كمك دوستان هر

روز پر بارتر بشه.

ارادتمند : <a href='http://pedarkhoundeh.blogspot.com' target='_blank'>http://pedarkhoundeh.blogspot.com</a>
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
خوب از اين به بعد بقيه مطالب رو تو وبلاگ مخصوص اين كار بخونيد! اينجا هم همون سئوال جواب باشه خوبه كه چشمم آب نميخوره اين قسمت زياد زنده بمونه! فعلا اين تيكه آخر رو اينجا مينويسم الباقي رو تو وبلاگ <a href='http://irvb.blogspot.com' target='_blank'>http://irvb.blogspot.com</a>
بخونيد
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
من ادامه اين آموزش رو توي فايل TEXT ماله WORD OFFICE 2000 گذاشته بودم! ولي حالا تا برنامه WORD رو باز ميكنم , بلافاصله بسته ميشه ! البته بقيه برنامه هاي OFFICE اينجوري شده من جمله ACCESS :( تو رو خدا يكي منو راهنمايي كنه! چه كار كنم! اگه ACCESS اجرا نشه من ذيگه هيچ انگيزه ايي براي استفاده از كامپيوتر نخواهم داشت! آلان هم كه اينا رو مينويسم رو پشت بام يه آپارتمان 100 طبقه نشستم! تو رو خدا يكي بگه اين OFFICE چه مرگش شده؟
مشخصات: WINDOWS 98 - OFFICE 2000 - RAM:128 - Hard:4G فكر كنم اين اطلاعات از كامپوترم كافي باشه! كمكم كنيد
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
من ادامه اين آموزش رو توي فايل TEXT ماله WORD OFFICE 2000 گذاشته بودم! ولي حالا تا برنامه &nbsp;WORD رو باز ميكنم , بلافاصله بسته ميشه ! البته بقيه برنامه هاي OFFICE اينجوري شده من جمله ACCESS :( &nbsp;تو رو خدا يكي منو راهنمايي كنه! چه كار كنم! اگه ACCESS اجرا نشه من ذيگه هيچ انگيزه ايي براي استفاده از كامپيوتر نخواهم داشت! آلان هم كه اينا رو مينويسم رو پشت بام يه آپارتمان 100 طبقه نشستم! تو رو خدا يكي بگه اين OFFICE چه مرگش شده؟
مشخصات: WINDOWS 98 - OFFICE 2000 - RAM:128 - Hard:4G فكر كنم اين اطلاعات از كامپوترم كافي باشه! كمكم كنيد
8O 8O 8O 8O :( :( :(
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
تو رو بخدا!!! اين هيچ علاجي نداره؟؟؟ تو تا حالا همچين مشكلي نداشتي؟؟
راستي ممكنه كه از كمبود RAM همچين اتفاقي بيافته؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
به دور ديگه اين Office رو نصب ميكردي شايد يه فرجي حاصل ميشد! خودت هم ميدوني كه اكثر اين اشكالات معمولا منطق و دليل خاصي ندارن :(
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
اي وبلاگ رو من رفتم نمياره بلاگ اسپات!
شايد اشتباهي زدم!

در ضمن مشكلت حل شد يا نه
اگه نه كه آقا جان به قول احسان دوباره نصب كردنش راحت تر از باگ گيري هستش

اگه هم سورس آفييس رو نداري بگو من زيپ كنمش بگذارمش يك جا دانلود كني (اگه ايران نيستي)

مفق باشي
 

Flash_MX

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
2
سن
39
سلام به دوستان
من بايد خيلي سرسع يه برنامه كوچيك با VB بنويسم . ولي هيچ تجربه اي ندارم
اگه كمك كنين ممنون مي شم
فعلا براي اولين سوال يكي به من بگه چطور مي تونم از form1 به form2 برم ؟
 

Flash_MX

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
2
سن
39
ببخشيد . خودم همين الان جوابش رو پيدا كردم يعني مثل دلفي نوشتم form2.show ولي اون رو در يك صفحه ديگه باز مي كنه . نمي شه صفحه جديد جايگزين صفحه قبل بشه ؟
 

Flash_MX

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
2
سن
39
با عرض پوزش مجدد يه سايت خوب كه بشه توش نمونه برمامه هاي ويژوال بيسيك باشه نمي شناسين ؟
 
بالا